Раздяла след 7 години все едно нищо не е било

• 9 543
  • 163
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Не знам защо Братан  се кефи на тоя, но за мен, си е пълен инфантил.
Без никакви изгледи да порасне и настигне ментално физическата си възраст.
Момичето е забелязало, че в последната му компания обсъждат все по- млади и по- млади мацки, което си е точен показател.
Какво ли можеш да си кажеш с такъв дебил?

# 61
  • Mediterraneo
Е, ти пък, що му се кефи Братан! Помисли малко!

# 62
Тарталета, спести си личните нападки, не си ми интерсна.
Нито му се кефя, нито имам общо с него. Очевидно момчето има някакви качества, щом авторката е толкова лудо влюбена в него, но няма желание да продължава да е с нея. Как той е избрал да си живее - това е негов избор. На нея като не и изнася, да си ходи. Ама седи. Я сега ти помисли малко Wink

# 63
Няма някакви задължаващи предписания с какви набори мъже/жени ТРЯБВА да излизаш и по какъв сценарий да се развива връзката.
Това, че той харесва гимназистки, а някой 25-годишен - милфки, си е техен личен избор.
А и има хора, които и на 40+ не порасват, затова се движат сред себеподобни.
И на мен ми е непонятно как мои връстнички имат връзка с 60-годишни, но това си е тяхна работа. Сигурно моите избори пък са странни в техните очи.

# 64
  • София
Разбира се, че няма някакви предписания кой с кого и как......
Но, това не значи, че човек не може да си каже мнението, нито да защити представите си за нормалност в една връзка.
Нали затова пишем в темата.
На мен силно ми писна от тая толерастия към всякакви крайности и стремежа да се откажат хората да имат различно мнение.

# 65
Естествено.
На 28 години щом си падаш по ученички на 17 - какво повече да коментираме. Освен да се радваме, че не си пада по 12 годишни?

# 66
Sunset1, усмихни се мимиче!
Този мъж ти е направил услуга. И най-хубавото е,че си прогледнала.
Мъж на 35,който говори постоянно в бъдеще време (ще стегна етажа,трябва да си намеря работа),а мама и тати го отглеждат е готованчо,който един ден ще смени мама с жена си.Да не говорим за останалото..Неговите вълнения са като на непълнолетния ми син- как изглежда и девойките.Ама и сина ми мисли и работи лятото за да си осигури по-добър стандарт.
Ясно е,че не се загърбват лесно 7г,но скоро ще разбереш,че си късметлийка !

# 67
Незнам, авторке, дали си късметлийка, но прочети внимателно мненията. Това е представителна извадка на обществото, има от всичко тук и нито един, ама нито един, не се е изказал ЗА този мъж. Опичай си акъла и си прави изводите.

# 68
Братан се опита да го защити, но по-скоро от мъжка солидарност. Тоя пиргишин 7 годин се чудил и маял дали иска да е с момичето. Сега на 36 маминото синче решил, че пак ще се върне към 17-годишни, че тя му била скучна.
Авторке, ти баща нямаш ли?
Ако съм мъж, баща ти, този лигльо досега щеше да бъде бушиниран.

# 69
Четох поста му, смятам , че по- скоро оправда любовта й към него. Братан си знае, но, този мъж и залитането му по ученички е леко гнусно, еле па на 30 и нам колко ...

# 70
Авторката да каже какво му харесва толкова. Нека да изброи позитивните му черти според нея, като се старае да в обективна.

# 71
Очевидно момчето има някакви качества, щом авторката е толкова лудо влюбена в него, но няма желание да продължава да е с нея. Как той е избрал да си живее - това е негов избор. На нея като не и изнася, да си ходи. Ама седи. Я сега ти помисли малко Wink
Никакви качества няма мъжът. Но 18-19-20 годишно момиче няма и никакви изисквания, които той да покрие. Вече отива към 24 и почва да си отваря очите.
Една 25+ - 30+ жена, която почва да се оглежда за семейство мислиш ли, че въобще ще го погледне, като разбере, че маминка го обгрижва като 10 годишен и пича няма 5 лв да почерпи, ако не са му пуснали джобни.
Наясно е, че на авторката скоро ще почнат да и светят червените лампи и е решил вече да приключва. Чака следващата 18 годишна и така докато му връзват.

# 72
Е, какво му харесва - по-голям, с опит и самочувствие, нейните връстници все още изглеждат сукалчета сравнени с него. Освен това никога не е чувствала истинска сигурност, което й е запазило тръпката. Не е заради някакви невероятни негови качества.

# 73
Па и е хубавец явно, щом виси по 100 часа пред огледалото. В ученическите ми години имах един познат към 40, бившо футболистче, връткаше ги тийнките на поразия. Чак се чудя дали се наживя този човек най-накрая, а може и все още, на 55,  да търси млади гаджета.

# 74
Авторката да каже какво му харесва толкова. Нека да изброи позитивните му черти според нея, като се старае да в обективна.

То ако ставаше с + и -..
Ей така всеки ден да си ги преглеждаш и ако минуса вземе превес  късаш от раз:)
Без емоции..
Уви рядко се случва така..
В един момент си отваряш очите,но когато е било дълго ..откъсването е трудно

Общи условия

Активация на акаунт