На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 30

• 61 779
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
  • Русе
И на нас преди 2 седмици ни направиха забележка на Лесово за лекарства. Бяхме взели само 1 кутия за колежка на ММ и тя пък как се падна в чантата най-отпред в багажника.

# 346
Момичета,докато сме на тема лекарства да попитам някой дали знае някакво противоалергично за след ухапване от пчела,оса и др. такива насекоми.Благодаря предварително.

# 347
  • Стара Загора
Давам отзив и за тази правоъгълна форма от Мигрос, която си взех зимата. Ами и от нея съм много доволна. Наскоро ме питаха не загаря ли и при чистенето не остават ли петна. Да, загаря като има сос, но накисвам и леко с ножче по краищата, след това с грубото на гъбата и малко търкане - всичко пада. Толкова ми е удобна! Платих около 33 лири по спомен или 10 лв по тогавашния курс, но изобщо не съжалявам. Прясно снимано преди малко :

И малко от покупките - оцета от орех ние го харесваме и купуваме всеки път. Ябълковия в стъкленото шише също, както и от нара. Последния е най-силен сякаш.

За пръв път купувам от това филе, досега само на Banvit вземах, но нямаше и никак не е лошо. Мирише много вкусно, крехко и сочно стана след като го овкусихме леко и изпекохме на скарата. Както се вижда - 806 гр е в сурово състояние, след изпичане стана 610 гр. Майка и татко много харесват пилешките хапки пане, кордон бльо и шницелите. Откакто ги пробваха, вече поне по 5-6 кутии взимаме и си ги замразяват. Аз не обичам панирано и си ям чисто филе на скара.
Но са изгодни. Сега бяха и намалени - 5 тл за опаковка нищо не е.

Понеже досега не съм ходила в Бим, Шок и А101, кои стоки ги няма в Мигрос - освен марки на веригите? И забелязали ли сте разлика в цените? В М е скъпо. Давам пример с бялото сирене на Сюташ, което в Озар Маркет струва 23,90 тл. А в Мигрос е 28,90 тл. Бакпулверите и ваниловата захар в пакети по 15 бр купих за 4,65 по спомен, а в Озар бяха 3,75 или нещо такова. Също пакет от 2 бр Пронто за под купих за 17 тл от борсите, а в Мигрос бяха 27,90 тл.

Последна редакция: вт, 08 сеп 2020, 20:45 от iv4enceto_91

# 348
В Мигрос е по-скъпо, но асортиментът е по-богат. Аз от там купувам определени неща - зехтин на Комили ако е на промоция, едни прахчета за канали на тяхната марка, веро, тахан. Прахове и шампоани от борсите или от суперите или Гратис ако са в акция.

# 349
Здравейте, пазара зад Марги работи ли ?

# 350
В Бим, Шок и А101 за жалост не ни остава време все. Бяхме в Мигрос в мола, но сякаш не видях да има нещо кой знае какво за учениците. Аз домашна посуда гледам, та...

А мидието има ли нещо вътре или просто е с шам фъстък. Редактирам се... сега видях, ще ги убия!

Къде се продава тази баклава в Одрин, не съм я срещала или съм направила недопустим пропуск...

# 351
Добро утро. За тези, който не може да отиде до Одрин: тази седмица на Лидл интересни предложения в ориенталски стил. Имат млечни топчета, тел пейнир, лабне, каймак, кадаиф дали някой успя да ги пробва вече?

# 352
Някой купувал ли е към днешна дата от Одрин еднократните маски и ръкавици? Имате ли представа, колко струват на кутия?

# 353
В Мигрос 10 маски са 7 лири, в Гратис 10 маски - 10 лири, 50 маски - 30 лири.

# 354
Благодаря много !

# 355
nikol_st , в неделя пазарът беше затворен. За другите дни незнам дали го отварят.

niama_me, почти във всички магазини (без значение хранителен, за дрехи или за обувки и т.н. ) в близост до касите продават маски.  За ръкавици  само в Мигрос обърнах внимание, че има.  Освен еднократните в курии по  n-броя, в някои от магазините продават и единични с картинки. Детските са със всякъкви познати герои.

# 356
iv4enceto_91, поясни ми, моля за омекотителите на Юмош, този синята, който си снимала, всъщност кой от старите е? Близки ще ходят в събота и искам да поръчам някои неща, но всичко ще трябва да е много добре обяснено, дори със снимки. Аз харесвам черния с оранжевото цвете и бебешкия, но не разбрах, всички или само някои имат променена опаковка.

# 357
Здравейте отново !
Запазихме /уж/ да сме петък на пазар Simple Smile
къде мога да намеря килими, пътеки ? Осветителни тела и шкаф за баня ?

Ще се върна добре да проуча къде е петъчния пазар, зад Марги аутлет ли се падаше ?! защотот никога не съм била а сега заради пазара и борсите съм надухана да ходя в петък Simple Smile

# 358
Зад Марги е синият пазар. Петъчният е Ulus  и се намира близо до складовете, в началото на града от към КА.

# 359
Внимавайте,в Одрин са измислили нов начин за ограбване по платените паркинги.Предлагат ви да паркирате зад  друг автомобил и да им оставите ключовете за да изместят вашата за да излезе предния автомобил.

Общи условия

Активация на акаунт