СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 88 972
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
googlish, моят има 3ч английски онлайн  всеки ден, след което отива на танци за час и половина. След танците обикновено остава да кара скейтборд около НДК с приятели.

Туиг, много ми харесаха чорапите. Stuck Out Tongue Winking Eye

С хигиената е ок, вече няма нужда да следя дали се е изкъпал. Нямам думата при избора на дрехи, почти безгласна съм и при пазаруването.
Дълбоко се надявам другата седмица вече да сме в караваната на морето.

# 1 066
Здравейте, забелязах,  че една паралелка изчезва от статистиката между 1-во и 2-ро класиране. Бихте ли могли да ме ориентирате каква би могла да е причината, и втора молба - ако някой има данните за въпросната паралелка за 2-ро класиране - моля да ги сподели. Благодаря предварително!

От снимките по-долу се вижда, че паралеката-беглец е МГ "Акад. К. Попов"  - гр. Пловдив - "2868  Системно програмиране  Системен програмист"

1-во класиране:

2-ро класиране:

Всички, приети на първо класиране в нея, са се записали. Никой не е заявил участие на второ класиране.

Помислих си аз това, но си викам: "Бре - то в СМГ няма такова чудо!?!"
Явно в Пловдив хората са по-ориентирани и дисциплинирани. 😉Шегувам  се, в София някои деца избират АК или ПЧМГ пред СМГ. Не са много, но се намират 🙂 А може пловдивчани, за да са олимпийски шампиони, да са пуснали и за СМГ 😉

# 1 067
  • sofia

От снимките по-долу се вижда, че паралеката-беглец е МГ "Акад. К. Попов"  - гр. Пловдив - "2868  Системно програмиране  Системен програмист"

Помислих си аз това, но си викам: "Бре - то в СМГ няма такова чудо!?!"

Ами то в СМГ няма такава паралелка, така че незнам до колко сравнението е уместно. Тук има ТУЕС и частни училища в същата област, а в Пловдив сигурно това е единствената такава възможност с качествено обучение. Продължавам да мисля, че космически бал, за което и да е училище, се дължи на много желаещи и изключително малко на брой места и липса на алтернатива.

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 15:14 от googlish

# 1 068
Здравейте, забелязах,  че една паралелка изчезва от статистиката между 1-во и 2-ро класиране. Бихте ли могли да ме ориентирате каква би могла да е причината, и втора молба - ако някой има данните за въпросната паралелка за 2-ро класиране - моля да ги сподели. Благодаря предварително!
1-во класиране:

2-ро класиране:

Това е паралелката олимпийски шампион в Пловдив. 100% -во записване от първо класиране. Не се чуди. Погледни бала на системното програмиране - мах е 499, което означава, че дете/децата с най-високи резултати са я заявили.
ПП - другата такава е графичният дизайн, но явно е имало бройки там.

По-скоро на 2-ро класиране в Компютърната графика са прекласирани деца, които на 1-во желание са писали Системно програмиране, но тъй като всички са се записали още на първо класиране остават в Графиката и заради това и бала на 2-ро класиране на Компютърната графика е доста по-висок от 1-во класиране.

# 1 069
Миналата година в таз дискутираната паралелка, имаше само 1 или 2 деца на 2ро класиране. В класа на МС има даже девойки, които не са се докопали до графиката, но са предпочели все пак програмистката паралелка пред МАЕ или МНЕ.
Обаче пък графичките са само девойки... 24 бр. и 2 момчета имат за цвят ...
Но пък като класове СП и КГ са доста по-силни от МАЕ и МНЕ .. това го видях по дневниците по време на ДО, че ги оформяха по 2-3 класа наведнъж и г-жата минаваше през всички наред..

# 1 070
  • София
В НПМГ физика всички са се записали. Та и ние отиваме да се записваме в 18то.

# 1 071
  • София
В НПМГ физика всички са се записали. Та и ние отиваме да се записваме в 18то.
Жалко! Късмет на младежа в 18то!

# 1 072
И 18-то е много готино училище! Късмет!

# 1 073
Green, късмет и успех в новото училище!

# 1 074
  • софия
Green, една врата се затваря и се отварят 2 нови Wink Късмет на детето в 18-то.

# 1 075
Грийн, от самото начало си мислех, че 18- то е по- доброто решение за това артистично дете. Но нищо не написах, защото  всички бяхте за НПМГ. А пък и вие си познавате най- добре детето...

# 1 076
  • София
Грийн, успех на младежа в 18-то!
И въобще да си пожелаем да им се получат нещата на тези наши деца. 😊 Защото където и да са приети, оттук нататък си трябва и мъничко късмет.

# 1 077
  • София
Грийн, успех на младежа с японския! Вярвам, че ще се чувства добре там.

# 1 078
  • София
Грийн, успех на младежа в 18 СУ! Вярвам, че с толкова разностранни интереси ще намери среда!

# 1 079
Тези пишат цяла година
Някъде може и да са писали цяла година, но на други места не написаха нито една😊

Аз затова се тревожа! Например нито в пети, нито в шести клас не са писали трансформиращ преразказ. Та в 7ми на всичко необходимо ли смятат да ги научат...
По спомен трансформиращ преразказ не е включен в материала за 7 клас, по-съвестните учители  го преговаряха с децата. Нашата учителка, например на първата родителска среща в 7 клас заяви, че те са си го учили в 5 клас, а и то не било нещо особено-"просто си преразказваш" (това не е вярно! Има безброй изисквания). Разказвала съм колко преразказа направиха в 5 клас-два на микроскопични текстове.
Та да дам и аз един непоискан съвет -ако не ви е добър преподавателя по БЕЛ или мат и не можете да помагате вие, а в същото време гоните висок успех, то задължително намерете някой да помага на детето (частен учител, приятел, съсед, школа...).

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 16:24 от Dodiela

Общи условия

Активация на акаунт