Раздяла след 7 години все едно нищо не е било

• 9 555
  • 163
  •   1
Отговори
# 15
Този е голям пръдльо, без извинение. Смърди отдалеч! Върти те и те манипулира, за да си вдига самочувствието, ама иначе живота му скучен и търси развлечения. Прав му път!
Не се връщай, ако ще по корем да ти се влачи, а има много защо да се влачи... 35 годишен, неориентиран, ненаживял се, не наясно със себе си.
Ти поне май вече се усещаш.
Мъчно ти е за спомените и те си остават, нищо им няма. Ще имаш още много нови и по-хубави спомени с други хора!

# 16
Оставам с впечатлението, че дори не живеете заедно или греша? Не са малко 7 години заедно, но на 24 живота е още пред теб, нищо не загубено. Виждаш ли се с този човек след примерно още 7 години и как? Щастлива ли се виждаш на 31? На себе си ди отговори.

# 17
И аз останах с впечатлението, че не живеят заедно, което не говори добре за господина.
Имам цели пет загубени години в подобна връзка, че и със същите реплики за отчети и заглеждане по други, същото тръшкане от моя страна, когато всичко свърши...как съжалявам, че не си тръгнах по-рано!
Тоя не е за семейство, ще знаеш, авторке.

# 18
Само не прави грешката да му звъниш или пишеш по малките часове.

# 19
Боже, как искам да съм пак на 24! Я, му бий шута на тоя чичко и го остави да си тъне в собствена си самота. Бъди с приятели - твои връстници. Излизай, забавлявай се, лято е. Той ще те търси доста дълго време, ще иска младото си гадже, обаче ти ако си по- умна ще му срежеш крилата. Ако успееш да го надвиеш, повярвай ми тоя мъж цял живот ще съжалява, че в бил такъв смотаняк! А ти се забавлявай, може да ти се струва невъзможно на този етап, но след време ще видиш, че всички тук сме били прави. Обичай първо себе си!
Пожелавам ти едни прекрасни лято!

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 08:44 от KardiGansdeR

# 20
Имах същата връзка, бях на 16, когато започнахме. Не заживяхме заедно, първото заради възрастта ми, другото беше ненадежден, винаги съм го знаела. На него жените никога не са му обръщали внимание, но аз бях лудо влюбена в него. Започна нова работа, ей така изневиделица спря да ми звъни, взе да ме обижда, да се държи страшно студено, по същия начин искаше да излиза с приятели, без да дава отчети. Накрая нямаше и смелостта да ми каже, че иска да се разделим, а майка му ми се обади и ми каже. Какво се оказа накрая едно невзрачно момиче му обърнало внимание и той веднага клъвнал. Всички знаели, освен мен. Сега се радвам каква услуга ми направи това момиче.
 Така ще бъде и при теб, ще се чудиш какво си намирала в него, но за всичко се иска време. Дай си го! Simple Smile

# 21
Аз наистина много го обичам и откакто се случи това не съм спряла да плача, не мога да ям и да спя, сърцето ме боли. Мисълта, че аз съм вкъщи в това състояние, а той ще излиза с други момичета и ще прави каквото си иска без да му мине окото ме убива.

Майка, приятелки нямаш ли, да те ошамарят едно хубаво? Simple Smile
Спираш да плачеш, обличаш си красивите дрешки и тръгваш да се забавляваш с връстниците си. Ако на 18, на колкото си тръгнала с баткото, момчетата на твоята възраст са ти се стрували инфантилни, сега може би ще откриеш, че вече са възмъжали достатъчно, за да ти станат интересни.
Животът продължава. Излизай, забавлявай се, влюбвай се... Сега ти е времето.
След години ще се чудиш сама на акъла си и дори ще изпитваш благодарност към „чичкото“, че те е освободил и се е измел от живота ти. И че е освободил мястото за някой по-стойностен мъж.

# 22
Няма такова нещо като "не мога да живея без него". Можеш естествено и то много по-добре. Остави тийнейджърските драми и се събери. Това не е истинска връзка, не е нормално да се чувстваш така години наред. Не се връщай пак при него, тичай далеч и не позволявай на никого да ти говори пак така. Няма бъдеще в подобни отношения.

# 23
Щом на 24 от 7г. сте във тази връзка1просто сте дете без опит.Сега е момента да си живеете живота,да изизате с приятели и да срещнете по-стойностен човек.Не съм за безразборните връзки,но вие трябва да си изясните какъв човек търсите.
Погрижете се за себе си,този връзка е изчерпана.По начало толкова дълги връзки без развитие/брак,деца/ са обречени.

# 24
Момичета вече са ти дали съвети да го разкараш най-накрая ти. Ама и си благодари, като го направиш.
Щото ако пак го приемеш, имаш шанс след време и дете да му родиш и чак тогава да осъзнаеш, че на такъв тип не може да се разчита.

# 25
Тоз малко ми звучи като един бивш, който зарязах, защото една година беше вечно кисел и все изморен, защото работата му била такава. Пробвах да говоря с него 100 пъти, хич не ме и отрази. Накрая ми писна и му казах, че всичко приключва, защото не съм му домашната прислужница, нито част от мебелировката, че да понасям подобно безразличие. Каза ми, че АЗ съм виновна, че съм допуснала чувствата ми да охладнеят, трябвало да му вляза в положение. След това казал на обща позната, която го питала да не сме се събрали пак,  цитирам " Няма шанс, да е мислила навреме ". Ами помислих навреме и те съветвам да направиш същото. Помисли си добре искаш ли да продължиш да живееш като част от мебелировката около този индивид и да се чувстваш вечно под напрежение заради тъпите му настроения.

# 26
Оставяй го и без това ще започне да спре да му става точно когато ти си в най-голямата си сила. Търси твой набор или по-млад.

# 27
  • София

Преди години също ми е говорил подобни неща и аз тъй като прекалено много го обичам и чувствам че не мога да живея без него всеки път плачех и звънях и се молих, накрая после сам ме търсеше след ден-два да каже че е сгрешил и нещата се оправяха. Този път нямам сила пред него да плача или да се моля за нещо, защото знам че няма смисъл.

Аз също не съм щастлива напоследък заради държанието му, но не мога да повярвам как всичко беше наред и бяхме щастливи, правехме планове за лятото и изведнъж стана това. Аз наистина много го обичам и откакто се случи това не съм спряла да плача, не мога да ям и да спя, сърцето ме боли. Мисълта, че аз съм вкъщи в това състояние, а той ще излиза с други момичета и ще прави каквото си иска без да му мине окото ме убива. Сякаш вече нищо не означава за него и никога не ме е обичал, всичките ни спомени, преживявания, планове...

Започвам с това- ти си момиче, при това, от 17 годишна с един МЪЖ, който те води в хойкането с едни 10 години, не само с възрастта си.
Ти не си била с други мъже, за да имаш база за сравнение- този става ли въобще за нещо като отношение и държание, и оценяване на това, което има до себе си-- теб.
Той те държи през годините като младо гадже, което да му помпа самочувствието, но на 100% не само се заглежда, а всеки път когато ти го казва, де факто се хвали с поредната свалка.
Мъж, който държи на теб, отдавна да ти е предложил да живеете заедно и да се ожените.

Разбирам те, че плачеш и страдаш, но и разбирам че не си някоя тъпачка, която да не схваща, че това не е нормално и че той се държи като говедо.
Затова, помисли за себе си- застинала си в тази връзка, която с нищо не те обогатява, а само взима от младостта ти.
Колкото и да ти е трудно, скъсай с него, блокирай го отвсякъде и го преживей.
Ще си го изстрадаш, няма как, но когато си дадеш сметка как те е използвал чисто емоционално, ще ти стане не толкова любим.

# 28
О, да почерпиш.
Такъв неориентиран мушморок, който не знае какво иска, повече и от кифла на намаления в мол, не ти трябва.
На 35 му се живеело, не искал да държи сметка, пълен инфантиляк и незрял индивид. Хич ти и не требе. Играе си на иди ми, дойди ми. Пръдльо. Пускай го да живее и не си губи времето. Ще срещнеш човек с когото ще си пасваш.

# 29
Здравейте,

С приятеля ми сме заедно от 7 години и до преди месец всичко беше нормално. Аз съм на 24, той на 35.

Изведнъж започна да се държи грубо, да не ми обръща внимание, да се виждаме по-рядко. Държа да спомена, че и преди е имал подобни периоди и ми е казвал подобни неща, но беше отдавна.

Преди седмица ми каза, че не знае дали вече иска сериозна връзка, че не знае дали ме обича, че иска да си излиза с приятели и да си прави каквото иска без да дава отчет на някого, че иска да се среща с други хора. Също за пръв път ми каза, че нещо с мен му липсва и като сме навън постоянно се заглежда по други момичета, от което много ме заболя. Във външният ми вид няма промяна, каза че не е заради това. Също за пръв път изкритикува начина ми на обличане понякога, че не съм се обличала като другите и това било голям проблем. Каза също, че не е щастлив в живота си и във връзката ни, но не знае на какво се дължи. На следващия ден се държа все едно нищо не е било, на следващия пък отново ми наговори тези неща и така 3 пъти тази седмица. Предишните пъти аз се опитах да проведа някаква дискусия с него и да видим как можем да ги решим тези неща, но без успех, но сега последния път като ми ги каза казах добре и това беше. След 2 часа ми звънна да излезем и аз отказах, попитах какъв е смисълът след всичко което ми каза и той каза "Права си, не знам какво искам и не искам да ти губя времето, просто не мислех че толкова лесно се отказваш." Нещо подобно. Това беше като цяло.

Преди години също ми е говорил подобни неща и аз тъй като прекалено много го обичам и чувствам че не мога да живея без него всеки път плачех и звънях и се молих, накрая после сам ме търсеше след ден-два да каже че е сгрешил и нещата се оправяха. Този път нямам сила пред него да плача или да се моля за нещо, защото знам че няма смисъл.

Аз също не съм щастлива напоследък заради държанието му, но не мога да повярвам как всичко беше наред и бяхме щастливи, правехме планове за лятото и изведнъж стана това. Аз наистина много го обичам и откакто се случи това не съм спряла да плача, не мога да ям и да спя, сърцето ме боли. Мисълта, че аз съм вкъщи в това състояние, а той ще излиза с други момичета и ще прави каквото си иска без да му мине окото ме убива. Сякаш вече нищо не означава за него и никога не ме е обичал, всичките ни спомени, преживявания, планове...

Благодаря на всеки, който е прочел всичко това. Оценявам го наистина! Моля ви, който може да ми даде някакъв съвет, защото наистина никога не съм се чувствала толкова зле както сега и не мога да си обясня това, което го прави периодично, на какво се дължи. Благодаря отново!

Бих ползвала някои епитети, но е против правилата на форума. Нарочно го прави, за да му се молиш и после като се върнеш да може да си излиза свободно с други, иска отворена връзка, но само от към неговата страна. Направо си събирай багажа и не му казвай къде отиваш. Усещам, че като разбере, че няма да се върнеш, ще има истерии. Сега не го очаква. Ти така ли искаш да ти протича семейния живот като имате дете? Той да си скача от една крайност в друга и да ти носи венерически болести от многото му любовници? Помсили над това. Ми не, няма да се оправи, по-зле ще става. Махай го и след няколко месеца ще си много добре и ще намериш някой, който да иска семейство. Този не иска и няма и да поиска, най-много да те излъже. После ще почне да те манипулира с детето. Не си го причинявай. Такива заслужават да са сами завинаги.

Общи условия

Активация на акаунт