Професионални серии за коса 139

• 44 691
  • 764
  •   1
Отговори
# 135
Пийч, не съм ползвала олиото на Себастиян, но имам спомен от прочетеното, че си е доста хард олио. Харесват го дамите със силно третирани, изрусени коси, както и тези с дебел и сух косъм. За това си мисля, че ще ти дойде тежко.
Аз много харесвам това на Наши, приглажда, хидратиращ и не утежнява Simple Smile

# 136
Ако говориш за серията терапист - уникална е.
Имам шампоана и маската, маската още не съм отворила че сега косата ми е що годе прилична, а шампоана е най-разплитащият и подхранващ който съм ползвала някога.
Остава ми топ фаворит но той е за ИЗТОЩЕНА коса, така че ако не ти е изтощена не го взимай
Мелисанде как я усещаш Тераписта - хидратация или протеин повече. https://www.zlatnaribka.com/kerastase/resistance-therapiste-za-s … -tsaftyashti-kosi
Моята коса по спомен е с по-дебел косъм и по-тежка от твоята, но пак боядисана в русо. И не обича много протеин. Ако можеш да я сравниш с Хронолоджист ( маската ми е супер, шампоана също харесвам ) https://www.zlatnaribka.com/kerastase/chronologiste

# 137
[quote author=tremble87
Червеникаво-медни оттенъци се борят с пепелив елемент в боята. Аз бях с ярко червена коса и за няколко месеца станах кафява, без червеникъв оттенък. Аз ползвах номера х.1 и х.12
[/quote]

Не знам защо, но четейки инфо останах с впечатление, че номерът на боята трябва да е 5.00 или 6.00. Явно съм в грешка. Една съфирмърка ми препоръча на Loreal Mijeral специално боя с пигмент вътре за борене на отенъка.

Аз съм доволна, поръчах с - 20% от Notino този сет. По състава оставам с впечатлението (дано не заблудя някой), че е с действието на ампулите Densifique. Излиза на перфектна цена.

# 138
Момичета, в този сайт има коприна за калъфки и е евтина
http://tessutibg.com/koprina_estestvena00007-detail.html?search= … D0%B8%D0%BD%D0%B0

# 139
От намалението в Нотино си взех това:
По препоръките тук съдя, че ще се сработят с моята гъста коса с нормален към фин косъм; тренирана топлинно всеки ден, но без кой знае какви увреждания, накъсвания, цъфтежи..
Като се прибера от морската почивка в събота ще ме чакат в Спийди. Ще дам обратна връзка като ги пробвам няколко пъти.
Благодаря ви, мили момичета! ❤
Скрит текст:
  [spoiler/]

# 140
Аз съм чела много позитивни ревюта за Chi Shine Infusion И съм си го сложила на списъка ако го видя да сериозна разпродажба да го опитам. По принцип аз лесно прекалявам с този тип продукти и си мисля, че проблемът е в мен най-вече и в количеството/начина по който го нанасям, а не в продукта.
В момента от този тип имам 2 - ALTERNA nfinite Color Hold Topcoat Spray и Tigi Bed Head Headrush Shine Mist.

Може ли да изкажеш мнение за Alterna за боядисана коса - Ш, Б и серума 2 в 1?  А да сравниш със серията за боядисана коса на Kerastase?

# 141
  • Варна
Алтерна Инфинити и Керастаз Рефлекшън са с подобно действие при мен като Инфинити е две идеи по-лека. В никакъв случай не е слаба като действие серия,но все пак е хайверена Алтерна и си е балансирана с превес на хидратацията. Рефлекшън е по-хидратираща.

Тъйййй в момента съм  наклепана с кератиновото протезиране на Ланза . Дет се вика шило в торба не стои и го поръчахме с една  моя любима луда Grinning. Не е смърдел като другата терапия. Е не е и СПА,но се търпи.
Ще пиша подробно като приключа.

# 142
Може ли да изкажеш мнение за Alterna за боядисана коса - Ш, Б и серума 2 в 1?  А да сравниш със серията за боядисана коса на Kerastase?
Не съм ползвала Керастаз за боядисана коса. Към серията на Алтерна нямам забележки, много приятни продукти. с уговорката, че моята кoса е с много тънък косъм и гледам да не прекалявам с хидратиращи или балансирани към хидратиращи серии. Така, че ги въртя. Серумът може да утежни, ако се ползва твърде щедро!

# 143
  • Пловдив
Алтерна Инфинити и Керастаз Рефлекшън са с подобно действие при мен като Инфинити е две идеи по-лека. В никакъв случай не е слаба като действие серия,но все пак е хайверена Алтерна и си е балансирана с превес на хидратацията. Рефлекшън е по-хидратираща.

Тъйййй в момента съм  наклепана с кератиновото протезиране на Ланза . Дет се вика шило в торба не стои и го поръчахме с една  моя любима луда Grinning. Не е смърдел като другата терапия. Е не е и СПА,но се търпи.
Ще пиша подробно като приключа.

Принцеса, може ли линк към тази терапия на Ланза?

# 144
  • Варна

dreamer

https://makeup.bg/search/?q=Lanza+Ultimate+Treatment  това са всички елементи на Кератиновото протезиране на Ланза.
 Доста почетох и накрая реших да вземе Маската  и хидратиращия брустер. Много се чудех и на възстановяващия,но косата ми е в доволно добро състояние и не смятам,че се нуждае от тоя хард елемент.
Дълбоко почистващ шампоан си имам,тъй,че 80лв. за нещо,което ще ползвам веднъж месечно/и не е Шу Grinning/ не давам.
Запечатващия спрей според рускините не е нещо невероятно,тъй,че колекцията ми от финиши ще свърши работа.
И така...измих двуктатно с ДПШ на Шу. Увих в хавлия и смесих две помпи от маската Lanza Ultimate Treatment Step 2  с 2 помпи от брустера L'Anza Ultimate Treatment Moisture Power Booster.
Маската е с доволно гъста консистенция,млечнобяла и Спа елементът,за който говорят никакъв го няма за моя капризен нос..отново,но не е смърдел като посестримата си Grinning. Мирише на билки,треволяк и чисто. Ако си спомняте как мирише прането на баба изпрано с домашен сапун и веещо се на двора на слънце-е същата миризма,на свежо,чисто и трева Grinning. Парфюмните манячки да не ми се смеят много JoyJoyJoy.

Брустерът не усетих да има собствен аромат,той е пак с млечнобяла консистенция,но доста редичък. Пропорцията на смесване е горе долу 1:10/1мл. брустер на 10мл. маска/.
Та смесих и нанесох на подсушена с хавлия коса. Разнесох добре с масаж на дължините кичур по кичур. Няма лигав ефект,но и не ми направи косата на тел като другата терапия.. Свих под шапка за баня и постоях едни 15мин. без да завивам с хавлии и да загрявам.
 Изплакнах продължително защо си мислех,че трудно ще се отмие,но за мое учудване косата беше изпила почти всичко. Подсуших и за финиш сложих само много мъничко термо за дълга коса,за да запечата косъма. Сигурно Генезис или Ланза олиото щяха да са по-добър вариант,но следващия път.
Изсуших със сешоара решейки с тангъла о колкото повече изсъхваше косата толкова повече ми харесваше. Жива,плътна,пружинираща,разделена косъм по косъм ииии блясък,страхотен блясък.
В заключение отчитам покупката като много успешна. признавам си,че на първо четене тая терапия ми харесва повече от другата и не само заради смърдела. Мразя продукти,които ми причиняват дискомфорт,а другата терапия смърди и първата стъпка ми прави косата на топка тел-мега дискомфортно. Да ефектът си заслужава определено,но.....аз съм си мрънкало Grinning.
 Мисля да направя един курс от 4 процедури-по една на седмица,а маската да си я ползвам и самостоятелно. Според ревютата е страхотна и само като маска.

Пак повтарям,че косата ми е в прилично състояние за изрусена такава,но определено и липсваше влага особено в тия жеги. Терапията и даде точно нужното,но без да предизвиква хвърчене и други такива като повечето дълбоко хидратиращи терапии.Маската е протеин,а с хидратиращия брустер и се дава хидратиращ уклон,от който имаше нужда моята коса в тоя момент.

# 145
Да споделя моят първи опит с маската про лонгър на Лореал.  Поръчах е преди 1 седмица стърпях се да не я използвам преди да отида да се подстрижа. Прическата ми е на черта и има плътност. Вчера измих с шампоан на Полина София розовия с божурите и сложих маската. Има светло бял цвят и на мен аромата ми е малко силен,но не е отблъскващ.  След маската и сложих заглаждащия серум за хвърчаща коса на шфарцкофт и оставих да изсъхне сама. Коса ми е доста по-жива има блясък. На мен лично маската ми харесва.  Дали ми е фаворит или любимец още не съм сигурна.

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 08:00 от bobi_bs

# 146
И мен много ме сърбяха ръцете за тази терапия на Lanza с концентрата за обем, но реших да опитам терапията на Chronologiste. От другата Lanza (смърдела) съм много доволна.

Мерси за мненията за сериите за боядисана коса. Имам травъла на Kerastase и съм със смесени чувства. Ш е мн икономичен, но маската почти замина и се оглеждам за Алтерна.

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 09:49 от kotenze_84

# 147
  • София
Ако говориш за серията терапист - уникална е.
Имам шампоана и маската, маската още не съм отворила че сега косата ми е що годе прилична, а шампоана е най-разплитащият и подхранващ който съм ползвала някога.
Остава ми топ фаворит но той е за ИЗТОЩЕНА коса, така че ако не ти е изтощена не го взимай
Мелисанде как я усещаш Тераписта - хидратация или протеин повече. https://www.zlatnaribka.com/kerastase/resistance-therapiste-za-s … -tsaftyashti-kosi
Моята коса по спомен е с по-дебел косъм и по-тежка от твоята, но пак боядисана в русо. И не обича много протеин. Ако можеш да я сравниш с Хронолоджист ( маската ми е супер, шампоана също харесвам ) https://www.zlatnaribka.com/kerastase/chronologiste

Здрасти, аз я усещам като хидратация примесена с лек протеин - тоест при чиста хидратация моята коса “клепва” доста неприятно, а при тази хем е мека и разплетена, хем не е утежнена.
Честно казано аз бях учудена че е протеин понеже протеиновите серии не са ми любими.
Маската още не съм пробвала,  но мога да направя паралел между хроноложист и терапист.
За мен между двете серии просто няма база за сравение и терапист я бие в пъти.
Аз пробвах Хроноложист няколко пъти и така и не можах да ми хареса.
За мен шампоана действа заплитащо и въобще не ми стои добре косата след него.
По-добър ефект имам с най евриния дрогериен шампоан.
Не ми харесва грааам и го размених.
С терапист ефекта е мигновен - подхранена коса, омекотена, даже косата ми изглежда като изправяна с преса след него.
В дългосрочен план направо ми оправи косата (заедно с др продукти) и сега изразходих последните капки и по-нататък ще пробвам маската.
Но моята коса беше мн изтощена и затова ми се отрази така, не знам дали ефекта ще е такъв ако косата ти е просто суха.

# 148
Край зариби ме Smiley Слагам я на изчакване в уишлиста ( опитвам се да изразходя поне 50% от запасите преди следващи поръчки )

# 149
Крем Макадамия има ли по-малка разфасовка от 300мл? Твърде много е за финиш крем. И харесва ли ви ефектаот него, подхранва ли? В групата за къдрокоски много го хвалят.

Общи условия

Активация на акаунт