Раздяла след 7 години все едно нищо не е било

• 9 535
  • 163
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Те дори не живеят заедно, та няма нужда да си събира багажа!
Поне това унижение- да си влачи кууфара по стълбите, не й се налага да преживее.

# 31
Цитат
Преди години също ми е говорил подобни неща и аз тъй като прекалено много го обичам и чувствам че не мога да живея без него всеки път плачех и звънях и се молих, накрая после сам ме търсеше след ден-два да каже че е сгрешил и нещата се оправяха.

Не ти ли светна още тука лампичката? Можела си още тогава да си спестиш няколко години....
Скромното ми мнение е - това неговото отдавна не е било любов.. Сигурно е намерил някоя звезда на хоризонта, затова е започнал да се държи грубо и да ти обръща малко внимание, иначе не виждам някаква реална причина ей така от нищото след 7 години да реши да му се живее и тем подобни глупости.. той и без това си е карал по инерция, можел е да изкара още известо време. Направил ти е услуга.
А ти сериозно трябва да помислиш над самочувствието си, щом и преди ти е говорил такива работи... Как ли пък не някой ще ми казва как да се обличам и как заглеждал други жени...

# 32
Писах ти ЛС. Simple Smile

# 33
Здравейте отново! Благодаря на всички от сърце за коментарите и отделеното време, прочетох всичко и наистина ми е от полза този път да оставя нещата и да не се опитвам да направя нещо по въпроса, както всеки предишен път. Въпреки това ми е много трудно в момента...

Иначе не знам дали изобщо някой ще види това, но реших да поясня, че не живеем заедно. Той живее в една къща с техните под претекст, че един ден ще оправи третия етаж от нея и ще си живее самостоятелно там. Аз ходех в тях само за уикендите, защото не ми е удобно да се натрапвам на техните и не се чувствах като у дома. В тях майка му прави всичко за него - готви, чисти, пере, и когато нещо друго я помоли също.

Той напоследък започна често да излиза с негови приятели, които са необвързани и постоянно обсъждат някакви момичета много по-малки от тях, и оттогава започна така да се държи с мен и каза, че иска да си живее като тях.

Освен това съм забелязала как за него е най-важно как изглежда, постоянно се оправя пред огледалото с часове, важно му е да отиде на фитнес и на заведение след това.

Техните имат семеен бизнес, където от време на време ходи на работа за няколко часа, но когато си реши, и после само се оплаква че не му харесва, но никога не е бил някъде другаде на работа, защото "не може да работи за някой друг".

Това се сещам общо взето да допълня. Благодаря на всички отново! Някой ако иска нещо да допълни или да сподели ще съм много благодарна отново, желая хубав ден на всички!

# 34
Болно ми стана за теб. Не харесвам знаменателите, но... Този е от типа “ селски бек” . Държиш ли да имаш такъв субект- не държиш. Вашите не са те създали да те гледат да такоз “ нещо”. Всеки път, щом погледнеш към телефона с мисълта да се обадиш/ дали той се е обадил, си повтаряй- заслужавам повече! Поплъовкото не заслужава нито ден повече от живота ти, такива подаръци САМО на специални, като теб хора. Не ти го казвам наизуст, а от собствената си чупена веднъж глава.

# 35
След като на 30+ все още очаква мама да му принася и не си мърда пръста да работи, не знам защо изобщо си била с него?!? Излишно време си инвестирала в човек, който не заслужава и минута внимание.
Внимавай с кого се обвързваш следващия път.

# 36
На 35+ някои изкарват втори късен пуберитет. От опит.

# 37
И ти си с него защото?
Човека си е тотален търтей, баси той е почти колкото мен и се лентяйства по цял ден. По-добре ще си без него, с такъв нямаш абсолютно никакъв шанс, не би гледал семейство и деца. По-скоро ще го отглеждаш като още едно дете, което обаче ще ти създава много повече главоболия от другите евентуални бъдещи деца.

# 38
  • София
Този няма нищо за обичане.

# 39
  • София

Освен това съм забелязала как за него е най-важно как изглежда, постоянно се оправя пред огледалото с часове, важно му е да отиде на фитнес и на заведение след това.

Техните имат семеен бизнес, където от време на време ходи на работа за няколко часа, но когато си реши, и после само се оплаква че не му харесва, но никога не е бил някъде другаде на работа, защото "не може да работи за някой друг".

Това е мъж на 35 години.
Който, де факто, не е работил нито ден.
Няма и намерение да работи- ще си лежи на гърба на родителите докато са живи.
Кажи ми, как си си представяла бъдещето с него?
Семейство, деца- как?
Кой щеше да работи, да се грижи за всичко необходимо?
Ти ли?
За какви планове говореше в първия си пост, след като се оказва че имаш насреща си безнадежден търтей?

# 40
Баткото с кинтите и лъскавите дрешки, с многото свободно време... Всяка тинейджърка си умира по такива, обаче лошото е, че не става за по-дългосрочни отношения. Особено когато вече момичето е млада жена и има съвсем други приоритети в живота.

# 41
35-годишен нехранимайко, който залита по ученички.
Не работи, чака на мама и тате.
Е, няма що, родителите му може да се гордеят с него. За какво им е този бизнес и пари, когато синът е подобно... нещо.

# 42
35-годишен нехранимайко, който залита по ученички.
Не работи, чака на мама и тате.
Е, няма що, родителите му може да се гордеят с него. За какво им е този бизнес и пари, когато синът е подобно... нещо.

Дайте да не съдим строго човека, не го познаваме и не знаем неговата версия. Избрал си е този начин на живот, в днешното общество да работи е право на собствен избор. Това си говорихме наскоро с една съфорумка, че разни мултимилионери вместо да си обикалят света и да се радват на семействата си, се закопават в още повече бизнеси и си отиват с инфаркти или в канавки млади млади.

Разглезен мъж в разцвета на живота си, тя му мръзнала, нямат сериозни уговорки помежду си, иска да усети живота. Третата декада от живота за мъжете е като втората женска. Нищо чак толкова фатално и престъпно не виждам.

Завършвам с два цитата на Матю Макконъхи от филма Dazed and Confused.

That's what I like about these high school girls; I get older, they stay the same age.
Let me tell you this, the older you do get the more rules they're gonna try to get you to follow. You just gotta keep livin' man.

# 43
Разкарвай го тоя. И ти ли живееш с родителите си? Майка ти не вижда ли, че си в токсична връзка, ако изобщо е връзка това. Ще си поплачеш, пък все ще ти мине. И дано ти се отворят очите и да намериш мъж, с който да си щастлива.

# 44
Братан,
има го и другото, млади богаташки синове го карат само по същия начин, живот, коли, гаджета, наркотици.... И завършват живота си рано рано от свръхдоза или в някоя канафка под купчина ламарини.
Няколко примера се сещам от близките години, все деца на крупни бизнесмени от моя район. Така че има златна среда, човек трябва да се бори да постигне нещо в живота си, а не да разчита на паричките оставени му от родителите. А и тук в конкретния случай едва ли са супербогати, по-скоро за някакъв малък семеен бизнес из провинцията става въпрос.
Има ги много такива, някакъв провинциален манталитет е, много да им се радват на момченцата (демек наследника) и си ги отглеждат до доста зряла възраст, естествено нищо не става от тях.

Общи условия

Активация на акаунт