На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 30

• 61 689
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Браво, Ивче, ти си наша гордост 😊

# 721
  • Пловдив
Вчера и аз ходих до Одрин,на Кап.Андреево бяхме преди 6ч,нито една кола нямаше,минахме много бързо.От борсите рано сутринта напазарувахме спокойно,открих си нов любим омекотител-Yumoş hanımeli-уникален аромат,много силен(дано и след сушилня да остава).Имах проблем на банкомата на Yapı credi пред Карфур(с дебитна карта на Уникредит),не ми дава пари след два неуспешни опита,но в аптеката(на ъгъла,на светофара срещу Карфур) плащах с карта,в Бизим,Бим,Карфур безпроблемно платих със същата карта,но от банкомата-не.Картата ми на Карфур се оказа вече невалидна(имам я от 3г),предложиха ми нова карта,но валидна за месец,отказах,другия път ще мисля за нова карта,в Бизим картата ми беше валидна.На Капъкуле бяхме рано(преди 12ч)пак много малко коли,на турска митница минахме бързо и безпроблемно,но...на българската митница сваляхме всички торбички,пълен преглед на багажа,на колата-под седалки,под резервната гума...Проверките бяха "сериозни",но минахме.

# 722
  • Пловдив
и аз доволна от шопинга вчера
Но не съм доволна от препоръчан тук Рибен ресторант - Baliklama
в една песечка на главната улица
не е точно ресторант
не ни донесоха меню , някакъв разбиращ и говорещ малко български взе поръчката
Дойдоха пет калмарчета , пет половинки от малка бяла риба , една салата , пържените картофи ги донесоха от съседно заведенение /бяха гадни бланширани/ за една вода и една кола сметката беше 120Тл
Тръгнахме си гладни и недоволни
Не ми се беше случвало до сега в Одрин
Сравнявам със Синьото/рибна кръчма/ в Пловдив - много по големи порции , много по вкусно и същите цени

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 14:57 от MAMA GALQ

# 723
До сега май не съм срещала пост за оборудване за баня.Може ли някой който е купувал да пише от къде точно и лесно али се стига до там.

# 724
  • на Мелмак
Много е писано за баните.

# 725
Ивче, все да те питам. Има ли от шоколадовите насипни сладки в Мигрос, така ми се хапват.

# 726
  • Стара Загора
Има да, но е възможно и да са свършили в даден момент. Вчера купих за позната  12 бр и казах втора кутия (за мен) 6-7 и жената вика ми тя една остава, рекох слагай я. Та всичките ги купих аз Grinning

# 727
rumka_73, аз също питам от месец за оборудване за бани и ламинат в Лозенград и Чорлу , но отговорите са "Има много търсете на място"   ...

# 728
  • на Мелмак
Ами, аз обяснявах, последния път обиколихме 5 магазина, къде, какво, цвят, количество.
Пускала съм търсачка, серамик и ми излизат много магазини.
А и търсачката в темата може да помогне, ако не сте от телефон.
В тази тема също писах.
Други потребителки също.

# 729
Аз от групата в фейсбук четох че в тракиямаркет има голям избор .Даже има качен клип с маршрута до там.Искам да знам и за други места.Моя мъж срещнал познати ,били спазарили от някакъв склад преди Одрин.Затова попитах.

# 730
Аз от групата в фейсбук четох че в тракиямаркет има голям избор .Даже има качен клип с маршрута до там.Искам да знам и за други места.Моя мъж срещнал познати ,били спазарили от някакъв склад преди Одрин.Затова попитах.
https://bg-mam.ma/p/1155943/40115098
https://bg-mam.ma/p/1155943/40114173

# 731
Преди моста за влизане в Одрин от дясно е склада и пак се казва Тракия,има плочки и обзавеждане за баня.

# 732
За Одрин има споделени 1-2 магазина. Питането ми продължава да е за Къркларели (Лозенград) и Чорлу...

# 733
  • Бургас / UK
За Одрин има споделени 1-2 магазина. Питането ми продължава да е за Къркларели (Лозенград) и Чорлу...
Май не се сещам някой да е писал за тези градове, повечето са писали за Одрин. Дано някой си признае, ако е купувал от там 😁

# 734
Има да, но е възможно и да са свършили в даден момент. Вчера купих за позната  12 бр и казах втора кутия (за мен) 6-7 и жената вика ми тя една остава, рекох слагай я. Та всичките ги купих аз Grinning
Няколко пъти все нямам късмет, явно бързо свършват.

Общи условия

Активация на акаунт