Раздяла след 7 години все едно нищо не е било

• 9 539
  • 163
  •   1
Отговори
# 150
Авторке, какво си завършила, какво работиш в момента?
 Питам, понеже по постовете ти не проличава какви точно интереси, цели си поставяш.

# 151
  • Blondeville
Нормално е в тази възраст целите ѝ да са образованието и започване на работа след това, на 17 е била още лапе. Но като минат няколко годинки и тя евентуално учи, работи, расте, а мачото все така си жули бирички с джобните от мама, се вижда, че той няма особени планове за развитие. Докато мама му пере гащите и му дава пари за кръчмички, на него явно си му е екстра. Няма как изведнъж да стане отговорен, амбициозен, да поиска да създаде семейство отделно от мама и тате, при все че на 35 години като му се доходи на море моли мама за пари и върховото му удоволствие е да обсъжда бройките с аверчетата. Най-много след някоя друга година да намери някоя будала да му роди дете, което тя да гледа с майка му, докато той е на кръчма с приятелчетата (ако мама му е дала джобни) и двете да му перат гащите тандемно.

# 152
Аз затова я запитах. Тя никъде не е написала какво прави и възнамерява. Четем само, ме той променя статуквото от последните 7 години. Въпроса ми е към нея- какво е правила тя, какво прави сега?

# 153
.

Последна редакция: сб, 11 юли 2020, 16:34 от Sunset1

# 154
Целенасочена си в работата си, бъди такава и в личен план, знаеш за пропуснатите ползи, нали? Вече не си тийнейджър.

# 155
Благодаря, осъзнавам как стоят нещата, просто явно не исках да го приема и все се надявах, че нещо ще се промени.
Отново благодаря на всички за полезните коментари и мнения!

# 156
След всичките тези години, думи и дела на приятелят ти искаш ли го обратно? Представяш ли си живота си с него? Искаш ли да сте семейство и той да е баща на децата ти?

# 157
Sunset1, за връзката ти вече си написах мнението. Ще си позволя и друг мнение - избягвай да ползваш форума за подобни съвети. А ако все пак имаш нужда, давай минимум информация за себе си, отсяванй внимателно мненията и не влизай в обяснителен режим.
Млада си, живота е пред теб. Желая ти щастие.

# 158
Благодаря, така се опитах да направя, но отговорих, защото ме попитаха. А относно това дали си представям живота с него занапред, знам че нещата никога няма да се променят и това няма как да се случи, също той никога не е бил напълно самостоятелен така или иначе.

# 159
Чудесно е, че си го осъзнала и можеш спокойно да продължиш напред. Имаш накъде да се развиваш, за разлика от него. Аз лично не смятам, че годините са напълно загубени.  Успех!

# 160
Точно на твоята възраст ми се случи същото. Щом не иска, не се натягай. Гледай си живота. На сила хубост не става - това го приеми като мото. Този, ако имаше нормално развитие на живота, сега трябваше да има поне едно дете, съпруга и дом. По добре така, отколкото  да ти напряви дете и да си вдигне багажа има и по лоши случай. Потъжи си малко, да ти излезе яда. Наслаждавай се на живота. Твърде кратък е за мъже на 35, които единственият им приоритет е да пиянстват по дискотеките и да си веят ...насам-натам.

# 161
Купон трябва да вдигнеш за това, че си се оттървала, а не да плачеш и да му се молиш. Не се моли на никой мъж да е с теб, препоръчвам ти това да ти е един от уроците от тази връзка и раздяла. Уважавай себе си за да те уважават и другите, ако някой те обича ще е с теб, ако ли не преболедуваш си болката и раздялата и продължаваш напред, но никога не се моли на някого да е с теб. Това никога няма да доведе до щастлив край.

# 162
Не съм чела цялата тема, признавам.
Преди година и малко бях в почти същата ситуация. Малко по-голяма съм от теб и връзката беше малко по-кратка.
Е, оказа се че заедно с желанието за купон и момичета, имало и една друга жена конкретно. И аз не знаех какво и как ще правя, но си стегнах багажа (бях обвинена даже, че много съм бързала да се изнасям, преди да разбера за другата), взех си кучето, отидох на квартира и се зарових в работа и приятели.
С новия ми приятел бързо се открихме. Сега съм много по-щастлива от преди година и половина.
Нещата като не вървят и не сте щастливи, няма смисъл да се мъчиш в такава връзка. След време ще се радваш, че агонията е приключила и си продължила напред с живота си.

# 163
Братане, никой не е казал, че това важи само за жената и само през въпросните години, въпреки че, уви, времето ни за някои неща за съжаление не тече, както при вас, мъжете.
Може и услуга да ѝ е направил, де. Само на 24 е, но вече ще си знае да не подарява по 7-8 години на вечни тийнейджъри.

но защо губи на момичето годините?
Може ли да обясниш за визираш под губене на години става дума? Това го срещам често тук. Сякаш жената има само 10 години през целия си живот, през които наистина живее (през другото време е в някаква криогенеза) и се ражда с грандиозен план да оползотвори, капитализира и монетаризира тези 10 години на младост и красота, ако не го направи значи е глупава и зле (трябвало да дойде акъла в един момент). Пхах.

И за двамата времето тече еднакво, нито на единия, нито за другия времето е по-малко ценно. Не можеш да обвиниш някой, че ти губи от ценното време, без ти съзнателно да си съгласен за това.

Общи условия

Активация на акаунт