Професионални серии за коса 139

• 44 724
  • 764
  •   1
Отговори
# 75
Да.
Ще напиша малко информация за нещо, защото под "много е хубав" не става ясно абсолютно нищо.
Моята коса е боядисвана няколко пъти, гъста, с нормален към фин косъм; косопадът е сезонен; ежедневно се мие и изправя с преса, но цъфтеж имам ако не посетя фризьор над 5 месеца.
Шампоанът го използвам/х всеки ден. Не отмиваше боята мк, нито ми пресушаваше скалпа. Не заплита. Прави хубава богата пяна въпреки отсъствието на сулфати. Нямам сърбеж с него; а по принцип скалпът ми е склонен към раздразнения и сърбеж.
Как го използвам аз? Слагам малко от шампоана, разтривам го между пръстите си и нанасям по косата с кръгови движения. Отмивам. При повторно сапунисване оставам шампоана за 1-2 минутки върху косата си и изплаквам обилно. Завъшрвам с балсама или маска (не от златната серия, а тази с мед). Това в случай, че целия протокол е корейски. 😄 иначе може и маската на Епруваж.
Косата е мека, лъскава, гладка, без фрийз. Усещам я и плътна, гъста и здрава. По-устойчива.

P.s. не съм някое рекламно лице на Дори, просто съм влюбена в този шампоан. За 2 години не ме разочарова нито един път. 😍

# 76
  • Чукарландия
Благодаря, Anastasiya.glam за изчерпателното инфо. Косата ми е изсветлена, пепеляво-руса (12), не цъфти, къса се по връхчетата, средно плътен косъм. Ще ги пробвам Ш и М обезателно, само си мисля, че за моята третирана коса може да се окажат леко слаби тези продукти. А може и да ми паснат! Проба-грешка. 😉

# 77
Благодаря, Anastasiya.glam за изчерпателното инфо. Косата ми е изсветлена, пепеляво-руса (12), не цъфти, къса се по връхчетата, средно плътен косъм. Ще ги пробвам Ш и М обезателно, само си мисля, че за моята третирана коса може да се окажат леко слаби тези продукти. А може и да ми паснат! Проба-грешка. 😉
Най-добрата ми приятелка е с такава коса и тя също ги използва (не ежедневно) и е доволна.
Пожелавам Ви успех с пробата. 😊

# 78
prinzesata Страхотен резултат след сешоара, имаш супер коса браво!

Момичета исках да ви попитам вие как спите? Аз спя или на кок (когато косата ми е на къдрици) или на опашка, когато е изгладена. Иначе става оплетена и сплескана, или на сутринта няма и помен от изправянето Sad НО май не е много правилно? А на какви калъвки спите, преди време четох, че не е хубаво да са изкуствени материи защото наелектризират и отнемат от влагата на косата?

# 79
Аз спя на най-обикновена памучна калъфка.
А косата ми е вързана (не стегнато) с онези навитите ластици кати пружинка, които са. Опашката е горе, горе високо.. близо до челото дори.
Целта е да заприличам на Лукчо.

Е, големи обяснения, голямо нещо 😂😂😂

# 80
Аз спя на най-обикновена памучна калъфка.
А косата ми е вързана (не стегнато) с онези навитите ластици кати пружинка, които са. Опашката е горе, горе високо.. близо до челото дори.
Целта е да заприличам на Лукчо.

Е, големи обяснения, голямо нещо 😂😂😂
И аз спя точно така, даже и със същия вид ластик 😂. Като я пусна имам страхотен обем, а е и пригладена в същото време. Понякога даже връзвам края на косата с малко ластиче, за да може и краищата да са прибрани. Сигурно изглеждам много гротескно отстрани, но има ефект.
SunFlowerLady.
Не мисля, че връзването е проблем, поне при мен никога не е било... Срещала съм мнения, че обикновените (от плат) ластици накъсвали косата, но скоро бях гледала едно видео, че всъщност тези тип телефонен кабел го правят. Иди разбери кое е вярно. Явно си зависи от косата.

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 18:00 от Mini Me

# 81
Момичета, от намалението в Notino си взех балсам на Alterna Ten. Понеже сме се евакиурали отново за два месеца, Ш с които разполагам са:
- Genesis
- Lalga
- Architecte
- скраб Kerastase

С кое да комбинирам?

# 82
Аз спя на копринена калъфка и в повечето случаи не връзвам косата. Ако се старая да не си замятам одеалото на главата - сутринта косата си ми е супер, не е оплетена, може леко да се е посмачкала само, ако съм лежала предимно на едната страна. Grinning Ако обаче се увивам в одеалото, косата ми си се оплита здраво, суха е на сутринта, не може да се среше лесно.. абе кофти работа. Понякога я връзвам на висока опашка или плитка, когато искам да си спя спокойно и да се оплитам и въртя в одеалото колкото си искам. Flushed

ПП. С копринена калъфка наистина има огрооомна разлика.

# 83
В Арлен са пуснали нова марка JOWAE с -20%.
Копринената калъфка помагала и за предпазване от появата на бръчки  на лицето.

# 84
А, не се ли потите повече на врата с тези копринени калъфки? Може ли линк какви ползвате?

# 85
Благодаря за съветите момичета! Heart
Отдавам положението на това че този участък все още има предишно изрусяване и е по-крехък косъма + ме е пекло повечко слънце, няма от какво друго да е... ще режа и ще мацам всеки ден финиши отгоре, че да не изсъхва така...
Иначе по темата (понеже някой предположи че от връзване/спане може да се е накъсал горния пласт при мен) аз спя на сатенена (не копринена) калъфка и прибирам косата на хлабав кок, но не с ластик а с 2 фуркети, в противен случай ми скубе каквото и друго да сложа, та не е причината това при мен.

Някой има ли отзив за Elexir Ultime олео-мъглата за обем (как така масла и обем на едно място, много ми е интересно), има ли смисъл от продукта след като имам нормалния Елексир ултим?
https://www.zlatnaribka.com/kerastase/elixir-ultime--eliksir-ult … ase-elixir-ultime

# 86
Това е вярно.На мен ми се появяваха едни хоризонтални резки под очите,над бузите,не знам как да го обясня,понеже спя на една страна.От както ползвам копринени калъфки,такива резки не ми се появяват и косата ми не се остъргва.
Исках и да ви споделя още нещо.Не е по темата,но може да ви бъде полезно.След няколкомесечно умуване си купих филтър за душ.Хора,съветвам ви да си купите такова чудо,особено тези които ползват твърда вода.Няма да повярвате как ефекта от продуктите които хвалим и усмиваме тук се променя коренно.Ще ви дам пример с Денсифик.Вчера мих с него.Още не мога да повярвам колко ми е мека косата,все едно съм мила с дълбока хидратация.А кожата на тялото ми почти няма нужда от хидратиране.Аз съм изумена

# 87
Ванесса някъде го нищихме това за водата, аз също съм се изумявала как се държат едни и същи продукти в различни географски точки и типове вода.
Споделете за тези калъфки от къде ги вземате - огромни разлики в цени по сайтове, не мога да разбера на какво се дължи и да разуча качеството им.
Принцесата и аз съм така с ароматите но серума на Oway не ме дразни миризмата. Това за разредения JMO е много добра идея.

# 88
Това е вярно.На мен ми се появяваха едни хоризонтални резки под очите,над бузите,не знам как да го обясня,понеже спя на една страна.От както ползвам копринени калъфки,такива резки не ми се появяват и косата ми не се остъргва.
Исках и да ви споделя още нещо.Не е по темата,но може да ви бъде полезно.След няколкомесечно умуване си купих филтър за душ.Хора,съветвам ви да си купите такова чудо,особено тези които ползват твърда вода.Няма да повярвате как ефекта от продуктите които хвалим и усмиваме тук се променя коренно.Ще ви дам пример с Денсифик.Вчера мих с него.Още не мога да повярвам колко ми е мека косата,все едно съм мила с дълбока хидратация.А кожата на тялото ми почти няма нужда от хидратиране.Аз съм изумена
от къде мога да си купя и копринена калъфка и този филтър за душ? Аз съм съгласна че има огромна разлика в това каква е водата, нашата е много твърда и когато сме на почивка някъде където е мека водата косата ми се променя...

# 89
В БГ продават много хубави калъфки,но са скъпички,50лв бройката мисля.Мойте ги взех от Германия.А филтъра го поръчах от Амазон https://www.amazon.de/gp/product/B0814R4M2Q/ref=ppx_yo_dt_b_asin … ie=UTF8&psc=1 моят е този,гледах да е с най-високата защита,уж

Общи условия

Активация на акаунт