Какво смятате за Tinder?

• 56 135
  • 396
  •   1
Отговори
# 315
Никога не си тренирала, просто развиваш теории. Иначе щеше да схванеш за какво говоря.

# 316
ПримаДона, зарежи той няма да чуе или разбере. Относно очакванията, не виждам проблем да ги заявя още в чата защото се е случвало като ги направя, този отсреща да изчезне, очаквайки друго. Разбира се, не казвам че на 3та среща искам да се оженя, но и че не искам неангажиращи неща. Когато вече се видят и започнат да се опознават става ясно ще има ли отношения и когато нещата преминат в интимен план мисля че е редно да се кажат очаквания. И споделям мнението на рф, че не е непременно тези очаквания да са насочени към конкретния човек.
Което ми напомня на конфузна ситуация в която попаднах. Излизам един път с един, където на 5та минута знаех че няма да искам пак да го видя. По едно време тъкмо мисля как да прекратя срещата и той изтърсва "Ти готова ли си за връзка?" и аз ни напред ни назад..Frowning Хем съм готова за връзка, ама.. не с него. Но няма как да му го кажа. Казах тихо Да и след няколко дена му писах че няма да се получи. Таа е хубаво хората да са с ясна представа за нещата и да няма "Той/тя какво иска"

# 317
  • По света и у нас
Напротив. Абсолютно нищо не му обяснявай. Просто излезте да се видите, прекарайте си добре, флиртувай си без да му казваш какво искаш, помириши го дали ти харесва, гушни го да видиш твой размер ли е. Това е. Ако се харесате продължавай в същия дух още известно време, но в никакъв случай не се обяснявай като на изпит по биология.

# 318
  • София
В случая съм съгласна със стратегията на Примадона.
На мен мисълта ми беше - за какво да заявявам на първи чат какво точно търся, като като се видим на живо, може да е пълен пън и да си е направил илюзии от моята заявка? Няма значение сериозна/несериозна.
Но пък е добре да подхождаме честно и ако ни пита нещо по въпроса на срещата, да сложим картите на масата.
Мое мнение де.

# 319
Разбира се, че ще искам да го видя и усетя, най-малкото - като присъствие, като външност, отношение, като човек. Обаче като кажат "Търся каквото излезе" не ми звучи сериозно и не бих се занимавала. Е така месеци бях настроена за нещо истинско и сериозно с един човек, а то за него излезе приятелство. Излишно е да казвам колко е неприятно усещането да си с погрешни очаквания, мислейки си, че човека отсреща иска същото.

# 320
  • София
Не подхождай като на интервю за работа. Защо пък да не каже 'Търся каквото излезе". Никой не знае какво ще излезе. Не може да се планира петилетката, още повече в човешките взаимоотношения.

# 321
Не разбираш. Вероятно защото не си имала общо с такъв човек, радвай се. Ще го кажа накратко - не искам просто приятелство с човек, с когото искам други отношения. Така щяхме да го караме още много месеци. По-добре да не общуваме. Като от съседната тема в СО, където човека й обещавал секс сума ти години, а накрая само си споделял болежките..

# 322
Снощи бяхме с моя човек на курсове за бъдещи родители. Три от двойките са се запознали в Тиндър. Общо бяхме 10 двойки.

# 323
  • София
Не разбираш. Вероятно защото не си имала общо с такъв човек, радвай се. Ще го кажа накратко - не искам просто приятелство с човек, с когото искам други отношения. Така щяхме да го караме още много месеци. По-добре да не общуваме. Като от съседната тема в СО, където човека й обещавал секс сума ти години, а накрая само си споделял болежките..
Разбирам те и то доста добре. Но това зависи от конкретния човек, не от Тиндъра или какво точно е заявил в първия ден.
Ако на трета-четвърта среща не сме готови да се метнем по гръб, пиши го вляво.

# 324
И аз не бих тръгнала да се обяснявам на първи-втори-трети срещи и въобще не очаквам подобно нещо. Отделно, че първоначално може да ми допадне човекът, но след 2 седмици тотално да съм си променила мнението, както и той. Та, какво правим в такъв случай - продължаваме по първоначален план, просто щото така сме поставили нещата в началото?

# 325
  • София
А, баш! Може много сладко да пише, на живо да ми е много секси, ама да ми светнат някои червени лампи след няколко срещи.

# 326
  • София
И после 6 години "Големите надежди" в стил СО.

# 327
Е, тогава прекратявате отношения, да не сме в 18 век? Нищо не се знае в бъдеще как ще бъде. Идеята е да не се заблуждават хората в напразни очаквания. Най-важното е посоката в която гледат двамата.

# 328
Хората се опитват да си изяснят очакванията, защото се стараят да се предпазят от разочарования. Такива изяснявания им дават илюзорно чувство за контрол и един вид знание накъде отиват нещата. Да, ама в човешките отношения това рядко работи. Общуването е най-добрият тест дали нещата отиват накъм сериозна връзка, любов, посвещение на общи цели и т.н., или ще си останат в някакви други сфери. Мен въпрос какво търсиш и какво очакваш в ранен етап от връзката би ме стреснал и отблъснал. Предпочитам нещата между мен и мъжа да се случват естествено. Досега не ми се е случвало да се заблудя, че някой ме иска и обича, пък той да не ме. Или обратното.

# 329
  • София
Илюзорно, неилюзорно, с годините всички пипваме по щипка цинизъм.
И сигурно защото съм такава и на мен не ми случват заблуди по отношение на другите. Всячески се опитвам да не заблуждавам и другите за мен си, просто защото така е честно.

Общи условия

Активация на акаунт