Професионални серии за коса 139

• 44 687
  • 764
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Коя маска за коса да избера?Възстановяваща или за изтощена коса?Къде е разликата освен в цената?
https://makeup.bg/product/441390/?gclid=CjwKCAjwr7X4BRA4EiwAUXjb … gnMBoCW6MQAvD_BwE
https://makeup.bg/product/441388/?gclid=CjwKCAjwr7X4BRA4EiwAUXjb … #/option/1016046/

# 151
Силиконите не са лошо нещо, не знам защо толкова се бяга от тях... само младежка не третирана коса със генетично здрав хубав косъм няма нужда от силикони. Силиконите вредят като се ползват до безобразие (главно тези неводоразтворимите) и не се почиства косъма от тях регулярно. През останалото време като се ползват разумно са в полза на косата! От обща култура научих кои силикони са окей и с кои трябва да се внимава и нямам проблеми. 1-2 пъти месечно дпш и всичко е наред.

# 152
Коя маска за коса да избера?Възстановяваща или за изтощена коса?Къде е разликата освен в цената?
https://makeup.bg/product/441390/?gclid=CjwKCAjwr7X4BRA4EiwAUXjb … gnMBoCW6MQAvD_BwE
https://makeup.bg/product/441388/?gclid=CjwKCAjwr7X4BRA4EiwAUXjb … #/option/1016046/
Използвала съм ги и двете. Златната (първата) е по-лека с по-слаб ефект от втората. Не създава толкова силно усещане за по-плътна, твърда и жилава коса, както втората, но пък не утежнява толкова. За моята тънка, мека и фина коса предпочитам втората по-силна, именно заради ефекта, който споменах. Но за коса, която стои твърда, жилава и плътна по принцип, не мисля, че е подходяща, защото допълнително ще я втвърди и ще я утежни. Това е моят личен опит, макар че уж златната се води за по-фина коса, ама не, няма го онова усещане, което търся.

# 153
Имам 75мл от тази, която НЕ Е златна. Възтановяваща май я водят.
Ужасно ми утежнява косата, прави я на клечки и лепкава все едно имам половин шише лош лак за коса.
За типа на косата ми можеш да прочетеш няколко мнения по-нагоре.
Като цяло тази маска ще пътува към темата с размените скоро време. Дадох й шанс 2 пъти с два различни шампоани - ми, не, не става изобщо и това е.

# 154
  • София
Руса мама, крема ми лепнеше и ми клепваше косата от него. Размених го. С къдрава 2ц коса съм.

Момичета, имам ужасен отзив за солей серията на Керастаз. Имам травъл. При първото ползване реших, че нещо проблема е във финиша, т. К получих ужасна коса. Спрея мъгла ми е доста безсмислен. Второто ползване бях на вилата, реших че е от водата, третото бях на морски уикенд и реших, че не съм изсушила като хората. Днес обаче отново на морето вече съм убедена че тази серия е най-безсмислена та на Керастаз. Ш е страшна греда, не прави пяна, не ми измива като хората. Маската има по слабо действие и от балсам, необходимо е тройно количество, след което като изплакнах съм с тел на главата. Сложих стандартните си финиши и изсуших. И получих захарен памук на главата 🤣. Къдрокоски ще ме разберат, малко като преди 20 години когато къдравата коса се решеше и беше като облак около лицето. Отврат! За капак миризмата е доста посредствена за Керастаз. Добре че имам ТРАВЕЛ, а не стандартен размер. Лошото е че не взех нищо друго с мен на почивката и сериозно обмислям утре да си взема някакъв дрогериен Ш и М.... Така, че който е къдрокос и обмисля покупка, да има едно на ум. Косата ми дори не е изтощена, боядисва на ниво 6 корени, това и е, не цъфти, абе доста си е Ок. Просто тази серия се оказа греда.

# 155
Мишчица, разубеди ме. И аз заглеждах травъл сета, но докато се накланя, той свърши Grinning Явно не е бил моя.
За сметка на това днес си поръчах малкия комплект ш и м Лалга. Би трябвало и ампула да ми изпратят към него или поне така пише. Чакам с нетърпение Blush

# 156
И аз на последното пътуване я взех травъл Солей серията с мен (за финиш взех блондинското термо) и мих два пъти и нещо и двата пъти не ми се стори окей, макар че мисля при мен проблема беше шампоана и финиша, маската си я харесвам. Аромата малко надува главата, пък и поне при мен доста се задържа, което е странно.
Вики, аз така взех ш+б (мостра) Лалга пак на път (без да съм ги пробвала преди) и тотална греда, нямаше финиш, който да помогне- имах и аз захарен памук, твърд и рошав, а не съм дори с чуплива коса... пробвах и ампула Лалга с шампоана, хич не ми хареса... освен аромата де.

# 157
Мишчица,а дали не е възможно проблемът да е в "стандартните финиши"?
Само си разсъждавам.Аз лично не бих взела подобна серия с мен на море,но моята коса си я познавам.От овлажняващи серии със силикони,косата ми става точно както си я описала.Както и след прехваленото олио на Ланза,като бухал съм в главата.
Има разлика между хидратиращи и овлажняващи продукти.Вторите са катастрофа при влажен въздух.Не познавам Солей,но по състава и описанието са си баш овлажняващи продукти.За финиши пък не си и помислям на морето,единствено натурални масла,иначе пак ще заформя храста

# 158
Пийч, имала съм шампоана, а в момента имам и още малко от маската. Ш го харесах с времето и то, когато почти свършваше Grinning, а маската беше любов от първо нанасяне. Дори в момента имам една много любима комбинация - ш Алтерна бонд рипеър и м Лалга. Косата ми става разкошна с тях.
Единствено с ампулата не се сработихме, но тази, която чакам като подарък е друга, тип плекс е и за това съм любопитна Simple Smile

# 159
Крем Макадамия има ли по-малка разфасовка от 300мл? Твърде много е за финиш крем. И харесва ли ви ефектаот него, подхранва ли? В групата за къдрокоски много го хвалят.
Един от фаворитите ми, но е тежьк, за гьсти коси, преди подстригване някои кичури ми бяха доста сухи, цялото количество, което слагах от крема косата си го изпиваше, доста хтдратиращ.

# 160
Здравейте, кой шампоан бихте препоръчали за гъста, тънка коса с бързо омазняващи се корени и много сухи дължини, които лесно се заплитат?
Колебая се между Lakme Repair, Lakme Bio argan и този на Олиосета:
Скрит текст:

Ползвала съм маските от тези серии и съм доволна от всички. Най-добре ми се отрази тази на Lakme Repair, от нея ползвам вече трета опаковка.

# 161
Някой пробвал ли е Genesis fusio dose-ите? В bratsy гледам, че ги има в кутия и много им се чудя.

# 162
  • София
Здравейте, кой шампоан бихте препоръчали за гъста, тънка коса с бързо омазняващи се корени и много сухи дължини, които лесно се заплитат?
Колебая се между Lakme Repair, Lakme Bio argan и този на Олиосета:
Скрит текст:

Преди време бях отправила запитване към Златна рибка за шампоан за мазни корени и сухи краища.Отговориха ми,че най-доброто при това положение е този шампоан:
https://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/scalp-therapies--za-pr … cg60jBiN-FT8pgfv0
Препоръчаха да се ползва с балсама от същата серия:
https://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/scalp-therapies--za-pr … v-iuvxDuyyIeB40LU
Така и не ги купих...прехласнах се по други продукти...

# 163
Косата ми пак взе да цъфти много. Искам да питам тези, които са ползали по-дълго серията Kerastase Extentioniste, дали е повлияла на цъфтенето и накъсването реално.

Иначе искам да похваля олиото: Еликсир с ценни масла за боядисана коса Kerastase Elixir Ultime. Моята коса се утежнява ужасно от олиа и финиши като цяло. А това сякаш косата ми го изпива направо. Слагам, косата става на клечки и след малко вече се оправя. Мириши ми много хубаво. Харесва ми много. За разлика от побратима му за всеки тип коса. По-нататък ме блазни да пробвам и това замазна коса.

# 164
Косата ми пак взе да цъфти много. Искам да питам тези, които са ползали по-дълго серията Kerastase Extentioniste, дали е повлияла на цъфтенето и накъсването реално.

На мен не ми повлия особено, а използвах доста време. Заглажда, хидратира, дава блясък, усеща се приятно и луксозно, но аз не видях уау ефект. Про лонгър серията сякаш е по-ефективна.

Общи условия

Активация на акаунт