СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 89 093
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 810
Санака, не знам как публикуват свободните места в София, но на предна страница пуснах от сайта на РУО-Пловдив справката за трето класиране миналата година. Освен това точно тогава бях на работа и тъй като сме училище-гнездо, имахме ги и на хартиен носител. Бяха дадени само училищата, в които има свободни места.
                   За София  - Санака е права - бяха всички у-ща и отбелязани липса на места с 0.Знам как се зверих да търся дали в конкретното у-ще има свободни места. Yum Тогава си помислих ,че ще е по-лесно да се пуснат само у-ща със свободни места.Мисля,че и сега ще е същото.

# 811
  • София
Говорите за различни неща.
Въпросът беше как се виждат в системата и Санака е отговорила.
Справката от РУО е друго.

# 812
  • София
Аз малко извън темата за свободните места. Някой има ли актуален списък на задължителната литература за 8 клас? Декамерон и Библията как се възприеха...
  Младежът е в библиотеката, намерил е някакви стари издания на класическите произведения, " които миришат много хубаво на книги", но са му дали някаква детска Библия, според мен за около 2-3 клас.

Това дадоха от школата по БЕЛ.

# 813
Аз малко извън темата за свободните места. Някой има ли актуален списък на задължителната литература за 8 клас? Декамерон и Библията как се възприеха...
  Младежът е в библиотеката, намерил е някакви стари издания на класическите произведения, " които миришат много хубаво на книги", но са му дали някаква детска Библия, според мен за около 2-3 клас.

Това изрових аз от нета: http://mg-babatonka.bg/e107_plugins/content/downloads/literatura_VIII_klas.pdf

# 814
В учебника по Литература ги има произведенията /частите, които ще се изучават/ с разработките, както и в Христоматията - който ще я купува.
Моят също няма да ги чете - "Илиада", "Хамлет" и "Дон Кихот", в цялост - абсурд е дори да се мисли за такова нещо.

# 815
И за нас кампанията приключи. Записан в ТУЕС - КМ. Време е за отдих и туризъм Simple Smile
На всички, които продължават с класирането, желая успех!
На всички ученици - весело лято, успешна и спокойна година, задружни класове и учители-Будители! И дано няма ДО на есен!

# 816
  • sofia
Благодаря, момичета! Четох за някакви протести на учени и родители срещу "Декамерон" в учебника за 8 клас и не бях сигурна дали е от актуалните произведения...

# 817
  • у дома
Местенето от една в др паралелка в едно училище става само при наличието на обявени свободни места и при условия,обявени от ръковозството.

# 818
# 819
  • софия
Аз мисля да изгледаме Хамлет на Кенет Брана и после да връча за четене.

# 820
Моля да добавите и нас в групата:  момиче, НЕ/ФЕ, 73-то

# 821
  • София
Моят човек вече чете Хамлет. Даже било интересно!
Към отиващите на трето класиране - ще се записвате ли, където сте приети на второ?

# 822
И за нас кампанията приключи. Записан в ТУЕС - КМ. Време е за отдих и туризъм Simple Smile
На всички, които продължават с класирането, желая успех!
На всички ученици - весело лято, успешна и спокойна година, задружни класове и учители-Будители! И дано няма ДО на есен!
Честито успешно приключване на сагата Simple Smile
Сега остава детето Ви да се казва Никола или Николай...
Аз като записвах сина ми казаха, че в паралелката има 5 деца с име Никола и 2 с име Николай. Grinning

Весело лято!

# 823
  • Пловдив
Местенето от една в др паралелка в едно училище става само при наличието на обявени свободни места и при условия,обявени от ръковозството.
на сайта на у-щето ли ги обявават?

# 824
Моят човек вече чете Хамлет. Даже било интересно!
Към отиващите на трето класиране - ще се записвате ли, където сте приети на второ?

На моята девойка също и хареса Хамлет и го прочете доста бързичко. Simple Smile
Сега започна с Шекспир Wink

Общи условия

Активация на акаунт