НВ-ВМХ и палео - тема за здравословното хранене, част 135

• 34 760
  • 749
  •   1
Отговори
# 255
Джема, разликата много си личи. Пожелавам ти и този път да постигнеш добри резултати.

Аз утре ще пътувам цял ден и се чудя какво да си взема за път. Имате ли някакви идеи? Избягвам да се храня навън, а и няма да имам време.

# 256
Джема, разликата много си личи. Пожелавам ти и този път да постигнеш добри резултати.

Аз утре ще пътувам цял ден и се чудя какво да си взема за път. Имате ли някакви идеи? Избягвам да се храня навън, а и няма да имам време.
Варено яйце, краставица, луканка или шунка/филе.

# 257
И аз нещо нямам мотивация...карам едно седмица, после прегрешавам...после пак 1 седмица и до никъде 😔 а вече 2ра година се боря с едни 10 кг..
Помагайте!

# 258
  • Балчик
След огромен стрес поради загуба на непрежалимо за мен куче ( за някои може да е глупаво, за мен беше като дете). Първоначално не ядях с дни, после изпаднах в обратното състояние - тъпчех се с какво ли не, докато се оказа невъзможно да спра, психологически се сринах. И така три години депресия. Сега се взех в ръце, когато видях на кантара 91 кг и осъзнах, че целият ми труд отиде на вятъра и почти съм си върнала всичко!
Надявам се повече да не позволя на психиката си да ми играе лоши номера.

# 259
Аз използвам такива моменти за гладуване. Нищо не нося по пътищата.

# 260
Аз използвам такива моменти за гладуване. Нищо не нося по пътищата.
Много ми е цял ден. Ако прегладнея прекалено много съм по-податлива на прегрешения. За това избягвам.

# 261
Е тогава както казаха по-горе, яйце, маслини, авокадо, някаква шунка, сирене, ядки - ей такива "сухи" неща.

# 262
  • В полите на Пирин планина
Кокосова палачинка - много ми е удобна на мен при пътуване.

# 263
А кето хляб с нещо?

# 264
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Аз в хладилна чанта за изпът си слагам каквото ми се яде. И печено месо - но аз обичам студена храна, и зеленчуци, и манджичка нещо, и пържени яйца студени ям....

Някакъв кето хляб с филе или шунка, сирена, кашкавалче, кисела или прясна краставица и-или домат. Варени яйца, като носиш сол или маслини... За яйцата - по-дълго издържат, ако ги носиш с черупките.

Има варианти, само желание ни трябва! Simple Smile

# 265
Много добри идеи ми дадохте! Благодаря 🙂

# 266
Пълнена прясна чушка със сирене.
Пакетче сурови ядки без сол.

# 267
  • В полите на Пирин планина
Сетих се да споделя ей тази рецепта за кето-пица:
https://www.vilistime.com/bg/2017/03/12/mnogo-byrza-vkusna-keto- … m_term=2020-08-26

И като цяло сайтът е много добър!

# 268
Пълнена прясна чушка със сирене.
Пакетче сурови ядки без сол.
Защо без сол?
Те суровите са си без сол по принцип.

# 269
Тази пица я правя вече всяка седмица, но слагам по 2-3 яйца, без сол, риган и хуск. Свърши ми чесъна на прах, но не виждам разлика без него.

Мога да кажа, че много се харесва вкъщи и никога не остава Smile

Общи условия

Активация на акаунт