Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за дезинфекция при влизане в Турция?
Какви са цените на хранителните продукти в Турция?
Какви са алтернативите на турския зехтин Taris и как се сравняват по отношение на вкус и цена?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за дезинфекция при влизане в Турция?
-
Какви са цените на хранителните продукти в Турция?
-
Какви са алтернативите на турския зехтин Taris и как се сравняват по отношение на вкус и цена?
-
Какви са ограниченията за пътуване между България и Турция?
-
Какви са изискванията за връщане от Турция?

, само погледна и каза да тръгваме . Иначе на отиване бяхме в 7 без 20 и за 40 мин. минахме , на връщане имаше много коли , но бързо вървеше колоната и за 50 мин. си бяхме в БГ. Ходихме в Бим и Мигрос , оттам в Марги откарахме няколко часа . В Поло забърсах два летни потника , друго не харесах , обран ми се видя магазина . Влизам в Гратис и се ококорих
празни щандове , магазина пуст , само аз в него , нищо не харесах . В Дейчманн харесах едни обувки , на етикета бяха 80 лири на касата , цената беше 49 лири, много обичам такива изненади . Хапнахме в Айдън тава джигер и кюфтенца , отново на ниво, много бързо отрупаха масата със разядки , и поръчката ни след 5 мин . беше изпълнена . В центъра също се разходихме , донапазарувахме още , аз чанта , еспадрили и едно дънково яке . Решихме да спрем с покупките защото нямаше място вече в колата . Доволни от пазара се прибрахме около 19 ч.
Абе хора, вие по цял ден в тоалетната ли ще стоите? Разбирам че всеки за познати купува, ама с такива количества от един и също вид се набивате на очи.