СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 89 028
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 975
Приета е 127,а единствената мечта е 2АЕГ от години бори се много гордея се с нея и ще я подкрепя , но се страхувам.

# 976
Хихи Stuck Out Tongue Winking Eye Не, че ще иде на 1 учебен ден спечен Simple Smile
Преди беше доста контактен, сега покрай ДО и пубертета отиде в другата крайност Simple Smile

# 977
  • София
А моят още не е намерил бъдещи съученици и аз съм малко притеснена.
Моя го питах като го запишем някога някъде ще търси ли да се запознае със съученици - той ме изгледа....
Сестра му се беше запознала поне с 10 деца предварително. Ама тоя...

# 978
  • о`майна лунна нощ е
Ден 32-ри от лятото. Сложих сандали. Това не ми попречи сутринта да излезна с яке от нас.
Детето е с отразен статус записан. Официално обявявам летния сезон за открит.
Рязко ми стана още по-симпатична. Трицветният рошляк от аватара ми ръси космаци вкъщи от две години. Казва се Швепс. Частта от поста ти с осилите се правя, че не съм я прочела. Преди две седмици го упоиха заради такъв. Успя да пробие тъпанчето.

Малката е 2009-ти набор и при нея филмът с НВО и класирания ще придобие драматични размери. Това е същество, което преди няколко години рева на сутрешната прогноза за времето, защото гологлавецът Емо Чолаков каза, че към 16 часа се очакват интензивни валежи, а тя точно в този час планираше да кара кънки. Не знам колко алкохол трябва да осигуря след три години.

Искам да пожелая на всички, които остават на трето и четвърто класиране, да намерят и извоюват най-доброто място.

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 12:31 от `ТуиГ

# 979
  • Пловдив
Хихи Stuck Out Tongue Winking Eye Не, че ще иде на 1 учебен ден спечен Simple Smile
Преди беше доста контактен, сега покрай ДО и пубертета отиде в другата крайност Simple Smile
От старият клас ще има още 3 деца в техникума на моя син...в др.специалност обаче...Снощи разбрах и за дете от ДГ, че ще е в същото даскало, но пак друга специалност. Питаше дали не може и той да е при онези трима, ама няма как...пък все си мисля, че може и да е за хубаво.

# 980
Преди години, когато нямаше социални мрежи, в 12 клас учениците с умиление си припомняха спомени от първия учебен ден, когато са се видели за пръв път 🙂

# 981
  • София
Явно след 3 години пак ще си хортуваме с доста хора от настоящата тема Simple Smile Малкият ми е 2010, но тръгна с 2009. И колкото наборът е карък що се отнася до образование, при брат му почти всичко се случва с такава лекота. Освен това хич няма претенции къде и какво ще учи, обаче ни накара да му обещаем, че няма да го силим да кандидатства някъде след 4 клас. Имаше страхотна начална учителка, която буквално ги накара да заобичат да четат. Ако не му даваме да играе на компа, хваща книги и чете. Но как ще е след 3 години по това време предстои да разберем.

# 982
Red, да успееш да дадеш хапче на котка е висша форма на магическо изкуство. Като си спомня как сме се мъчили с нашия котак. Доброволно не взема. Яде много внимателно лакомството около хапчето, а него го изплюва. Ако му държиш насила устата затворена, първо те дере жестоко, после го плюе. Способен е дълго време да го държи в устата си. Ако все пак го преглътне, отива някъде настрани и повръща. Намерили сме му цаката де, успявам да го прокарам обвито в пастет, по-миризлив. Обаче, номерът минава веднъж. За разните противопаразитни, които се дават по-рядко, върши работа, но ако е някакво лечение и трябва да взема хапчета всеки ден, не става. Лъже се първия ден и после - не. Нищо не взема от ръката ти.
Кучето е лесно. Слагаш хапчето в каквото и да е и небрежно го подхвърляш към него. Изчезва мигновено.

# 983
  • София
Здравейте,

за статистиката - момче, 9 ФЕГ, ФЕ + АЕ.

Успех на всички с риска за 3-то класиране. Аз не знам дали бих имала смелостта да го направя, ако бях в подобна ситуация. Радвам се, че моето дете ми я спести. Simple Smile
Стискам ви палци!

# 984
  • Sofia
Бети,
С молба да ни добавиш и нас: момиче, 9 ФЕГ, ФЕ/НЕ🤗

# 985
И ние имаме проклета котка Joy Сигурно затова каката се записа... ветеринарна медицина Joy След котка трудно ще те уплаши какъвто и да е добитък Joy
Успех на всички на 3 класиране!
И аз го записах, сега започват да се примъкват съмненията... изглежда ми на правилното място за него, ама пусто майчино сърце

# 986
Моят  баща е ветеринар,ще си позволя да да дам съвет. Устата на животното се разтваря широко и хапчето се хвърля в гърлото,а не в устата. Аз също го правя по този начин.

# 987
  • Sofia
Здравейте,
Има ли деца записали се в ПГ по Телекомуникации-компютърни мрежи?

# 988
  • София
Приета е 127,а единствената мечта е 2АЕГ от години бори се много гордея се с нея и ще я подкрепя , но се страхувам.
А колко и е бала?

# 989
Добро утро, питането ми е следното може ли днес да се запишеш и утре когато излязат свободните места да се отпишеш и да участваш на 3то.Благодаря
Да.

Ако това е вярно МОН да за .. Крайно несправедливо, при положение, че има все още некласирани деца и свободни места по-малко от броя на кандидатстващите.

Общи условия

Активация на акаунт