Раздяла след 7 години все едно нищо не е било

• 9 534
  • 163
  •   1
Отговори
# 45
Не го съдя, Братан, направо ти казвам, че е боклук.
Нямам против неработещите по принцип, но като се навържат дадени предпочитания, вкусове, начин на живот, не изисква научна степен, за да кажеш кой какъв е.
Самото отношение на тоя нехранимайко към момичето говори, че няма и грам уважение към него като човек, а си е взел малко гадженце (на 16), което е минало ученическата възраст и "изведнъж" е почнало да му скучнее. Празно, празно, чак става течение от този.

# 46
Така е, става въпрос за малък бизнес, където парите все не стигат и отиват за разходи, лично той не получава почти никакви и все обяснява как трябва да си намери работа от години или да направи нещо свое, защото парите не стигат, но когато реши че му трябват пари примерно за почивка или да си купува дрехи или телефон техните му дават.

# 47
Е, тогава тежко за него Grinning Не му отива на 30 и колко години да те подмята така и да не търси професионално развитие. Такива негативи, авторке, ще ти помогнат по-лесно да преживееш раздялата. Според мен той ти изневерява или е на крачка да ти изневери, ако все пак намерите компромис.

# 48
Така е, става въпрос за малък бизнес, където парите все не стигат и отиват за разходи, лично той не получава почти никакви и все обяснява как трябва да си намери работа от години или да направи нещо свое, защото парите не стигат, но когато реши че му трябват пари примерно за почивка или да си купува дрехи или телефон техните му дават.
Добре де, ти какво си очаквала от този търтей? Представи си, че създадете семейство, майка му и баща му ли ще ви издържат пак? Казваш, че не живеете заедно, защото си била много малка, но май не се замисляш, че отдавна не си малка, за да живееш с някой след толкова дълга връзка. Или просто си предпочела да си затваряш очите пред очеизвадните факти? Такива, които години наред се канят да направят нещо - ремонт, собствен бизнес, работа, са ми ясни като бял ден. Хиляда идеи и схеми в секунда, коя от коя по-куци.
Не казвам, че ти си виновна, далече съм от тази мисъл, но за 7 години с този би трябвало отдавна да ти светне, че бездействието му по куп въпроси е просто защото няма сериозни планове с теб. А сега и рев, защо? Защото си се отървала? Аз ако бях, щях курбан да направя. Да, знам, че ти е криво и тежко, но ако седнеш да помислиш трезво, изолирайки факторът емоции, много бързо сама ще осъзнаеш, че това не е загуба, а печалба.

# 49
35-годишен нехранимайко, който залита по ученички.
Не работи, чака на мама и тате.
Е, няма що, родителите му може да се гордеят с него. За какво им е този бизнес и пари, когато синът е подобно... нещо.

Дайте да не съдим строго човека, не го познаваме и не знаем неговата версия. Избрал си е този начин на живот, в днешното общество да работи е право на собствен избор. Това си говорихме наскоро с една съфорумка, че разни мултимилионери вместо да си обикалят света и да се радват на семействата си, се закопават в още повече бизнеси и си отиват с инфаркти или в канавки млади млади.

Разглезен мъж в разцвета на живота си, тя му мръзнала, нямат сериозни уговорки помежду си, иска да усети живота. Третата декада от живота за мъжете е като втората женска. Нищо чак толкова фатално и престъпно не виждам.

Завършвам с два цитата на Матю Макконъхи от филма Dazed and Confused.

That's what I like about these high school girls; I get older, they stay the same age.
Let me tell you this, the older you do get the more rules they're gonna try to get you to follow. You just gotta keep livin' man.

Само човек, който третира останалите като предмети, а себе си смята за безсмъртен или живее в заблудата, че е във вечен пубертет, би живял според тоя цитат. 😀
Интересно ми е неговата версия каква би била: "мама и тате имат бизнес, a аз си живея живота, щото имам възможност да си клатя краката и щото съм голям хедонист".
Амбиции, отговорности, нещо...?
Просто си показва генералната настройка на такъв типаж, който при най-малкия зор почва да киселее и дава назад.

# 50
Той затова се занимава с гимназистки - никоя трезвомислеща жена няма да му се хване на номерата.
Още като са се загаджили - 28-годишен, е бил вече голям да лежи на гърба на техните, а щом за 7 години! няма прогрес, коментарите са просто излишни.

# 51
Първата огромна червена лампа е 28 годишен мъж, да ухажва и да се загаджи със 17 годишна непълнолетна ученичка!
Родителите ти предполагам са били против тази връзка, но не си ги послушала?
Нищо по-различно няма да ти кажа от останалите, освен че този ти прави огромна услуга в живота, щом иска да се разделите. Послушай го и остави мястото на следващата ученичка, нещастник.

# 52
  • Най-красивата страна
Приеми ситуацията като житейски урок и продължавай напред.
Покажи,че имаш достойнство.
Научи се да уважаваш себе си.
Повече никога не се моли на никого .
Защото хората се държат с теб така,както им позволяваш,а ти си позволила на Мунчо твърде много.Бий му шута...
Помисли си,ти не заслужаваш ли нещо по-добро?Мъж ,който да те цени,да те уважава,да те обича и да се чувстваш щастлива с него?

# 53
Ох, влюбих сА! Авторке, прати ми на ЛС телфона му, точно такъв мъж търсех!

Направо един курбан направи, че си се отървала от този екземпляр!

# 54
  • Mediterraneo
След 7 години връзка, без тя да е прераснала в семейство с деца, лично за мен няма смисъл да се влагат повече емоции. Млада си, животът е пред теб.

# 55
След 7 години връзка, без тя да е прераснала в семейство с деца, лично за мен няма смисъл да се влагат повече емоции.

Възхитителна логика. По нея на третата година, когато е била а 20-21 е трябвало да има вече семейство и деца Grinning

# 56
Мани 7те години, държанието му е отвратително и нещо ме навява на мисълта, че не е от вчера. А тя малка, без опит сигурно си е мислела, че тея неща са нормални..

# 57
Остаряла си за него. Пичът си иска 17-годишни. Усмихни се и пий едно малко. Може и повече. Услугата, която то е направил си заслужава да се полее.

# 58
  • Mediterraneo
След 7 години връзка, без тя да е прераснала в семейство с деца, лично за мен няма смисъл да се влагат повече емоции.

Възхитителна логика. По нея на третата година, когато е била а 20-21 е трябвало да има вече семейство и деца Grinning

Свободен си да се възхищаваш! Нещо ти куца логическото мислене, но го приемам за възхитително нормално, що се отнася до теб. И за да ти се поизясни малко моята логика- не съм казала, че на 20 трябва да е с деца. Но виж, на 24 поне едно предложение за брак може да е получила, с оглед продължителността на връзката.

# 59

Те 7-те години са условни в случая и съвсем не е нужно още утре да станат семейни, но точно затова той слага край сега - предполага се, че тя вече е завършила образованието си и се очаква връзката да премине на следващ етап, което очевидно него не го устройва. Затова ще си търси отново някоя на 18 г., за да му е лежерно ежедневието.

Няма прав и крив - всеки има право да живее според своите разбирания. Бракът не е задължителен, никой не може да обещае вечна любов, а заглеждането по чуждо не е незаконно. Той й дава зелена светлина да рестартира и да търси това, което й приляга. По-лошият вариант щеше да бъде да я залъгва, да я върже с дете, а насреща да няма ангажираност и всеотдайност.
"Мама, тати и аз" не е единствената закономерност на съществуване. Не й е длъжен по никакъв начин, но това, че лежпери на гърба на техните, ме отвращава, но пък те са си го възпитали такъв - с техните камъни, по тяхната глава.

Общи условия

Активация на акаунт