Професионални серии за коса 139

• 44 704
  • 764
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте. Ще помоля за мнение за серията на Керастаз за силно изтощена коса. Зеленикаво синя е. Отделно, трябва ли да закупя и шампоан, и маска ,и серум, за да има ефект?

Ако говориш за серията терапист - уникална е.
Имам шампоана и маската, маската още не съм отворила че сега косата ми е що годе прилична, а шампоана е най-разплитащият и подхранващ който съм ползвала някога.
Остава ми топ фаворит но той е за ИЗТОЩЕНА коса, така че ако не ти е изтощена не го взимай

# 121
Здравейте. Ще помоля за мнение за серията на Керастаз за силно изтощена коса. Зеленикаво синя е. Отделно, трябва ли да закупя и шампоан, и маска ,и серум, за да има ефект?

Ако говориш за серията терапист - уникална е.
Имам шампоана и маската, маската още не съм отворила че сега косата ми е що годе прилична, а шампоана е най-разплитащият и подхранващ който съм ползвала някога.
Остава ми топ фаворит но той е за ИЗТОЩЕНА коса, така че ако не ти е изтощена не го взимай

Ами косата ми изглежда изключително изтощена и хвърчаща. Ако я загладя с преса що-годе бива обаче гледам да не я горя напоследък. Много е суха и заплетена по дължината,същевременно пък се омазнява бързо.

Горнияг пласт е ужас. Като цяло много се заплита. Ползвам Био Арган от рибката, но нищо...

# 122
Здравейте, косата ми е гъста и лъскава, но най-горният слой от месеци насам стана доста сух и хвърчащ. По принцип си мия косата веднъж седмично. Ползвах маска на Гарние с папая, но имаше ефект за кратко. Бихте ли ми препоръчали подходяща  терапия?

# 123
  • София
Колебая се кой от двата продукта да поръчам.
Първия съм го пробвала преди време ,аромата му е страхотен,траен и оставя косата бляскава
Скрит текст:
ще се радвам да прочета отзиви за втория продукт
Скрит текст:
Имах втория продукт, но не се разбрах с него и го изхвърлих. Косата ставаше лепкава, тежка, прическата падаше от него. Блясък какъвто очаквах не получих. Може да не съм го използвала правилно, знам ли...

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 16:50 от bubanka

# 124
Аз съм чела много позитивни ревюта за Chi Shine Infusion И съм си го сложила на списъка ако го видя да сериозна разпродажба да го опитам. По принцип аз лесно прекалявам с този тип продукти и си мисля, че проблемът е в мен най-вече и в количеството/начина по който го нанасям, а не в продукта.
В момента от този тип имам 2 - ALTERNA nfinite Color Hold Topcoat Spray и Tigi Bed Head Headrush Shine Mist.

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 16:51 от Agent Provocateur

# 125
Помогнете ми да избера между регенериращата и подхранваща серия на Kérastase Nutritive (Kérastase Nutritive Bain Satin 2 и Kérastase Nutritive Lait Vital) за нормална към суха коса и Milk Shake Integrity / Milk Shake Leave In?
Косата ми е здрава, пищна, но косъмът е по-тънък и склонен към изсушаване. Kérastase съм ползвала, доволна съм по принцип, но Milk Shake не и не мога да реша. Thinking

# 126
Помогнете ми да избера между регенериращата и подхранваща серия на Kérastase Nutritive (Kérastase Nutritive Bain Satin 2 и Kérastase Nutritive Lait Vital) за нормална към суха коса и Milk Shake Integrity / Milk Shake Leave In?
Косата ми е здрава, пищна, но косъмът е по-тънък и склонен към изсушаване. Kérastase съм ползвала, доволна съм по принцип, но Milk Shake не и не мога да реша. Thinking

Наскоро се комменира Milk shake. Сякаш няма много положителни мнения, аз също не останах очарована от хидратиращата ампула. Но от самата серия нямам наблюдения. От Kerastase Nutritive не останах доволна. С тънък нормален косъм със сухи крайща, мазен скалп. Сякаш не ми понасят особено на мен хидратиращите серии.

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 22:11 от kotenze_84

# 127
Ама много ми хареса тази ампула на Лореал Pro longer Blush както и крема от сьщата серия
Идеална ми е за сега, за лятото Hug
Няма я тази тежест като след крем за къдрици, но се усеща пльтна Heart
Скрит текст:

В този ред на мисли Close необходимо ли е да редувам серията про лонгьр с нещо друго? No Mouth

# 128
За момента аз с нищо не редувам Про лонгър, защото шампоанът от серията измива чудесно и продуктите не ми утежняват косата. Използвам шампоан и маска Про лонгър и финиш Митик ойл или Нутрифайър ДД балсама.

# 129
Винаги ли запечатват след маски с хидратиращ балсам?
И кой бихте препоръчали?

# 130
Не е задължително да се запечатва винаги. Аз съм ползваха силно хидратиращ балсам след протеинов шампоан и маска, за да избегна пресушаване от протеина. Ползвам Moisture Extreme на Philip Kingsley и сам по себе си е феноменален балсам. Не оставам без него.

И аз пробвах ампулата Про Лонгър, половинката ми стигна за обилно напояване на косата. Напляках я и оставих за час и половина (знам, че е много, не беше това целта, заговориха ме по телефона...) Като отмих усетих една приятна лигавост и плътност, оставих да изсъхне сама (сложих няколко помпи Генезис термик, дано не прецака ефекта) и за момента виждам подобрение откъм фриз - горния пласт е по-пригладен и не хвърчи, крайчетата са леко сухи, но пък лъскави и подвижни. Няма да прибързвам с крайно мнение... имам още 5 куршума (демек 2,5 ампули за ползване Smile ) Забравих да кажа че мих с ш Генезис за тънка коса (моят любимец) Heartpulse

# 131
Пак да попитам...
Може ли някой да направи паралел между Про Лонгър и Фузио Цимента?

# 132
  • София
Отчаяна съм.

Одеве се боядисах. Това е поредната боя която не ми хваща. Или това оранжево-червено е толкова упорито, че няма борене. На сянка коса се вижда по-тъмно, но на слънце си е едно към едно буквално (според мен).

Това е боята: 55.0 студено натурално кафяво
https://www.arlen.bg/product/9540/boya-za-kosa-studeni-tonove-s- … -color-100ml.html
Вчера мих с ДПШ и направих терапия Lanza. Днес:

1. Намзах масла по скалпа и дължините: арганово и камелия
2. Боята с Olapex 1:седях 55мин
3. Olaplex 2 : седях 3ч.(доста боя падна, когато отмивах, а преди това самата боя я отмих до идеално чисто)
4. Fusio dose Pixelist и бустер Nutritive за 30 мин
5. Kerastase олио за боядисна коса и Alterna colour hold
С години ми бешв вменено от фризьорка, че русото  ми става леко рижаво, защото си имам такъв пигмент в косъма. Преди това се правих в различни нюанси на кестенявото. В момента, в който се отряза косата, където е била бивше кестеняво, рижото изчезна. За мен, избива някоя стара боя.
Червеникаво-медни оттенъци се борят с пепелив елемент в боята. Аз бях с ярко червена коса и за няколко месеца станах кафява, без червеникъв оттенък. Аз ползвах номера х.1 и х.12

# 133
Лолла, за жалост аз не мога да направя сравнение, само 1 път в салон са ми слагали ампула и не помня каква комбинация беше..

Гледам хваленото Дарк олио на Себастиан е намалено в нотино, с кода цената излиза 36 лв. Може ли някой да каже как би се отразил на фина и не много третирана коса? Имам нужда от олио което приглажда и не утежнява, Елексир ултима нещо не ми харесва в последно време и се чудя какво да го правя, косата като че ли ми бухва от него! Приемам всякакви препоръки!

# 134
Вземи си от мини маслата 10мл за проба на O'right с лилава роза и лекия вариант с шипка. Икономични са и супер ефективни за мен. Освен по малко силиконче и натурални екстракти, имат и растителен сквален, който хидратира и задържа влагата.

Общи условия

Активация на акаунт