Обсъждане на имотни обяви-16

• 35 312
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
На Цар Симеон посока Раковска, точно преди Раковска, има табела, че продават четиристаен, на груб строеж е. На 11 август, между Симеон и Кирил и Методий има нова кооперация с А 14 вероятно, на груб строеж е. На Екзарх Йосиф, между 11 август и Дунав има (груб) строеж на ЦКБ или ЦКС, малка кооперация е, не знам дали има свободни.

Допълвам - на чудесно място- до градинката на Искър има разрешение за строеж (на Черномен 2 - 4) отпреди 1 година, някаква варненска фирма, обаче - Вазов 911 ООД, що чини тук в София?

На тези места вече всичко е продадено ( по моя не чак толкова достоверна информация).

# 76
До тук давахте за пример само не толкова желаната, а за някои хора даже неприятна част на центъра. Хубавата част е на юг от Дондуков. Дайте предложения за там.

# 77
Само да вметна, че разликата между хубавата и лошата част е по-малко от 5 минути пеши ход, а цените са доста по-приемливи. Т.е. лошата част е разумна покупка, защото на практика вземате същото, но по-евтино. Разбира се, има много голяма разлика между две точки на 100 метра една от друга, което също трябва да се отчита.
Лошата част има два реални недостатъка, останалото е предубеденост - самолетите и това, че гледка може да има само на север. Ако не ви е зор за гледката, а самолетите не са пречка (по принцип са проблем юли-август, а тази година нещо хич ги няма) кварталът си е много рационален избор. Който иска престижна локация обаче, нека погледне другаде.

# 78
  • Пловдив
Който иска престижна локация обаче, нека погледне другаде.
Къде?
Аз не съм от София. Чувала съм , че чудесна локация е Докторска градинка. И нищо повече, вероятно има още един куп централни улички, които си стават.
4стайни и т.н не разглеждам.
Двустаен 65-80 квадрата , вероятно всеки за инвестиция гледа точно това, но...все ще изкочи нещо, за предпочитане ново или сега да го строят.

# 79
Ами хайде погледнете на Гугъл вю Черномен 2-4, явно ще е на калкан (паркингът и старата къща) до вече построената кооперация, която се вижда. Засега това е единствената кооперация НС, която приемам безусловно като модерна архитектура. Без изг@зици, изчистено, модерно. Поне за мен.
Всичките строежи, за които писах, са на 5-6 минути пеша до Дондуков. По спокойни улици. Безпроблемни улици откъм народонаселение.

# 80
  • София
Здравейте,моля за вашето мнение за този имот. Като гледам и другите обяви на този брокер ,всички изглеждат супер. Даже прекалено хубави,а на телефона никой не отговаря.
https://www.olx.bg/ad/dvustaen-apartament-v-kv-lozenets-CID368-ID8fTqD.html

# 81
за хотелските апартаменти: сменя се мокета с друга настилка + кухня + пералня + явно ще се шпакловат и стените, тъй като слагането на кухня и плочки ще ги поразвали. И какво излиза - че ще му трябва кажи-речи половин голям ремонт, за да пасне.

Инак хваща окото, вероятно общите части са добри.

# 82
За инвестиция в център (дори и некрасивия според Нико), Докторски паметник (там почти не се строи, просто няма къде), приятни квартали като Яворов примерно, Лозенец (малка част от това, което брокерите наричат Лозенец) и да не ги изброявям, че все ще пропусна някой, според мен не си струва. Цените на НС там ще са толкова високи, че много трудно ще се избие инвестицията. В такива квартали има малко НС, много собственици, висок % за обезщетение,  има и ограничения за етажност, парцелите не са големи, по правило, така че тези високи цени са обясними.

# 83
В центъра (на който и да е град) винаги си струва.

# 84
Здравейте,моля за вашето мнение за този имот. Като гледам и другите обяви на този брокер ,всички изглеждат супер. Даже прекалено хубави,а на телефона никой не отговаря.
https://www.olx.bg/ad/dvustaen-apartament-v-kv-lozenets-CID368-ID8fTqD.html

За мен тия обяви са нереални 🤔
https://m.olx.bg/ad/dvustaen-apartament-v-kv-yavorov-CID368-ID8fIdo.html?reason=
🤩
Описанието леко бяга от показаното на снимките, ама Wink

Виж, ако се окаже, че "цената е без ДДС", по се връзват.

Последна редакция: вт, 21 юли 2020, 22:16 от Doro

# 85
  • София
И аз си мисля ,че са нереални,или фалшиви снимки,де да знам,но не разбирам къде е уловката?

# 86
  • Пловдив
Тази оферта коментирана ли е?

https://www.olx.bg/ad/2-staen-v-sofiya-tsentar-plosch-82-tsena-1 … D368-ID8fi49.html

Къде е реално сградата според вас? Звучи ок , особено това , че е малка и централна! Направо ми покри критериите ако е и на чудно място !

# 87
Тази оферта коментирана ли е?

https://www.olx.bg/ad/2-staen-v-sofiya-tsentar-plosch-82-tsena-1 … D368-ID8fi49.html

Къде е реално сградата според вас? Звучи ок , особено това , че е малка и централна! Направо ми покри критериите ако е и на чудно място !
Ако е след Дондуков в посока Витоша е добре. Ако е между Дондуков и Сливница е скъпо. Според мен е в посока Сливница. В хубавата част на София няма много съборетини и съответно се строи много, ама много малко.

# 88
  • Пловдив
Ракавски и Дондуков, може и към Сливница да е , казваш? Аз на картата виждам, че са големи улици и трябва да се пита, за да се ориентира човек.  Сградата е супер малка, може и да е в по-добрата част, където е бутнато нещо малко и тясно....

# 89
Според мен това е точно строежът на ЦКС/ЦКБ на Екзарх Йосиф между Дунав и 11 август, северният тротоар, срещу църквата на адвентистите. Съдя по прилепената на калкан къща. Между другото "петното" на строежа е супер странно - зад него, в същия парцел, според мен, има стара кооперация.
2 ет. на Екзарх Йосиф не е добре - улицата е широка, но има много големи дървета, 2 ет. е тъмно.

За "хубавата" част на юг от Дондуков
Нико, помисли си чисто визуално къде между Дондуков и Московска и между Дондуков и парка Заимов може да се строи. Между Дондуков и Московска са повече кооперации, където има къщи - те са големи, не са съборетини. Едва ли има луд, който да се съгласи да му съборят къщата, с двор - малък или голям няма значение, че да се набута в НС. Между Дондуков и парка Заимов, в частта към Театър София има и по-малки къщи, не толкова големи и хубави, но и там не всеки се съгласява да се премести в апартамент.

Общи условия

Активация на акаунт