Бебешката количка - цяла наука за второ висше №45

• 54 026
  • 758
  •   1
Отговори
# 105
Някои превозвачи калкулират количките и седалките за кола на обемно тегло.

# 106
Кашоните тежат доста,така че е възможно да е по - тежко от вашите изчисления особено ако 3 кашона.
Ако пък е твърде голям и лек кашон над определени и размери превозвачите таксуват на обем.

# 107
jj okocha и Ragga благодаря за отговорите ви. Да, има логика в това,което обяснихте. 3 кашона са, да. Явно от там идва.

# 108
И моята количка днес пристигна, но ще я взема утре, самата тя тежи 7кг, а те са таксували 11. Та явно кашоните си тежат.
Нямам тъпрение да я взема. Cybex Eezy s+.
Борд за нея пък чакам да дойде от Германия по пощата.... докато и събера всички части.

# 109
  • Бургас
И моята количка днес пристигна, но ще я взема утре, самата тя тежи 7кг, а те са таксували 11. Та явно кашоните си тежат.
Нямам тъпрение да я взема. Cybex Eezy s+.
Борд за нея пък чакам да дойде от Германия по пощата.... докато и събера всички части.

От къде поръча борда?

# 110
Приятелка която живее в Германия го е намерила в някакъв сайт там и го поръча до тях, вчера е дошъл и ми го пусна по пощата. Ще попитам за сайта и ще го напиша, но мисля че не доставят до бг.
Ей това е сайта. Но аз писах и на cybex и те ми отговориха, че ще е наличен за поръчка след 17 този месец при всички ресейлъри.
https://www.jollyroom.de/kinderwagen/kinderwagenteile-fahrgestel … QjvRoCP5sQAvD_BwE

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 11:55 от Amerikkas

# 111
  • Бургас
Благодаря! Аз продължавам да се надявам да пуснат и с кафява кожа.

А твоята количка с какво шаси е? Ако е със сивото ще направиш ли една снимка кал изглежда с черен борд?

# 112
Мария
Със сивото е и кафява дръжка, ще снимам когато пристигне борда, след 5-10 дни Simple Smile
Щеше да е хубаво да има кафяв, но.....на мен ми е по важно да има, защото моето е голям дивак, без борд ще има да се мята на коланите. Grinning

# 113
  • Бургас
Супер! Ще съм ти много благодарна на една снимка. 🙂 На мен не ми е спешен борда. Но  ако не пуснат друг цвят и аз ще взема черен.

# 114
радвайте се, че ви пристигат количките, 30кг, или повече... Аз живея в чужбина, и често пращам по куриер разни неща, покрай коронавируса има увеличения за всяка пратка, дори и най-лекичките до 200 грама. Може да са ви надписали някое килце отгоре. А при някои фирми има значение и размера на пратката.

# 115
Здравейте, пред мен го премериха, точно 29, 500 няма лъжа , няма измама Simple Smile И да, предвид цялата обстановка е супер, че пристигат нещата. Мойта е хром шаси, кафява дръжкаи черен борд на 0+ коша. Мога да снимам ако ще помогне на някого ?Simple Smile

# 116
Снимайте да видим Simple Smile

# 117
  • Пловдив
Здравейте, Мами. За тези поръчвали колички , чрез превозвач, нормално ли е доставката да ми е 30 кг? О_О Поръчала съм Cybex travel system:
-шаси,  кош 6 +, Атон М столче за кола. По мои сметка няма как да е повече от 20 кг? Едва ли има 10 кг стериопор?
Отделно, гледайки нета попаднах на това сравнение м/у Миос и Сайбекс, https://site.pishposhbaby.com/blog/2019/06/11/17470/. Дано е полезно на мамите, които се чудят Simple Smile

Миналата година за Balios S шаси, кош за новородено и седалката 6+ платих 60лв. Цената на превозвача беше 2.60лв ако не се лъжа, което идва около 23кг, така че ми се струва възможно комплект със столчето да са към 30кг.

# 118

Amerikkas, ето да погледнеш. Мен лично не ме дразни изобщо.marrchela, благодаря за инфото. И пред мен ги премериха и си беше толкова, в крайна сметка. Ние я сглобихме Cybex Priam, та въпрос към мамите, които я имат:
Сложихме, върху шасито , коша 0+, чу се клика и коша, на павета мърда, не настрани а в двата края на корпуса (начало и край) нагоре-надолу. Това дали е нормално? Все си мисля, че няма как да е статична, но мъжа ми се нацупи и се замислих дали е ок.

# 119

Amerikkas, ето да погледнеш. Мен лично не ме дразни изобщо.marrchela, благодаря за инфото. И пред мен ги премериха и си беше толкова, в крайна сметка. Ние я сглобихме Cybex Priam, та въпрос към мамите, които я имат:
Сложихме, върху шасито , коша 0+, чу се клика и коша, на павета мърда, не настрани а в двата края на корпуса (начало и край) нагоре-надолу. Това дали е нормално? Все си мисля, че няма как да е статична, но мъжа ми се нацупи и се замислих дали е ок.
Да,така си мърда.Няма как да не помръдва изобщо

Общи условия

Активация на акаунт