Sen Çal Kapımı * Aynen Aynen - Керем Бюрсин сега и преди / Тема 35 /

• 73 215
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Selin Ozkaya Heart Значи по един и същи начин сме изтълкували нещата Simple Smile

Баш ми е драго, сестро, да те прочетем
Джанъм, много време мина, но ето, че пак се събрахме Heart Heart Heart

Сега се сетих и за още един детайл - какво ли прави Еда всяка събота, че поиска от Серкан да не я търси и занимава в този ден, каквото и да става? Бих предположила, че е свързано с родителите ѝ Rolling Eyes

# 76
Неосъзната ,"инатлива ".....но Л Ю Б О В .........ИМА я !!!!!!

# 77
Някой знае ли кога да очакваме БГ субс?

# 78
  • Яко в Матрицата...
И в двата сериала на Фокс има много сладки песове Grinning

Сириус Heart Eyes

# 79
Някой знае ли кога да очакваме БГ субс?

Миналата седмица още в петък беше преведен Simple Smile аз ще изчакам бг суб и тогава ще коментирам , че доста неща са ми неясни Grinning иначе си гледах картинки снощи с интерес Joy

# 80
Изгледах първи епизод и страшно много ми хареса. Ще го гледам с интерес.

# 81
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз изгледах серията, с рус. суб.
Малко постна ми беше на мен, а сцените и диалозите с приятелките ѝ много кухи ми се видяха. Досадни ми бяха.

Единствено сцените с двамата ми харесаха. Много хубва тая Ханде, много нежна и топла.
На Керем страшно му отива ролята на спечен сухар, но и разчупването му отива. Дано пораздвижат малко сериала от следващата серия, че в тази два часа и половина почти нищо. Добре че се наложи да закопчава роклята накрая, малко да счупят гипса, пък и да ни дадат надежда за по-топли сцени и по-сърдечни отношения.
Майката на Серкан много дразнеща, банална и схематична богата свекърва, дори не ми се гледаше.
Селин и тя самата скука, виж нейният избраник ми е симпатичен, съвсем нормален изглежда.
Каан и той клише, сътрудниците му в офиса - също.
Чак се чудя как ще излязат СЦ от това скучно блато, в което заседнаха.

# 82
  • Плевен / София
И аз изгледах серията, с рус. суб.
Малко постна ми беше на мен, а сцените и диалозите с приятелките ѝ много кухи ми се видяха. Досадни ми бяха.

Единствено сцените с двамата ми харесаха. Много хубва тая Ханде, много нежна и топла.
На Керем страшно му отива ролята на спечен сухар, но и разчупването му отива. Дано пораздвижат малко сериала от следващата серия, че в тази два часа и половина почти нищо. Добре че се наложи да закопчава роклята накрая, малко да счупят гипса, пък и да ни дадат надежда за по-топли сцени и по-сърдечни отношения.
Майката на Серкан много дразнеща, банална и схематична богата свекърва, дори не ми се гледаше.
Селин и тя самата скука, виж нейният избраник ми е симпатичен, съвсем нормален изглежда.
Каан и той клише, сътрудниците му в офиса - също.
Чак се чудя как ще излязат СЦ от това скучно блато, в което заседнаха.
Здравейте момичета,
Може ли линк за руски превод на 2 серия, че от телефона не се справям...😢

# 83
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Гости, заповядай! За теб винаги!:smile:

https://uteta.tv/movies/serialy/68225-postuchis-v-moju-dver-2-se … kie-subtitry.html

# 84
  • Плевен / София
Благодаря Светле❤

# 85
Мдааа... И аз да се изкажа... Ханде притежава кукленска красота, особено като отвори и заиграе с онези свои красиви и игриви очи... Според мен е поотслабнала малко /или така ми се струва/ и хваща мъжките погледи определено... Не само на главния герой, а и на неговия съперник... Смятам, че и Каан ще се влюби в нея истински, без значение дали първоначалната му цел е да дразни своя опонент. Главният герой го дава мъжкар, стабилен, непреклонен... Ноооо... появата на младата госпожица разклати неговия подреден и прекалено стерилен свят, в който такъв "метеорит" не се е появявал на хоризонта... Интересна и атрактивна двойка, еднакво упорити, еднакво силни като характери, еднакво нуждаещи се от човек, който да ги допълва и балансира... Очаквам добро развитие на сюжета, интересни символи има, върху които човек може да разсъждава дълго време... На мен лично приятелките са ми малко в повече, но пък ми харесват "свекървата" и лелята...  Майката е точно толкова придирчива и превзета, колкото очаквах, и при липсата на друга полезна дейност, с която да се занимава, съвсем понятно е само да се превъзнася до небесата и да кокори големи очи... Просто се забавлявам се нея...
Хубава вечер на всички! Очаквам превода на български, за да мога да коментирам повече смисъла и съдържанието на епизода!

# 86
И аз гледах само картинки снощи, но тези двамата са огън. И рейтинга е супер!
Наистина има доста клишета, но на мен най-дразнещото ми е ревнивата бивша в комбинация с някой неприятен от мъжки пол, който кроят пъклени планове. Надявам се да не залитнат натам. В началото тази Селин ми се видя добродушна, с овчи поглед, ама не се знае, може да покаже рога.
Приятелките ме радват, само русата за сега ми е малко безлична.
А пръстена, който Серкан избра беше много хубав - цвете за цветарката Simple Smile
Майката явно ви харесва. Аз ще чакам БГ превода, за да реша, но асистента и изглежда обнадеждаващо забавен, а и ми се струва, че той хареса снахата Simple Smile

# 87
  • Плевен / София
Изгледах с удоволствие за втори път серията, на руски...ще и се насладя и на български. Хареса ми ...много,  но от телефона не ми се пишат анализи🤨 Ще кажа само, че това е третият сериал, който гледам на Ханде и първия на Керем/ признавам си без бой/ Как съм го пропускала до сега. ...Приемам предложения....какво да гледам още с негово участие🤔

# 88
Може да погледнеш  "В очакване на слънцето" Gunes beklerken май е на турски , беше страшен хит в Турция , но е тийн сериалче , не знам дали ще ти допадне , аз обичам такива. Имаше го във вбокс със субтитри , ако не са изтрили , не знам да са го давали по бг телевиЗия Thinking

Ханде не е просто отслабнала, направо се е стопила Scream чак се изплаших за нея  като я видях с панталонки в тази серия , дано да се храни и да не е болна нещо Sweat никога не е била дебела , добре си изглеждаше и преди. Бях чела , че си е направила операция на лицето за премахване на бузите , но не знам дали е истина , може и да е от свалените килограми просто .

# 89
На Ханде майка й почина от рак на гърдата през януари 2019.Сравнително млада и хубава жена. Били са и много сплотено, топло семейство. От тогава Ханде направо се стопи, погледа и излъчването й се промениха. Сега дори е леко понапълняла. Нищо не си е правила естествено на лицето и жалко за журналистите, които знаят истината, а пишат такива глупости.

Общи условия

Активация на акаунт