СЕДМИ клас 2019/2020 - Второ класиране - (20.07. - 26.07)

• 88 953
  • 2 099
  •   1
Отговори
# 1 110
20 % е точно един ден от седмицата.
Иначе ми се струва абсолютно невъзможно от логистична гледна точка да се направи такава организация, че в един и същи ден да има едновременно присъствено и дистанционно обучение.
                   Силно се надявам да си права,че...постоянно се сблъсквам  с недомислици в нашето мило образУвание!!! Smirk

# 1 111
,Е, как да няма, Мария:)
При нас се е освободило едно място😀

# 1 112
  • София
И аз се надявам, Дидиа. 😁
Ама те учителите най-напред на себе си няма да си го причинят това - да пътуват до училище, да водят часове, да се връщат, пък и да преподават после от вкъщи. Абсурд!

# 1 113
Ред, не бъди толкова сигурна.
Само за иновации говорят, та може да са овладяли телепортирането🛸

# 1 114
  • София
Аз за жалост в нищо не съм сигурна, ама ей тъй на - разсъждавам си на глас просто. 😁

# 1 115
Както всичко беше приключило и изведнъж разбрахме, че в една паралелка в училището, което сме се записали има, абсолютно съвсем случайно две познати деца. Паралелката е със същия език. Въпросът ми е, дали има вариант, не на трето, но ако на четвърто класиране, случайно има свободно място в тази паралелка, някак да се подадат документи за там? И трябва ли да се отпише от едната паралелка, при положение че оригинала на свидетелството й е вече в същото училище. Също ме интересува, кога точно трябва да се случи като време.  Това е и по-желаната от нея паралелка, но понеже е с квоти не й стигна бала за там с малко. Общо взето ме интерсува, дали има някаква възможност за местене от една паралела в друга, преди началото на учебната година.

# 1 116
Договор сътрудничество между ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ и варненската математическа гимназия „Д-р Петър Берон“ бе подписан вчера. Ще бъдат разработени учебни планове и програми, а Морско училище ще окаже методическа помощ и осигуряване на преподаватели за разкриване на професионална паралелка по „Киберсигурност“.
Скрит текст:

# 1 117
Както всичко беше приключило и изведнъж разбрахме, че в една паралелка в училището, което сме се записали има, абсолютно съвсем случайно две познати деца. Паралелката е със същия език. Въпросът ми е, дали има вариант, не на трето, но ако на четвърто класиране, случайно има свободно място в тази паралелка, някак да се подадат документи за там? И трябва ли да се отпише от едната паралелка, при положение че оригинала на свидетелството й е вече в същото училище. Също ме интересува, кога точно трябва да се случи като време.  Това е и по-желаната от нея паралелка, но понеже е с квоти не й стигна бала за там с малко. Общо взето ме интерсува, дали има някаква възможност за местене от една паралела в друга, преди началото на учебната година.

Как разбрахте?

# 1 118
  • София
От познатите деца вероятно. Joy

# 1 119
От познатите деца вероятно. Joy
мойто е голям заплес явно, как пък не е разбрало, а днес и тя вина през училището 🤪

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 00:49 от Kemi Kemito

# 1 120
Нищо не съм разкарала от безбройните сборници и помагала все още, все пак имам и шестокласник. Само ги преместих на по-горе рафт.
Наборът вече уж се е уговорил за учебници от негов приятел, който ще е девети клас в същата паралелка. Цитирам: "Чакам да видя списъка, след това ще прегледам неговите колко са запазени и дали са на приемлива цена"

# 1 121
Ние сме иновативни, без учебници
Чудно Joy
И намери някаква група на класа, да не ме мислите, спокойна съм вече Wink
Успех на 3 класиране, аз няма да го гледам, да не ме изкуши нещо

# 1 122
При моето дете абсурд да се получи комбинация от присъствено и ДО в един и същи ден.
Но пък COVID-19 вече е навсякъде и не знам какво ще се случва през есента. Днес разбрах, че в петък съм била за кратко контактна с колежка, която е с положителен резултат за коронавирус. Отделно и малкото е с хрема посред лято... , което също е много притеснително. Не знам и как да го изолирам - той като не се чувства добре, иска да спи до мен. А сега се притеснявам от това. Не съм наясно как се случва изолацията в рамките на семейството.

# 1 123
При моето дете абсурд да се получи комбинация от присъствено и ДО в един и същи ден.
Но пък COVID-19 вече е навсякъде и не знам какво ще се случва през есента. Днес разбрах, че в петък съм била за кратко контактна с колежка, която е с положителен резултат за коронавирус. Отделно и малкото е с хрема посред лято... , което също е много притеснително. Не знам и как да го изолирам - той като не се чувства добре, иска да спи до мен. А сега се притеснявам това да се случва. Не съм наясно как се случва изолацията в рамките на семейството.

Затворен сам в стая с прилежаща самостоятелна баня. Вода и храна оставени пред вратата. Т.е. почти неприложимо.

Купихме днес учебници на старо от книжарница "Хирон" срещу Руското (Варна) на 50% от коричната цена.
Скрит текст:
По няколко бройки са, така че има избор. Като цяло са добре запазени, така или иначе още при изкупуването им правят подбор.
Единствено учебникът по предприемачество е нов, защото е избран друг по новата програма.
До тук са само учебници (без този по немски), няма информация дали ще искат и учебни тетрадки и помагала - надявам се не, че моята така или иначе не ги ползва.

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 23:21 от SamoDiva

# 1 124
Би могло всяка паралелка да има по един неприсъствен ден например
Аз преди 30на години съм учила така, писах преди време. Всеки четвъртък бяхме извън училище, спорт на съответната база- стадион, басейн или други. И рисуване/ трудово, в отделни кабинети.
В случая пък ще правят проекти, презентации,  ИТ или каквото са измислили, извън училище.

Общи условия

Активация на акаунт