Лято горещо вече стана, много скоро бебчо ще се гушка в мама! Тема 9

• 23 604
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Момичета снощи сънувах, че раждам на 20 влизам в 9тия месец чакам момче, в съня ми обаче родих момиченце и то доста лвсно и бързо странното бешв че алед като го родих вече беше все едно на 2 годинки с коса до раменете много беше странно, но съня беше хубав не ужас случвало ли ви се е Simple Smile

По принцип знам,че каквото сънуваш ,винаги е обратното. Аз в началото като забременях редовно сънувах момиченца , че раждам момиче също така .. и майка ми ми каза ,че най-вероятно ще имам момченце , аз не и вярвах,но така и стана . Само мъжът ми сънува 2 пъти красиво момченце къдраво със сини очи .. но беше пак в началото .. сега се надявам наистина малкия да е взел неговите сини очички 😁.
И аз се надявам да е взел неговите сини очички но когато го гледах последния път на 4 д беше ми одрал кожата така че и мойте да е взел не е фатално хаха важното е всички бебчета да са живи и здрави и ние разбира се, интересното беше, че до сега сънищата не си ги помня но този беше различен и интересен и ми остана в съзнанието  а и от няколко дни имам подготвителни контракции или поне така си мисля нз какво е но си боли долу ниско и ми се стяга корема та си мисля да не би понеже нямам търпение за това да сънувам Simple Smile

# 106
Момичета снощи сънувах, че раждам на 20 влизам в 9тия месец чакам момче, в съня ми обаче родих момиченце и то доста лвсно и бързо странното бешв че алед като го родих вече беше все едно на 2 годинки с коса до раменете много беше странно, но съня беше хубав не ужас случвало ли ви се е Simple Smile

По принцип знам,че каквото сънуваш ,винаги е обратното. Аз в началото като забременях редовно сънувах момиченца , че раждам момиче също така .. и майка ми ми каза ,че най-вероятно ще имам момченце , аз не и вярвах,но така и стана . Само мъжът ми сънува 2 пъти красиво момченце къдраво със сини очи .. но беше пак в началото .. сега се надявам наистина малкия да е взел неговите сини очички 😁.
Аз в началото имах такива сънища.. тогава всички казваха ,че ще имам момче, а аз цяла седмица сънувах момиченце и странното беше ,че сънувах че.раждам , а тя беше на 2 години🤔
Момичета, сега видях че има промоция в емаг на памперси Пуфис  месечен пакет, но няма разрем 1, я само 2 , който си е от 4до8 кг. Няма да ми трябва за в началото  но се чудя дали да не взема 1 , 2 пакета🤔

# 107
Ох тази дилема с дрехите е ужасна .. ако си бях в България може би нямаше изобщо да купувам р-р 50, понеже дрехите изобщо не са евтини.. щях направо да мина 0-1м . И да са малко големички не е проблем нали след 2 седмици ще му стават.  Акушерката ми каза да нося в родилното само р-р за новородено и се наложи да купя 3 пижамки понеже нямах .. но не ме е яд понеже дадох 9 паунда за 3 броя и то цветни ,памучни и хубави ,а дори не бяха на намаление ,защото не ми се обикаляше. Мисълта ми е ако намерите евтини дрешки - вземете някой друг брой за новородено, ако не , не мисля,че ще е проблем да са им малко големички.

# 108
Нашият племенник се роди октомври 3500гр. в 37г.с
Зълва ми ми даде доста дрешки, които ще ползва нашия мъник сега. Мислих да купя повечко 50 размер, ама май няма да ми трябват предвид, че той сега е 3200гр., а ако си изкара до началото на август сигурно ще стане над 3500гр.
В крайна сметка винаги някой може да изтича и да купи някакви дрешки.

# 109
Да. Няма смисъл от сега да се запасявате. Просто моето избърза и се роди мъничко. Иначе 56 имам много дрехи.. взеха ми 2 ромпъра размер 0 от Джъмбо... Ми то две деца могат да влязат в единия Simple Smile

# 110
Аз в тази фейсбук страничка разглеждах и си харесах комплектчета, но не съм направила поръчка все още
https://www.facebook.com/%D0%91%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0 … -109099390471451/
Струват ми се на добри цени и са сладурски.

# 111
Ако имате Пепко, може и там да погледнете. Има не лоши неща на доста достъпни цени

# 112
Аз не се въздържам, има страшно много намаления по моловете. Мислех, че Джъмбо е евтино и напазарувах оттам, обаче след това много често ми се мяркаха страхотни намаления. Ето тези чудеса, например, са 5.90 общо 😀 Как да не ги вземеш? Мъжът ми е като отвързан за дрехи, вика че не е имал като малък много и сега някакви комплекси го мъчат 🙄Май се водят 62-68.

# 113
Madjarova92, много са сладки. От къде са? Аз не съм ходила скоро по моловете и не знам какво се случва. Последно бях през юни и всичко беше много обрано и нямаше никакър избор. Сигурно заради вируса.

# 114
  • София
Като казахте сънища, аз напоследък май го сънувам всяка нощ. Досега винаги си е било момче в сънищата ми, както си е и действително, но това е може би, защото аз от самото начало си знаех, че ще е момче. Аз съм с кафяви очи и една нощ го сънувах с кафяви очи, беше много сладко бебенце, с бузки и всичко. МП е със зелени очи, но тези дни сънувах бебето синеоко, на което силно се надявам. И на зелени очи няма да съм разочарована Satisfied Пак беше хубаво бебе, но имаше други шантави неща, които ще ви спестя, защото биха издали, че нещо не ми е добре на главата. Снощи пак сънувах нещо, но не си спомням точно какво. Мисля, че за състоянието си спя много добре. Кофти ми е само когато искам да се завъртя, а ставането до тоалетна го правя много внимателно, защото иначе си ме боли. И при мен започнаха болки в костта особено след временно застояване. В долната част на корема също.

Иначе в 35+4г.с. вече е 2600гр. Уж било добре. Този път не ме стресна, че е едричко. Другата седмица ще мина и аз през консултациите с кардиолог и анестезиолог. Освен това започваме тоновете всяка седмица. Нямам никакви симптоми за раждане. Не знам що е то контракция и се притеснявам малко. Още не съм се разбързала да излиза, но това, че тялото ми не дава признаци за подготовка ме стресира. Relaxed

# 115
Зайка байка, Sinsay е магазинът. В The Mall го има. Мисля че е полско, нещо като Пепко. В LC Waikiki също някой път има добри попадения. Като цяло не си заслужава да се купуват скъпи дрешки, особено има магазинчета, изцяло специализирани за бебета, и там е върхът на скъпотията.

Аз пък не съм сънувала как ще ми изглежда бебето. Надявам се на бузесто бебе, коси и очи вероятно ще са тъмни, ако са други ще е притеснително 😀 Макар че мъжът ми е бил светлоок и светлокос като малък, сега е по-тъмен и от мен 😀 Аз сънувам единствено някакви фантасмагории, че хвърчат ръце и крака от корема, раждане още не съм сънувала. Като цяло блокирам тази мисъл, че ме е страх много 😀

# 116
Madjarova92, благодаря за включването. Аз от LC Waikiki се сдобих с една жилетчица, която не знам дали изобщо ще бъде облечена, но много сладка ми се видя и я взех без да мисля Grinning
Колкото до сънищата - Още в началото, когато не знаех какво ще е бебето го сънувах веднъж. Беше родено и даже голямо. Имаше дълга къдрава коса - много сладко. Тогава имах усещането, че ще е момче и се чудех, защо сънувам момиченце. Е момиче е! Ние и двамата сме с къдрави коси, така че и това от съня може да се окаже истина Simple Smile Аз много искам бебка да е синеока. Ние и двамата сме със зелени очи, така че шанса да е със светли очи, мисля че е голям. Ама знае ли човек може да ни изненада Grinning

# 117
  • Sofia
Ох, явно сънищата са характерни за тоя период. Само че аз сънувах кошмар, който няма да ви разказвам, но беше точно вечерта преди да ме приемат в болницата... Явно подсъзнанието ни е доста силно 😁.
А за дрешките и аз съм се запасила с по-големи размери и сега ми се иска да отида да докупя нещо, обаче МП не иска да ме пуска да ходя по молове и магазини. Страх го е от тая Корона, особено в последния етап... Май ще пращам след раждането някой да купува малки дрешки. Ако не... По памперс.. Grinning

# 118
  • София
Зайка байка, Sinsay е магазинът. В The Mall го има. Мисля че е полско, нещо като Пепко. В LC Waikiki също някой път има добри попадения. Като цяло не си заслужава да се купуват скъпи дрешки, особено има магазинчета, изцяло специализирани за бебета, и там е върхът на скъпотията.
Ей тази информация ми дойде точно навреме, че утре имам ходене до този мол Grinning

Аз нищо не сънувам, нито бебета, нито раждане, само дето ме обзема една паника какво ще правя с бебето като ми го донесат и ми го оставят в стаята да се гледаме Flushed Имам чувството, че няма да зная какво да го правя и се надявам някакъв майчин инстинкт да се събуди в мен Smile

# 119
  • София
Сетих се, че тази нощ точно това сънувах. Не го хранех редовно, забравях да му сменям памперсите ... и си мислех колко лоша майка съм. Relaxed

anichkata1, като каза по памперс. МП мисли да му купи едно пончо и така щял да си расте в него. Като му стане късо - друго пончо и готово Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт