Професионални серии за коса 139

• 44 684
  • 764
  •   1
Отговори
# 180
Ох аз имам една завещана коприна от прабаба ми, но ми е жал да я направя на калъфка...

# 181
От коприна до коприна има разлика... Аз имам сатенени чаршафи и калъфка, също съм спала на уж копринена калъфка, абе не е за мен тая работа...Hug
Не е ли чист мек памук, не ми го хвали... На мен ми "боде" всяка друга тъкан и колкото и да е добра за косата, не бих спала на такава. Също мразя сатенени и копринени пижами, халати и секси пелерини...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 182
  • Варна
Магнолия Heart 1296 на Колестон е мега,турбо светло.
 За подобен цвят според мен ще трябва 90.1 брустер с 0.0 и боя 11.17.  Прецени с какъв подтон и е основата и ще има ли нужда от коректор. аз слагам 1см. син,но 11.17 е с доста наситен лилав пигмент та може и да няма нужда от коректор. 9% оксидант ще е ОК боите са доволно силни.
Последните два пъти се боядисвах с 9,1 смесено с брустер 90.1,12% оксидант  и 1 см. син коректор. Цветът е разкош и не мърда до следващото боядисване,но си ползвамредовно Ш на Керастаз за блондинки лилавия.
  За твоите бели коси-препигментация с чиста 8-ца. Мажеш засегнатите участъци с чиста боя направо от тубата/предполагам бялото ти е само в корена/ Ако е много и ти е трудно разреждаш с малко вода да стане консистенция удобна за нанасяне. След десетина минути боядисваш директно върху препигментираното с нормална смес боя-оксидант. Гарантирам ти перектно покритие.
 И...надявам се сестра ти ползва Олаплекс/не,че се съмнявам де Grinning/

# 183
  • София
Ванеса, не мисля че проблема е в стандартните финиши. Винаги на море имам крем за къдрици, термо и олио. Винаги суша до сухо с дифузер, без значение на море или не. Не се пускам само по коса, винаги имам "make up" 😁някакъв. Кофти ефекта е от Солейл серията, 4 пъти кофти коса все с тази серия, някак е странно за съвпадение. То тя нали си се води за слънце, та си предположих че е съвсем подходяща за морска почивка. Както и да е, просто да се има предвид от къдрокоски 😉.

# 184
  • Варна
Направих си една 4 часова ботокс терапия на косата в салон. Препоръката сега е да ползвам само безсулфатни продукти... Преди като бях правила кератиново изправяне пак така казаха.. Е, ползвах месец такива Ш и Б и после минах на нормални, не се издържа, не ми измиваха хубаво косата .В момента безсулфатни имам шампоан на Алтерна , явно трябва да закупя и маска или балсам. Но да ви питам дали според вас толкова би се отразил сулфатният състав, като се има предвид, че.. не са само сулфатите това, което оказва влияние.

# 185
  • Варна
Това с НЕ измиването с безсулатни шампоани винаги ми е било интересно....Моята коса се мие еднакво добре и със сулфатни и безсулфатни.Специално пък Алтена/имам опит с почти всички хайверени/ не бих ги нарекла НЕ измивни в никакъв случай.
В твоя случай си мисля,че е до нагласа. Отдавна установих,че скърцащата коса след шампоан не е най-доброто за нея. Безсулфатния шампоан си мие. Да разходът на продукт е по-голяма и да косата след него обикновено не скърца,но не е мръсна. Шампоанирай двукратно щом не си чувстваш косата измита.

Снощи за втори път ползвах Кератиновото протезиране на Ланза/тоя път само маската/ и съм на път да се влюбя Heart.
 Първо шампоаниране с Меди хидрокленс,второ с Керастаз за блондинки,маската  за 10мин. под шапка за баня,финиши тоникът на Кингсли за растеж по скалпа и по дължините термото на Керастаз за дълга коса смесено с това на Генезис. Резултатът е перфектен. Бляскава,жилава коса с обем и перфектни дължини.

# 186
A можеш ли да покажеш снимки преди и след тази ботокс терапия?

Направих си една 4 часова ботокс терапия на косата в салон. Препоръката сега е да ползвам само безсулфатни продукти... Преди като бях правила кератиново изправяне пак така казаха.. Е, ползвах месец такива Ш и Б и после минах на нормални, не се издържа, не ми измиваха хубаво косата .В момента безсулфатни имам шампоан на Алтерна , явно трябва да закупя и маска или балсам. Но да ви питам дали според вас толкова би се отразил сулфатният състав, като се има предвид, че.. не са само сулфатите това, което оказва влияние.

# 187
  • Варна
Здравейте момичета. Издирвам на Living Proof Маска за Нощна терапия. Купувала съм я от Арлен, но са спрели да предлагат марката. Само в Нотино успях да я намеря, но аз съм я купувала за 40 лв, а в Нотино е доста по скъпа. Приемам и други предложения за нощна терапия за коса. Много е изтощена суха.. Благодаря Ви Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 10:21 от kremi1980

# 188
  • Варна
Принцесо, още не съм ползвала Ш Алтерна, говоря за други безсулфатни,които съм ползвала. Въпросът ми е дали наистина наличието на сулфати влияе на тази обработка на косата... Дали ще развали ефекта... Нямам снимки на терапията след ботокса, ще направя като измия косата, имам клипче, опитах да направя скрийншот.Разликата в цвета всъщност е отражението от светлината супер блясък.

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 13:49 от ivka_smile

# 189
  • Варна
Иве не съм правила подобни процедури. Имам фобия и огромни резерви към всичко де що смърди на къдрин. Това си е трайно химическо третиране на косата,а на мен изсветляването на корен всеки месец ми е достатъчно. Не знам в твоя случай дали ще влияят сулфатните шампоани. Във всеки случай си мисля,че шампоани за боядисана коса висок клас биха били по-щадящи от дрогерийни. За твоето русо конкретно Керастаз за блондинки прозрачния би бил добър вариан за сулфатен и едновременно щадящ. Ланза за боядисана коса също е вариант. Мек,лек шампоан. Алтерна инините е доволно измивен безсулатен,всички шампоани на Медисютикълс също.

# 190
  • Варна
А, не, не, това с ботокса не мирише на къдрин. Това се води изцяло като пластика и пълно възстановяване на косата. Кератиновото изправяне е друго, изглажда, да, изправя, но.. може и да скапе косата.
Мерси, Принцесата! ❤️

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 13:50 от ivka_smile

# 191
Скрит текст:
Здравейте момичета. Издирвам на Living Proof Маска за Нощна терапия. Купувала съм я от Арлен, но са спрели да предлагат марката. Само в Нотино успях да я намеря, но аз съм я купувала за 40 лв, а в Нотино е доста по скъпа. Приемам и други предложения за нощна терапия за коса. Много е изтощена суха.. Благодаря Ви Simple Smile
От доста време не я предлагаха марката тук, доста пъти съм гледала и сега ме изненада, че пак ги продават в нотино. В английските сайтове цената на маската е 30 паунда, в лук фантастик често има 20 процента отстъпка, а и не само там, но с отстъпката от там може да ти се върже към 52-53 лв + още 2-3 лв за доставка до Бг /с превозвач/, което ти си преценяш има ли смисъл или няма да чакаш, като цяло не са им евтини нещата, но нотиното малко са се олели. Погледнах restore маската, че я продават за 107 лв, в сайтовете без намаление е 37 паунда, как са го сметнали не знам. В момента я използвам, не е лоша ама 107 лв никога няма да дам за нея.

# 192
Butterfly90, благодаря! А може ли да ми препоръчаш протеинов шампоан, нещо не мога да се ориентирам кой е такъв.
Извинявам се за забавянето, надявах се някой друг да се включи, който все пак е доволен от 2-минутния реконструктор. Аз го ползвам най-често с шампоан Architect на Кerastase, но винаги ми стои като "изпръхнала" косата след него, ако я оставя да си изсъхне сама и не слагам финиши. С хубав хидратиращ финиш обаче е ОК. Обикновено обаче си го ползвам в дни, в които не мисля да излизам никъде и да се показвам пред хора, уж вярвам, че като терапия трябва да подхранва косата... Simple Smile

# 193
  • Варна
От Арлен я купувах по 40лв без промоции, от Нотино няма да я купя на тази цена Sad
На Керастаз четох хубави отзиви за Магичен нощен серум за всеки тип коса Kerastase Nutritive 8H Night Repair, може би засега ще пробвам него, докато открия на Living proof на нормална цена

# 194
От Арлен я купувах по 40лв без промоции, от Нотино няма да я купя на тази цена Sad
На Керастаз четох хубави отзиви за Магичен нощен серум за всеки тип коса Kerastase Nutritive 8H Night Repair, може би засега ще пробвам него, докато открия на Living proof на нормална цена

Не е кой знае какво като действие. Мирише парфюмно и е с лека текстура, но “магичен” трябва да се махне от името! Ползвам го след като съм мила вечер косата и изсуша, слагам 2-3 помпи за луксозното усещане и аромат и връзвам косата на кок и на сутрина мирише. Но не мисля че прави кой знае какво с косата.

Общи условия

Активация на акаунт