🍀КСК 2020🍀 - тема 83

• 91 358
  • 786
  •   2
Отговори
# 60
О, на бала се снимахме сами. Но с класа имаха фотосесии, от които не съм възхитена Wink. Но пък бяха повод да се видят и съберат Wink, така че не съжалявам

# 61
  • Варна
Да бе, стори ми се прекалено да наемам фотограф, не сме и обсъждали, на фона на останалите събития съвсем. Но когато телефонните ми снимки са по-ясни и качествени си е нерва.
Приятелят ѝ е в съседен клас, имат едни и същи пози заедно двамата, ами тези от техният фотограф са фокусирани, ясни, с точни цветове.
Спирам по темата, че сама себе си отегчих..

# 62
  • София
Хич ме няма във фотографията и никак не съжалявам, че се обърнах към съфорумка за професионалните снимки.

# 63
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз се чудя защо не ми излиза темата в нови отговори, а то имало защо.
Хепи, Флаш, много се радвам за вас. Звучахте ми като да сте притеснени, та си представям как ви е олекнало.
Една девойка от горен курс в същата специалност като щерка ми казала, че вероятно първокурсниците ще започнат присъствено, а големите онлайн. Ще видим кое как ще е.

# 64
  • София
При нас излязоха резултатите. Всъщност 1 резултат. Другите 3 са неизвестни за останалите кандидати.
Имам вяра, че младежът ще е приет на първо класиране, но все пак има и някаква неизвестност.
Обаче до класирането остават 10 дни.

# 65
Честито на приетите студенти! 😁 🎉 🎉

Змия, стигам палци на твоето дете да го приемат там където най-много желае 🤞💚 🍀 Извинявам се, че съм изпуснала някъде по темите, но каква специалност е кандидатствал?

# 66
Змия, успех!

# 67
  • Варна
Змия, и аз ще стискам палци след 10 дена резултата да е какъвто го иска!

Гита Ог, да, на мен ми олекна, че най-накрая има яснота какво ще се случва и къде.
От друга страна, в този момент имам чувството, че осъзнах, че всичко това се случва наистина и след месец и половина тя заминава. И след 30г живот с деца сега ще остана без нито едно в къщата и това ме ужасява. Чисто егоистично е, знам, но не мога да не си го признавам пред себе и сега идва трудното - да не го показвам. Макар, че с интернет нещата са различни и растоянията не се усещат така зверски ама ... бе много ще ми е мъчно. Голям рев ще падне.

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 21:33 от Flash*

# 68
  • София
аз чакам с нетърпение да излезе класирането и да се запише, за да ми се разкара от главата - ще работи на морето.
ако имаше шанс да учи далече или поне да е на общежитие, щях да почерпя.
не ме разбирайте погрешно, обичам си детето, но има нужда да започне да се справя сам.

# 69
В къщи единият се готви да заминава, другият е притеснен за кандидатстването, аз  се притенявам повече за малкият.
Тази вечер, аз гледам статистика, баща им апартаменти, нищо не решихме.
Бабите не пропуснаха да се обадяд и двете. Притеснени били, казах им, че има защо,  да продължават да се приресняват:)

Змия, разбирам те, и аз вчера го питах няма ли да си заминава вече:smiles:
Надявам се като замине поне по един път на ден да се обажда:smiles:

# 70
Адски ми олекна, да. Стискаме палци сега на змия, май само тя остана?
Иси, и ти? Реши ли нещ

# 71
И германските кандидат-студенти тепърва вдигат адреналина Simple Smile Август и септември са решаващи за нас.

# 72
  • София
Аз бях писала, че не се радвам на избора на сина си, но вече мисля, че е на правилен път.
Кандидатства в Академията на МВР.
Никога не съм си представяла, че синът ми ще е ченге.

Но той има някакви цели. Дано продължава да ги преследва.

ПП: Отказа специалност Пожарна Wink

# 73
  • София
Е, бива ли така?! Виж къде може да го изстреля човек тази специалност Trollface
Извън шегата, не е лошо място и от там излизат свестни хора.

# 74
Здравейте, дами. Имате ли представа за минимален/максимален бал в МУ София първо класиране?

Общи условия

Активация на акаунт