СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 88 979
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 1 050
  • София
Мисля, че вече навлизат в този етап от възрастта, където започват да обръщат особено внимание на външността и хигиената си.

Моят син започна да обръща внимание с какво се храни,  как си съчетава дрехите (до скоро тотал щета в това отношение), говори ми за бицепси и плочки.

Ролон е добра идея. Simple Smile

# 1 051
  • о`майна лунна нощ е
Мисля, че вече навлизат в този етап от възрастта, където започват да обръщат особено внимание на външността и хигиената си.

.... и нека повторим "Първо сапун, после парфюм!" Simple Smile

# 1 052
  • София
Laughing Моя почна да отслабва, ама му се ядеее.... От лежане качи, а и не беше слаб и преди и сега е на диета. ама като може крънка - няма съзнанието още.
Чакам с нетърпение момичето да се появи!  Laughing

# 1 053
  • София

.... и нека повторим "Първо сапун, после парфюм!" Simple Smile

О, да, да!

# 1 054
Моят човек е на почивка с дядо си в Хисаря. Играят карти, шах и табла. И плува, понеже обожава басейните.
Като се върне, ще почва да чете, че до сега почива яко. Иначи си ходи на тренировки, откакто отвориха фитнесите още. Ние - също. Но в различно време от него.
А, имаме и морска семейна почивка, от много години не бяхме почивали у нас - сега с тия игри на тука отваряме - тука затваряме не сме рискували за чужбина, заявихме си апартаментче за 2 седмици у нас. Ангелкова, за жалост, не се кани да ни посреща с хляб, сол и облечена в народна носиая, от което ни стана тъжно, но ще го преживеем, смятам...

# 1 055
Тези пишат цяла година
Някъде може и да са писали цяла година, но на други места не написаха нито една😊

# 1 056
С къпането никога не е имал проблеми. По-скоро настава драма, ако се наложи да нощуваме някъде където банята липсва - на палатка, в някои хижи. Понякога забравя зъбите, но е от разсеяност, а не нарочно. Предстои да сложи шини, да видим за тях как ще се грижи.
Малкият е от два месеца с шина, за почистването ѝ се грижи сам. Ортодонтката беше казала, че обикновено за шините на момченцата се грижат майките, защото те са по-немарливи от момичетата в повечето случаи. Моят беше много обиден. И сега търка здраво сутрин и вечер, цялата мивка и плотът около нея стават в препарати. 🤣

# 1 057
  • София
Здравейте, забелязах,  че една паралелка изчезва от статистиката между 1-во и 2-ро класиране. Бихте ли могли да ме ориентирате каква би могла да е причината, и втора молба - ако някой има данните за въпросната паралелка за 2-ро класиране - моля да ги сподели. Благодаря предварително!

От снимките по-долу се вижда, че паралеката-беглец е МГ "Акад. К. Попов"  - гр. Пловдив - "2868  Системно програмиране  Системен програмист"

1-во класиране:

2-ро класиране:

# 1 058
  • София
Аз малко като развалена плоча се вмъквам винаги извън темата😉 Как ще прекарат децата лятото? Престрашихте ли се да ги запишете на лагери, а ако остават в София как се разнообразяват в това ковидно време🤔
Аз се престраших, защото изолацията и ДО бяха много зле за тях. Дъщерята гимназистка вече, сама пожела да ходи на интензивен курс по английски всеки ден. Синът го записах за една седмица на лятна занималня малко за разнообразие.

# 1 059
  • у дома...
Здравейте, забелязах,  че една паралелка изчезва от статистиката между 1-во и 2-ро класиране. Бихте ли могли да ме ориентирате каква би могла да е причината, и втора молба - ако някой има данните за въпросната паралелка за 2-ро класиране - моля да ги сподели. Благодаря предварително!

От снимките по-долу се вижда, че паралеката-беглец е МГ "Акад. К. Попов"  - гр. Пловдив - "2868  Системно програмиране  Системен програмист"

1-во класиране:

2-ро класиране:

Всички, приети на първо класиране в нея, са се записали. Никой не е заявил участие на второ класиране.

# 1 060

1-во класиране:

2-ро класиране:

Например всички класирани в нея са се записали след първо класиране и не е имало места за второ.

# 1 061
Тези пишат цяла година
Някъде може и да са писали цяла година, но на други места не написаха нито една😊

Аз затова се тревожа! Например нито в пети, нито в шести клас не са писали трансформиращ преразказ. Та в 7ми на всичко необходимо ли смятат да ги научат...

# 1 062
  • о`майна лунна нощ е
От снимките по-долу се вижда, че паралеката-беглец е МГ "Акад. К. Попов"  - гр. Пловдив - "2868  Системно програмиране  Системен програмист"
1-во класиране:

2-ро класиране:

Това е паралелката олимпийски шампион в Пловдив. 100% -во записване от първо класиране. Не се чуди. Погледни бала на системното програмиране - мах е 499, което означава, че дете/децата с най-високи резултати са я заявили.
ПП - другата такава е графичният дизайн, но явно е имало бройки там.

# 1 063
  • София

От снимките по-долу се вижда, че паралеката-беглец е МГ "Акад. К. Попов"  - гр. Пловдив - "2868  Системно програмиране  Системен програмист"

1-во класиране:

2-ро класиране:

Всички, приети на първо класиране в нея, са се записали. Никой не е заявил участие на второ класиране.

Помислих си аз това, но си викам: "Бре - то в СМГ няма такова чудо!?!"

# 1 064
  • Велико Търново
На моята дъщеря клубът по карате се разпадна, тя се разочарова много и в знак на протест - по цял ден на диванчето, от извънредното положение до ден днешен. Слаба е, но липсата на спорт й се отразява откъм "замазване" на мускулчетата дето си ги беше заформила, появи се целулит....Абе, страшен мързел е станала, нищо не й се спортува вече. Аз я карам да идва с мен да тренира и понякога успявам да я излъжа, но не е достатъчно. Обръщам й внимание на ползите от спорта, че не е хубаво отсега да трупа целулит и стрии, гледам да не набивам канчето ежедневно, че то, моето е много докачливо и току вземе да залитне по някои диети и рестрикции...като знам като тийнеджър аз какви съм ги творила с неяденето...
Среща се от време на време с приятелки, излизат и се мотаят навън, но през повечето време си стои у дома, чете, гледа анимета, свършва някоя домакинска работа и това е.
От началото на август сме на Царево за една седмица, после в Родопите , а след това тя отива с братовчедките си на Обзор.  През септември ще останат две седмици за подготовка за училище, и ваканцията свършила..

Общи условия

Активация на акаунт