🍀КСК 2020🍀 - тема 83

• 91 357
  • 786
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Flash, наздраве за девойката! Представям си как се радва милото!

ogan, много  хубав млад мъж!

Ние снощи с мама Happy бяхме абитуриентки Simple Smile Такава положителна емоция след всичко, което им се случи последните месеци! Добре, че се състоя този бал. Пускам един линк, който ще изтрия след малко.

Последна редакция: сб, 18 юли 2020, 23:10 от Ян@

# 46
Прекрасна французойка!

# 47
  • София
Много хубави деца с интелигентно излъчване! Живи , здрави и успешни да са!

# 48
ogan1,Ян@  прекрасни абитуриенти:smiles:
Честито на децата на 🍀HAPPY 🍀 и Flash* Smile

Ние очакваме класирането на седмокласника в понеделник, най-вероятно ще продължим и по нататък с класиранията.
Студента все още е без квартира, на 21.07 имат онлайн среща, за да им кажат как, ще протече обучението през първия семестър.
Все се каня да се заема и аза с търсенето на квартира и все не стигам до това, но вече няма на къде. Баща му е събрал инфо, довечера ще гледаме.

# 49
  • София
Ян@, красавица е!

# 50
  • Варна
Честито на приетите студенти на Flash*   и Happy! Много успехи и удовлетворение!
Прекрасни абитуриенти!

# 51
  • София
Изпуснах снимките, но важното е да са здрави и щастливи децата.
Честито и на новоизпечените студенти!

# 52
  • Варна
Снимките от професионалната фотосесия на класа са си направо лаишки. Хубав спомен, но не струват. Добре, че има други фотографии, та да не ме е яд.
Вчера пътуваха до Балчик за последната уговорена сесия, ще чакам може ли повече да ме разочарова тоя ти ми фотограф.

# 53
Нашите професионални също не струват, но здраве да е Wink

# 54
  • София
А ние нашите нямам идея кога да ги чакаме.  Имат тепърва още 2 фотосесии да правят и чак тогава ще им раздадат годишниците. В тях ще има и от бала снимки, но кога ще стане, не се знае.

# 55
  • Варна
Хм, всеки така маха с ръка, но е редно да има отзвук за непрофесионализма в случая. Време, пари все пак, Mario.d.k дали помниш точно, върти ми се стотина лева, пък и очаквания.
А дори една обща няма на хартия.

# 56
Нас ни претупаха, нямахме нито фотосесия  нито нищо. Имахме кратко тържество, раздадоха дипломите, класната направи 2-3 снимки на класа и това беше.

# 57
  • Варна
Хм, всеки така маха с ръка, но е редно да има отзвук за непрофесионализма в случая. Време, пари все пак, Mario.d.k дали помниш точно, върти ми се стотина лева, пък и очаквания.
А дори една обща няма на хартия.

Разглеждам ги в момента!
90 лева като че ли дадох, и горе долу по 10 лева на снимка май се пада Simple Smile  (искам да кажа че на толкова го има)
А ние ще имаме ли албумче?

# 58
  • Пловдив
Моята си взе албума миналата седмица. За 15 лв е съвсем приличен, снимки на всички, общи снимки от дипломирането.
На бала я снима братовчед ми, който си е почти професионалист. И аз я снимах, имаме хубав фотоапарат.
Изобщо не съжалявам, че не сме правили фотосесия с професионалист. Не че тя щеше да иска.
Остава да намеря време да си харесам снимки, които да си извадя на хартия.
Чудесни деца видях на снимки. Радвам се, че имаха бал въпреки всичко.
Сега да им пожелаем да са здрави да следват мечтите си.

# 59
  • София
Моята реши да спестим от фотограф. На бала я снима нейна приятелка, която има хубав апарат и съвсем прилично се получи. Фотосесията на класа я направи техен съученик, който се занимава с фотография и излезе за символични пари.

Общи условия

Активация на акаунт