Аз съм със затлъстяване, тепърва ми започват най-трудните месеци от бременността(до сега вдигам по килограм на месец, ако се задържи така ще е супер).
И макар че е "от хормоните", съм потърсила помощ и спазвам режим. Но бога ми, дали ще си рискувам кърмата, щото нямало "после". То по тази логика трябва да се линчуват майките с рискови бременности, защото те няма как да не трупат без упражнения и лежане.
Пресолихте манджата вече.
Жената ще отслабне! Преди да забременее е била слаба, занимавала се е със спорт. Наистина 25 кг. са доста, но ще ги свали със сигурност.
Но проблема, че от преди това си е мислела, че е дебела и не се е харесвала, ще и остане. Със или без килограми.
И последното, което и трябва е да изпадне в депресия, защото някой ѝ "наритва шута в гъза", пък било то и за нейно добро.
Два месеца! Детето е родено секцио преди ДВА месеца!
Какво искате сега от нея? Силови упражнения? Опасни диети? Да придобие някое хранително разстройство?
И да, тя трябва да се научи да обича себе си, заради себе си. Не да се отпусне с "аз съм такава", защото това е нездравословно. Но не и да се мрази всеки ден. Защото и това е също толкова нездравословно.
), първо требе да станеш независим,стегант момък с професия (и с коса)