Не го привличам /след бремеността/

• 8 249
  • 140
  •   1
Отговори
# 45
По принцип вече сме 21 век и хората от мъже стават жени и обратното, така че е пълно с козметични процедури, които биха могли да ти помогнат да си оправиш самочувствието (ако толкова се притесняваш)
Стриите, може да ги третираш сега, докато са пресни и ще се повлияят най-добре.  Варианти има - лазери, мезотерапия, микронидлинг и те така... И вече са на сравнително достъпни цени - процедурите варират от 100 до 300-400лв в зависимост от зоната и терапията на която се спреш.
За килограмите е ясно - тренировки и диета. За мен няма хора, които не могат да отслабнат, а такива, които имат много оправдания и нямат воля. (Освен хората със здравословни проблеми).
Радвай се на бебето там и гледай по-позитивно на нещата, защото това не е краят на света.

# 46
Очевидно си с ниска самооценка и това не е от сега. И коремът ти ще се прибере, и гърдите ще се стегнат, килограмите ще паднат, всичко това от теб зависи. Но най-много зависи от теб да приемаш себе си. И не казвам да се примиряваш с недостатъците, но тук не недостатъците ти са проблем. Работи върху това да приемаш и обичаш себе си.

# 47
  • Най-красивата страна
Много е рано да се отчайваш.
Преди 2 месеца си родила.
През следващите месеци ще имаш възможност да свалиш килограми.Пробвай с дълги разходки -пеша с количката.

А след година,когато бебето проходи ще ти стопи бързо излишните килограми...ако все още ги имаш...
Аз  точно в този период отслабнах зверски от натоварването.
Щерка ми не се спираше на едно място и аз цял ден търчах след нея..

# 48
  • София
Защо да си вдига очите от корема и стрииите, след като може да си поразгледа хубаво и да си даде начале н старт да превъзпита тялото и духа си?
С каква цел  пълним главите на хората с приказки от рода - всякак съм хубава. Не знам.

С цел да бъде най-вече здрава психически и физически преди всичко. Всичко друго са глупости. Жената има малко бебе и сега и е времето да гледа него и да му се радва, а не да си гледа корема и стриите и да изпада в дълбок следродилна депресия, която не е ясно докъде ще доведе. Истината е, че мъжете се впечатляваме от визия, но нма да изневерим на жените си, само защото са качили 20 кг в следствие на бременност, нито ще ги ценим или желаем по-малко. Всичко това с визията е абсолютна глупост, която се насажда от ранна възраст с разните му там модели за подръжание. И да, може и да има здравословни проблеми жената и не е лошо да се изследва. Не винаги здравословните проблеми са породени от наднормено тегло, може и обратно да е. Ама друго си е да си пееш някаква измислена мантра, дето нито има стойност, нито е вярно, но понеже ти дълбоко вярваш в нея да я проповяваш и на всички останали.
А сега по темата - бебето е още много малко. Едва ли проблема изобщо е в теглото и вида ти. За нас мъжете, бебето става реалност, когато се роди. Разбира се, че сме се притеснявали и вълнували и преди това, но истинското бащинство започва с раждането на бебето и прибирането му вкъщи. Едно известно време ситуацията е като да си имаш слон в стаята, увал си как се гледа, чел си, но някак теорията не ти помага особено. Та човека най-вероятно все още се опитва да възприеме промяната. Другото, което ме стресираше мен, беше следродилната депресия и понеже доста бях изчел по темата, постоянно дебнех за признаци за такава. Трябва си време, докато свикнете с новия си живот. Не става от днес за утре. Сега в този момент той вижда в теб най-вече майката на неговото дете, тази която се грижи за безпомощното бебе и бди над него, защото светът сега се върти около новия член на семейството. Ще отмине, имай малко търпение и дай малко време и на двама ви.

# 49
Дали усещаш, че тя, и въобще хора като нея имат нужда от това, някой да им каже не колко са красиви или некрасиви дебели/слаби, а от мотивация с една - две думи казано - можеш, още сега.

# 50
Разбирам авторката напълно какво иска да  каже за пламъка в очите. Много е смазващо. Търпение и само търпение- килограмите ще изчезнат, ще си носите малкия размер отново. Но обидата от тази липса на показване на възхищение и обич в очите на мъжа не мисля, че изчезва.

# 51
  • Бургас
Е какво да прави мъжът в този случай?Да се преструва?Насила искра в очите не вярвам някой да може да имитира.
Кой казва,че не я обича,не е щастлив,че има дете?
А и ако човек е в депресия или под стрес,вижда света доста сив и тъжен(не поставям диагнози,просто разсъждения,не желая да обидя никого).
След раждането родителите нямат никакво свободно време за себе си,дори и някой да им помага.Най-натоварено е за майката,особено ако кърми.
Ако мъжът е изморен,работа,бебе...тази искра може да липсва от умора,от опити да се нагоди към факта,че са вече трима...

# 52
Като чета някои идеализми тук и се чудя хората слепи ли са. Той щял бил да я обича, защото е майка на детето му, ако ще и като хипопотам да бъде. Той може пак да си обича семейството, а и нея да цени като майка и съпруга, ама за да му скокне онова в гащите си трябва и визия. Ей сега по НВО гледам сериала за Тони Сопрано. Ми той си обича семейството, човек ще убие за жена си, ревнува я, ама си има млада и хубава любовница и това съвсем не му се струва ненормално. Обичта си е обич, сексът си е секс. И не говоря, че всяка майка трябва да е манекенка, то и не може, но усилия трябва да се полагат, защото когато визията се поддържа в някакви естетични норми, тогава и на любовта и привличането им е много по-лесно. Иначе много лесно се става Тони Сопрано - с любов и уважение у дома, и секс навън.

# 53
Распект!
Пожелавам си повече дами да мислят като Вас!

# 54
  • София
Дали усещаш, че тя, и въобще хора като нея имат нужда от това, някой да им каже не колко са красиви или некрасиви дебели/слаби, а от мотивация с една - две думи казано - можеш, още сега.

Не усещам такова нещо, усещам че има нужда някой да и обясни ситуацията и да и помогне да се помири със себе си. Мотивацията си е мотивация и бързо се губи, ако не е последвана от резултати. Има нужда за мен от работа върху себе си, но не само и главно върху фигурата, а върху проблемите със самочувствието. Тях едно отслабване няма да ги реши. Самочувствието не се гради на това дали си дебел или слаб. Има жени, които се приемат каквито са и привличат погледите само заради това, че цялото им излъчване говори "Аз съм красива и трябва да ме видиш". Има и други, слаби хора, които са невзрачни, не защото са грозни, а защото си им липсва самочувствие и са свити и цялото им поведение и излъчване е - "Не ме гледай, не струвам". Има и хора, които мечтаят да отслабнат, мотивирани са, успяват, но това не повдига самочувствието им, защото видиш ли я зъбите им ще са криви, я носа дълъг, я нещо друго. Така че, трябва да поработи върху себе си. Не е лошо да си обърне внимание на фигурата, даже е полезно, но трябва да си обърне внимание и на проблема със самооценката и е по-належащо да го направи.

# 55
Ако мъжът е изморен,работа,бебе...тази искра може да липсва от умора,от опити да се нагоди към факта,че са вече трима...

Обикновено причината не е толкова сложна при мъжете, за жалост. По-просто устроени са. И обикновено липсата на искрата в очите означава, че просто я няма, изчезнала е.
А тези съвети да тренира и да се стяга, за да влиза във форма и да изглежда добре са ок само до момента, в който звучат като обнадеждаване , че всичко това е поправимо и временно.
Най-малко има нужда от вменяване на вина жена, родила пред два месеца (два месеца, бе хора!!!) за това колко кг има излишни ✌
Само за справка- миналата година след второ раждане бях 30 кг над обичайните си, авторке. С такива от рода на “стягай се, как очакваш да те хареса” развих страшно хранително разстройство , с което се боря в момента. Жесток витаминен дефицит, 9 кг под здравословната норма за човек на моите години и ръст.
Така че- не се стягай, авторке 🌼 Дишай, живей дните и бъди добра към себе си.

# 56
Моето мнение е, че по отношение на половинките си мъжете държат на две неща:
- Да са достатъчно атрактивни, за да им е приятно да правят секс с тях;
- Да са достатъчно атрактивни, че да са горди да ги показват на приятелите си и познатите си.

При това изискванията по точка втора са по-високи Wink

# 57
Зверче, “не се харесвам” може да е продукт на ниско самочувствие, но и реакция, отключена от осъзнат проблем. Аз не бих съветвала да работи за самочувствие върху липсваща основа.

# 58
  • София
Като чета някои идеализми тук и се чудя хората слепи ли са. Той щял бил да я обича, защото е майка на детето му, ако ще и като хипопотам да бъде. Той може пак да си обича семейството, а и нея да цени като майка и съпруга, ама за да му скокне онова в гащите си трябва и визия. Ей сега по НВО гледам сериала за Тони Сопрано. Ми той си обича семейството, човек ще убие за жена си, ревнува я, ама си има млада и хубава любовница и това съвсем не му се струва ненормално. Обичта си е обич, сексът си е секс. И не говоря, че всяка майка трябва да е манекенка, то и не може, но усилия трябва да се полагат, защото когато визията се поддържа в някакви естетични норми, тогава и на любовта и привличането им е много по-лесно. Иначе много лесно се става Тони Сопрано - с любов и уважение у дома, и секс навън.
Напълно съм съгласен с мнението, ключовото в твоето мнение е, че всичко трябва да е в границите на нормалното. Нямам предвид, само защото е майка до живот да се разхожда вкъщи с дрехите от ония ден, рошава и да си дебелее до безкрай. Но не и да се вманиачи с бебе на 2 месеца, което все още се кърми да сваля излишни килограми. Все пак говори за около 20 килограма, не е толкова фрапантна разлика и има всички шансове да ги свали. Най-веротно ако не стърчи пред огледалото да си гледа корема и стриите, а се радва на детето, разхожда се с него, играе с него и си отделя по малко време за себе си, без да се вманиачава, доста по-бързо, лесно и приятно ще върне предишната си визия. Но разните надъхвания, ти можеш сега и веднага и зарежи всичко и отслабвай, не ги разбирам. Жена ми може и да беше по-дебела след раждането, но пък беше щастлива и не и пукаше. И на мен не ми пукаше, защото и двете с дъщеря ми бяха здрави и се чувстваха добре, а това правеше мен щастлив. С времето си върна фигурата, но едни няколко излишни килограма, по никакъв наччин не я правеха по-макло привлекателна. Ясно е, че и жени и мъже трябва да полагаме грижи за себе си и усилия да изглеждаме добре, ама в здравословни граници, не на всяка цена.

# 59
Моето мнение е, че по отношение на половинките си мъжете държат на две неща:
- Да са достатъчно атрактивни, за да им е приятно да правят секс с тях;
- Да са достатъчно атрактивни, че да са горди да ги показват на приятелите си и познатите си.

При това изискванията по точка втора са по-високи Wink

И още 2-3 неща също, но това са водещите. Общо взето една работа и някои пак се провалят Thinking

Общи условия

Активация на акаунт