Има ли вече бъдещи майки за МАЙ 2007г?

• 18 123
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
Честито на всички Майски бъдещи майки. И аз се присъединявам към отбора. Но има нещо , което ме тревожи - още не съм видяла пулса на бебчето. Според Вас през коя седмица ехографа може вече да покаже пулса. Аз съм в 6-та г. седмица и лекарката каза че още е рано, но аз малко се притеснявам.  Rolling Eyes

# 196
Здравейте момичета,
май сме на една и съща тема.
Клер радвам се че си чула сърчицето на бебчето. Пожелавам същото и на тебе tihabjala.

# 197
Еха, колко много Май-чета са се присъединили! Ние май ще сме голям отбор!  Party Joy Party

Честито момичета и се радвам че ще бременеем заедно!

bouquet

# 198
  • София
Здравейте на всички нови майки!!!  smile3525
Аз утре със сигурност отивам на лекар, но така и не мога да си избера къде да отида. При това имам направление и ми се иска да го използвам, но повечето добри гинеколози не работят със Здравната Каса  newsm78
Някакво съветче? Предварително благодаря на всички!   bouquet

# 199
Здравей Eiphnh,
не знам от кой град си за да те посъветвам. Аз съм от Варна и ходя при д-р Атанасова от Майчин Дом. Чух много добри отзиви за нея , а и тя работи по здравната каса.

# 200
  • София
Много мило, че се отзова толкова бързо!!!   bouquet
Аз само че съм в Сф... Но се надявам да попадна на добър лекар... Стискайте палци!

# 201
Здравейте, мамо на Йо, Дина и Елф!

Предполагам, че въпросът е разглеждан многократно, но... къде да намеря информация за гимнастика за бременни в София? Вие ще посещавате ли?

Eiphnh, аз отидох при лекар в кварталната поликлиника, защото ми се иска да ми е наблизо. Дали е късмет, не зная, но съм много доволна.

# 202
  • София
Eiphnh, аз отидох при лекар в кварталната поликлиника, защото ми се иска да ми е наблизо. Дали е късмет, не зная, но съм много доволна.

tihabjala, ти къде живееш, питам те, за да се ориентирам къде е "кварталната поликлиника" Simple Smile

# 203
Еееее, супер имаме още нови попълнения - страхотноооооо Hug  bouquet

# 204
Здравейте, МАЙ-4ета!
Добре дошли на новите попълнения   bouquet Радвам се 4е се събрахме толкова много и ще споделяме радости и трвоги по пътя на бременноста...
Аз съм  ОК - но ме гони един апетииииииит..... не е истина

Моми4ета, вие пиете ли фолиева киселина? Аз на предишната бременност пих до 3-тия месец, но сега не съм по4вала? Снощи се сетих за това и ви питам...

А за предложенията за заглавие на новата тема - На мен ми харесва 1-вото. thumbsup

Лек ден на вси4ки!   bouquet

# 205
Еха, колко много Май-чета са се присъединили! Ние май ще сме голям отбор!  Party Joy Party

Честито момичета и се радвам че ще бременеем заедно!

bouquet

не е  майтап - наистина МАЙ-ските маминки  се множите  лавинообразно Hug

# 206

tihabjala, ти къде живееш, питам те, за да се ориентирам къде е "кварталната поликлиника" Simple Smile

Здравей, отново!

Аз съм в Обеля 2.
Досега търсих за теб координатите на лекар - д-р Елена Тошева, която бих препоръчала с две ръце и четири копитца! Simple Smile Тя има часове в Медицински Център "Св. Тихон", но имам телефон вкъщи, а в интернет не мога да го намеря. Ако не ти е спешно за днес - утре ще ти напиша.
Д-р Тошева е чудесен специалист и човек, при нея съм водила майка си и сестра си, нея посещават и двете ми приятелки. Познавам се лично от много години със сестрата, с която тя работи (оттам е и връзката с нея).
Елена Тошева работи и в кабинет в едно специализирано заведение за онкологични болести, но не мога да си спомня, как точно се казваше... държавно е, някъде в Младост.
Поздрави! Simple Smile
P.S.: ако си в моя квартал... може да си бременеем заедно!  Grinning

# 207
  • София
Здравей, отново!

Аз съм в Обеля 2.
Досега търсих за теб координатите на лекар - д-р Елена Тошева, която бих препоръчала с две ръце и четири копитца! Simple Smile Тя има часове в Медицински Център "Св. Тихон", но имам телефон вкъщи, а в интернет не мога да го намеря. Ако не ти е спешно за днес - утре ще ти напиша.
Д-р Тошева е чудесен специалист и човек, при нея съм водила майка си и сестра си, нея посещават и двете ми приятелки. Познавам се лично от много години със сестрата, с която тя работи (оттам е и връзката с нея).
Елена Тошева работи и в кабинет в едно специализирано заведение за онкологични болести, но не мога да си спомня, как точно се казваше... държавно е, някъде в Младост.
Поздрави! Simple Smile
P.S.: ако си в моя квартал... може да си бременеем заедно!  Grinning

tihabjala, благодаря за отзивчивостта  newsm51 Направо ме трогна!
За съжаление аз живея в Дружба (далече от Обеля), но пък може да се разберем някой път май-ките от Сф да се видим, лично на мен ще ми е безкрайно приятно Simple Smile Иначе поликлиниката по онкология е точно до работата ми в Младост 1, сега ще се обадя, за да попитам дали там работи Д-р Тошева (голям късмет ще е ако е тук Simple Smile )
Още веднъж безкрайно съм ти благодарна!

# 208
Чудесно ще е, ако я намериш! Сестрата, която работи с нея е Теменуга Ботева (е, ние я наричаме "мама Нуша")...
Много са внимателни и двете, а доколкото зная, д-р Тошева непрекъснато се информира за новите неща в медицината, което, поне на мен ми се струва, е доста важно!

Работя на 7ми км., така че и Дружба и клиниката, за която знаеш, са ми наблизо... Живот и здраве, ще се видим!

Успех! Simple Smile

# 209
  • София
Чудесно ще е, ако я намериш! Сестрата, която работи с нея е Теменуга Ботева (е, ние я наричаме "мама Нуша")...
Много са внимателни и двете, а доколкото зная, д-р Тошева непрекъснато се информира за новите неща в медицината, което, поне на мен ми се струва, е доста важно!

Работя на 7ми км., така че и Дружба и клиниката, за която знаеш, са ми наблизо... Живот и здраве, ще се видим!

Успех! Simple Smile

tihabjala, открих я!!! И то съвсем случайно. Просто отидох до онкологията до нас и се оказа, че точно там работи.
Но се оказва, че няма час при нея чак до 26.09 Sad Но все пак се записах в Св. Тихон при Д-р Румяна Байчева. Някой знае ли нещо за нея?

Общи условия

Активация на акаунт