Обещание - сериал (bTV/Kanal 7) - тема 2

• 71 305
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Бей харизма Smiley

# 271
  • Русе
Dani-pop, благодаря за анализа и резюмето! Знанието на турски език се оказа непосилно за мен и, освен "да, не и благодаря" нищо друго не разбирам. Затова от особена важност е всяко мнение и превод.
Успешна седмица на цялата  група!

# 272
Здравейте на всички,
От много време искам да доразведря обстановката с едно клипче, но днес вече му дойде времето.

В днешния епизод през повечето време голям смях. Като се почне от въоръжената охрана пред стаята на Демона на Империята Рейхан Тархун, мине се през самоотвержените постъпки на Емир Тархун и се стигне до пембените чорапки на стягащата се за сватба Шехрие. Да, ама не. След това много нечестно, както се изрази любимецът ми. Нарин все още се надява, че е спасила Оя, но все пак вече е готова да реагира, ако нещата станат сериозни. Оя като третокласничка, на която момчето от същия чин е издърпало плитката.
Любопитно ми е какво ще се случи довечера в третия сезон. Но ще коментирам след като гледам с превод. Winona, аз не знам турски. Гледам на руски. Общо взето, впечатленията ми са, че са добри и точни преводите им.
На всички хубава вечер! ❤️

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 17:21 от dani_pop

# 273
Привет на всички.
Добре е, че има и такива серии, които да ме развеселят. Така по-малко отразявам драмата, то пък една драма.
Ойя кога се влюби толкова, че се доведе до това състояние? Или си помисли, че изпусна последния влак? Сега беше моментът Нарин да разкаже всичко, но реши отново да се бори сама срещу Ерхан.
А сцените с Рейхан и Емир бяха много хубави.

Ако имате нужда от помощ, доктор Емир Тархун е насреща.

Но понякога се получават и конфузни ситуации.

Ех, Емир, ех, какво ли не измисляш, за да си с Рейхан и да изпълниш само помислените или споменати от нея неща. Много искам да ни покажат реакцията му, когато разбира собствената му майка какви ги е творила, за да ги раздели /дано Назмие ханъм не ни го спести/. Ще изтърпим и тази седмица сцените в затвора, но после ни очакват хубави дни.
Пожелавам ви приятна вечер.

# 274
dani_pop, благодаря за клипчето! Heart
Обичам всичките  превъплъщения на Емир Тархун!
Всякак го харесвам. Чакам и серията довечера с нетърпение!
Много искам да ме изненадат с нещо, а не отново да повтарят тези спасявания от кой ли не, които правеше за Рейхан в първи епизод.
Като гледам как вървят нещата...дано ме изненадат.
Честно казано повече ме вълнува връзката на Емир с детенцето - как ще я измислят!
А с новото момиче в живота на конака - нито сравнявам с Рейхан, нито ще сравнявам и много искам Емир да е щастлив, но за мен нищо няма да е същото. Нищо!
Да, със сигурност имам пристрастия. Харесвам много Йозге и личното ми мнение, че направи изключителен образ на Рейхан.
А като екранна двойка - аз не мога да им се нагледам, абсолютно всички клипчета, които срещам, общи снимки - прекрасни са. https://twitter.com/i/status/1228540379777118208

Демирджи толкова добре изигра тази любов, че стига за няколко любови на света, но за мен и Йозге се справи много добре, по-обрана и по-предсказауема в играта , но знаех, че нейната Рейхан никога няма да ме подведе - красива, стилна, чиста и самоотвержена, с огромно сърце, готова да прости.
Разбира се, че новата героиня няма никаква вина. Тя дойде в конака без да знае нищо за живота там, с всичките си проблеми и мъката, която тегнеше над нея и сега смъртта на брат и. Едно невинно момиче, сираче, което си няма никого - само врагове.
Тархун ще станат нейното семейство. Предполагам. Трябва да станат. Как се става майка на чуждо дете? Само човек със същото огромно и чисто сърце като Рейхан /която прибра Зейнеб и не само/ може да го стори...Както писах и преди - третият сезон за мен е една нова история за Емир и неговият живот. Рейхан я няма. Животът продължава. Това е истината.
И от мен приятна вечер с две усмивки! Heart

Също, което успея да разбера от новия епизод ще споделя в темата!

Последна редакция: пн, 21 сеп 2020, 17:11 от Mydream

# 275
Привет, банда съзаклятници!
Не съм коментирала от четвъртък насам и гледам да наваксам.
Дани, шапки долу Hands Clap за мнението ти от вчера. Съгласна с всяка една дума от началото до края. Доста често ми четеш мислите.
За мен случките в затвора сега, както и нещата, които ще се опита да направи с бебока-сладкиш в зародиш в оставащите епизоди в сезон 2, са ми в топ 2 на най-непростимите злини на Джавидан спрямо Рейхан. Не, че останалите неща са по-малко зло, но някак всичко останало може да се преглътне, вярно със зор, но може.
Ужасна мъка ми беше да ги гледам отново тези епизоди пак. Като се започне от щастието на Рейхан, докато гледаше неочаквания сняг и отново си представяше Емир; ужасът й, след като беше намушкана и оставена да й изтече кръвта на двора; появата на любимия, за да й вдъхне кураж да стане и да се бори. От другата страна бяха емоциите на Емир - преживения шок от новината, която получи по телефона; ужасът и вцепенението от гледката на покритото с чаршаф тяло, което веднага помисли, че е Рейхан и появилата се надежда от новината, че тя все пак е спасена, но има нужда от кръв.
Късмет е, че Гюлсум се оказа със същата кръвна група - сега вече наистина й е сестра, кръвна сестра, след като й е дарила кръвта си, за да й спаси живота. С този си жест и с още няколко неща, които ще направи, Гюлсум вече изми срама от това, което правеше с Джавидан и Талаз за пари. Оттук нататък за нея вече нищо не е същото.
Красива сцена на Емир и Рейхан при свестяването й в болницата - първо сълзите и думите, че, ако тя умре, сърцето му ще спре да бие и щастието, когато в крайна сметка тя се събуди. От целувката му по мястото на раната й направо настръхнах и ми се насълзиха очите (Емир наказва с 5 целувки за този грях, както разбрахме )
И от голямата драма, минахме на смях до сълзи - надиграването с охраната в цялата серия днес, много изобретателен Емир.
Ако имате нужда от помощ, доктор Емир Тархун е насреща.

Ванче, на тази сцена, колкото и пъти да я гледам, се смея като ненормална до сълзи. Йозге е страшна актриса, щом се сдържа. Ако аз съм на нейно място, ще избухвам в смях в секундата, в която Гьокберк ми се изпречи в този вид, камо ли да остана равнодушна и да успея да заснема сцената. 
Относно сезон 3 - абсолютно съм съгласна, че Емир в момента се държи непростимо. Дано тези идиотщини на Назмие не продължат дълго, че от това страда целият сериал - и рейтинг, и актьори.
Не мога да разбера тоя инат на феновете - разбирам, че харесват Йозге, но с бойкотите и другите неща, които постват и правят, вредят на Гьокберк, а уж и той им е любимец. Чудя се, ако ситуацията беше обратната и той беше напуснал сериала, а не Йозге, дали пак така щяха да реагират. Иначе Джансу Туман вече влезе доста сериозно във филма и в образа си - страхотна, особено от момента, в който Фериде разбра за смъртта на брат си.
Почва да ми дотяга и тая психопатка Кумру, ама явно ще я търпим дълго време, освен ако някой най-накрая не я заподозре. Кемал беше толкова стреснат от падането на Нарин, че дори не се запита как и защо се е спънала. Дали няма да намери някое останало мънисто, че да започнат да се разплитат донякъде нещата. Дано и къдрокоска се оправи бързо, а да не влачат проблема й в следващите 40-50 серии...
Mydream, Гьок е романтик, наистина, но разбрах, че снимката и снежната топка са подарък за нея от фенове - явно и те са доста романтично настроени. На мен много ми се искаше да видя двамата млади така в сезон 3, но ще се задоволим с снимки от реалния живот в нета.

Искрено се надявам да има предложение за брак на рождения ден на Йозге тази събота, 26.09. В краен случай сватбата им да е тогава, ако вече са се сгодили и не са споделили това в социалните мрежи.

С пожелание за хубава вечер с новия епизод от сезон 3 по Канал 7!

# 276
Elle Ganovska, даа, узнах, че подаръкът със снежната топка е от фенове. Разбрах един ден по-късно от феновете, които са направили подаръка, в туитър. Бяха споделили, че това било тяхна мечта и се радват, че Демирджи е споделил, подкрепен от Йозге. После прочетох и при рускините тази информация.

Колкото до сцената с д-р Тархун и сдържането на Йозге, мисля, че тя се изсмя по нейния си начин, а не със смеха, с който реагира Рейхан, но се овладя бързо. Страхотен Емир! Много му отива!
Мога да го гледам непрекъснато.

За напускането на Йозге, според мен така е станало най-добре. Тя е млада. Клетва е огромен трамплин за нея. Мисля, че за такъв брой епизоди е имала възможност да покаже качества, още повече, че при същите актьори, какво повече да измислят и да преодоляват главните герои...Да не говорим, че заради този вирус, ситуацията се променя.  Замислен е един финал, но не се случва за съжаление на всички почитатели на Емир и Рейхан. Става така, че последният епизод  оставя отворена врата, която продуцентите използват, разбира се след предложение и на канала да се продължи, както и с желанието на останалите актьори. Това е многостранна договореност...
Възможно е Йозге да е имала вече предложения, в период на несигурност в сферата и избор от друга страна - защо да стои на едно място. Още повече, че са двойка с Гьок и в живота. Това не е без значение да снимат в един екип.
Благодаря за всички споделени мнения! Heart

----------------

Няма друг пост и продължавам тук.
Един час е много малко време, за да има голяма динамика в сериите, но това, което разбрах от епизода е следното:
Лекарят обясни на Кемал за слепотата на Нарин, подробности не разбрах от обясненията. Тя задаваше въпроси какво е казал лекарят, в началото Кемал мълчеше или и говореше думи от рода, че ще бъде до  нея, двамата ще се справят, но тя разбра, че той крие истинското и състояние. Преди да влезе в стаята при Нарин, Кемал имаше сцена с Емир. Много ми хареса играта им. Направиха препратка към ситуацията с него и Рейхан. Демирджи предаде невероятно болката, която му е твърде позната от криенето на истината и последствията от това. Всъщност той посъветва Кемал, каквото и да се случва - да се казва само истината, защото всяка лъжа води до надежда, от която един вид няма смисъл.
Безкрайно ми харесват всички сцени между Демирджи и Джан. Страхотни са и двамата. Родени за тези роли.
Актрисата в ролята на Нарин изигра невероятно състоянието си!!!
Кумру няма да я коментирам. Убийца! Дано по-скоро я разберат, но не вярвам, какво ще правят в следващите серии. Както Джемре и Джавидан мислеха гадории, така в трети сезон Кумру ще трови живота на Кемал и Нарин.
Бавачката се завърна. Емир я съжали, загриза го съвестта. Смени поглед, височина на гласа, тон. Не посмя да и каже директно, но чрез Мелике и разреши да си отиде за няколко дни, във връзка със ситуацията около смъртта на брат и. Фериде каза на Мелике, че след неговата загуба нищо не и е останало и няма причина да се връща един вид. Мелике предаде това на Емир. Той започна да се интересува от Фериде. Някакъв мъж, близък на Емир/колега или стар познат/  се обади и му предложи , доколкото разбрах да излязат заедно или нещо от рода. Емир му отказа, но поиска от него услуга да провери семейството на Фериде, да проучи за брата.
На другата сутрин същият човек се обади и каза, че жена с това име няма такъв брат. Повтори го няколко пъти, обясни нещо и за съпруга и, ако съм разбрала правилно. Емир разбра, че Фериде лъже. Всъщност тя е с друга самоличност, която и подготви Джавидан. Така ,че първата лъжа излезе.
В общи линии това беше серията - трагедията около Нарин и завръщането на Фериде в конака след смъртта на брат и.
Не знам какво чакат тези сценаристи и докога ще държат Емир далеч от сина му. Прекалено жестоко и неестествено. Напълно съм съгласна с коментарите на рускините - загриза го съвестта за бавачката, а не поглежда детето си. За него няма ли съвест?!
Хората се променят и трагедиите понякога изкарват от тях неподозирани черти. Друг път - най-доброто.
Да видим!

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 09:44 от Mydream

# 277
Mydream, по последната серия от 3-ти сезон /256-та/ си казала всичко и напълно те подкрепям.
На мен ми направи впечатление сцената, когато Фериде беше в стаята на Емир и се притесняваше, че устройството не работи и думите й "Ако е заради брат ми, не е нужно да ме съжалявате. Знам как да се справя със загубата на близък човек". Е тук сипа сол директно в раната на Емир. Демирджи изигра този момент страхотно - хем го заболя, хем се ядоса. Когато звънна телефонът, май уведомиха Емир за нов бой след няколко дни, но той отказа.
Много ми е мъчно за Нарин, но тя е мъжко момиче и ще се оправи.
Ойя да не се вживява като господарка на имението?
Снахата изплю камъчето, че парите от Фериде имат връзка със затвора. Сега си мисля, дали кандидат женихът няма да стигне до Джавидан?
Последните серии взеха да стават все по-къси - около 50 минути.
Да видим довечера в играта на котка и мишка кой кого ще хване.
Пожелавам ви хубава вечер.

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 16:53 от Ваня_С

# 278
Да, снахата изплю камъчето, защото видя, че с този мъж шега не бива. Той не и повярва, че парите, които паднаха случайно от чантата и,  били от върнати борчове или от някакъв дядо, може и да не съм разбрала правилно, но даде някакво подобно обяснение.
Кандидат-женихът разбра, че Фериде има вземане-даване с богати хора и попита как да я намери. Снахата, в началото каза, че не знае къде е, но после според мен каза, че ще се опита да разбере от някаква приятелка на Фериде.
Така, че в най-скоро време очаквам този наглец да се изтипоса пред вратата на конака, под носа на Емир.
Тъкмо нашето момче ще си успокои нервите с някое кроше...
Между другото, снощи ми мина през ума, че мъжът, който потърси Емир, може да има връзка с боевете. Някак си гласът подхождаше за такава роля.
За продължителността на сериите е така. Цял един час са в първите два сезона, дори някоя минутка отгоре, а сега, като премахнем времето за рекламите - няма и пълен час.

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 20:06 от Mydream

# 279
Здравейте,
след превода на 256 серия ме вълнуват няколко неща:
1. Нарин няколко пъти повтори на Кемал да не я оставя, той и обеща, че ще е винаги до нея. Като знам как се изпълняват клетвите в този сериал, се притесних за тях.
2. Шизофреничката се успокои, че никой не я подозира, а Нарин сподели, че не усеща къде са стълбите. Тази луда сестра няма да спре до тук.
3. Много силни думи на Емир в болницата - и най-малката лъжа за добро наранява повече от най-лошата истина. Изстрадани са тези му думи по най-трудния начин.
4. Думите на Фериде, че знае как да се справи с болката от загубата на близък човек, нараниха Емир. Този поглед на изгубен и объркан човек ми е познат от времето на развода.
5. Интересно, че човекът, който се обади на Емир да го покани да участва в бой, го нарече Лъв. Емир му отказа да се бие, но го помоли да проучи брата на Фериде. Мисля си, че не го направи от яд, а от чувство за вина. Като че ли искаше да помогне след като Фериде го отряза.
6. Снахата е по-лоша и от лудата. Обещала е Фериде за жена на този хайдук и сега той си търси обещаното. Лъжата и за продадените земи не хвана вяра, а новината, че са от Фериде, доведе гадняра до закани към богатия любовник. Снахата го посъветва да пита в затвора с кого се е сближила, за да разберат къде е. Така че Емир ще има възможност да защити Фериде и да постави на мястото тези двамата.
Тежък сезон се очертава с много екшън. Приятно гледане!

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 21:37 от dani_pop

# 280
dani_pop, благодаря много за разясненията. Картинката ми стана още по-ясна!

Впечатленията от тази вечер, в поредния епизод.

Фериде проведе разговор с Джавидан и и обеща да отиде на свиждане. Помоли Емир да излезе /не разбрах какъв мотив изтъкна/ и отиде с такси до затвора. Тъй като преди това, Емир беше информиран за липсата на брат, убеди се за пореден път, че всяка жена лъже Sweat Smile и с голяма охота даде разрешение на Фериде да напусне конака.
Тя буквално се учуди на отговора му, но тръгна. Взе със себе си по-голяма чанта, в която определено носеше нешо, което беше загадка за зрителите.
Емир, разбира се, потегли с колата след нея. По пътя сценаристите му показаха колко е състрадателна Фериде, тъй като шофьорът на таксито едва не премаза едно коте и тя по средата на платното слезе да му се радва, че е оцеляло. Поради трафика, на едно кръстовище, Емир изгуби следите на Фериде.
Тя отиде до затвора, видя се с Джавидан. В чантата носеше дрешки от бебчо. Джавидан много и се зарадва. Вдъхна от аромата на бебчето. Каза и, че е донесла аромат на нейния дом и от внука и. Попита за него, както и за Емир. Фериде и сподели, че е учудена, как може да има толкова гневен човек, ако съм разбрала правилно. Джавидан и разказа, че той е милостив, човечен, обичлив, но след смъртта на Рейхан е станал такъв, опустошен от загубата на голямата любов и от лъжата и. Също и разказа, че лекарите не са били съгласни да роди бебето, но тя е скрила от Емир и той е затова толкова гневен и ядосан.
Разкая се, че е допуснала много грешки спрямо Рейхан. /И то какви!, ако знае само Фериде, и не само  спрямо нея, надявам се един ден да разбере/
Накрая, след като обявиха, че свиждането свършва, Джавидан каза, че я моли само за едно нещо, да се свърже с нея, за да види внука си. Фериде и обеща.
На излизане от затвора, кандидат-женихът беше пред входа му. Засече Фериде и тръгна след нея.
Както се очаква, точно навреме се яви Емир и след разговор между двамата - предложи и да я откара в конака, тъй като отивал натам, първоначално тя реши да използва автобус, но се съгласи с него, че ще закъснее и така се озова в колата на Емир.
С две думи, без значение, какъв е поводът, разстоянието между тях се скъсява. Имаше игра на погледи в колата. Кой какво си мисли от героите, зрителят само може да гадае. Тя пътуваше леко изумена от поведението му/привидно кротко и благонамерено, той с неговите размишления за лъжите и, свързани с брата...може би и  някакви угризения спрямо нея. Фериде получи извинение заради отказа му да отиде да го види. Тя, доколкото разбрах каза, че няма за какво, защото не е знаела, че така ще стане... След тях, разбира се, кара мераклията и се кани да ги разпертушини. Sweat Smile
По-късно, вечерта, Фериде реши да направи видео-връзка с Джавидан, осъществи я, но Емир влезе в стаята, тя от смущение изпусна телефона и така епизодът свърши.
През това време в дома на Нарин и Кемал - Кумру продължава съзнателно да наранява сестра си по различен начин. Имаше няколко тъжни сцени с Нарин и Масал.  Първоначално детето не знаеше истината за ослепяването, но се досети постепенно, а и Кумру и помогна косвено. Кемал бди над нея и много се измъчва. Нарин отказва помощ от когото и да е било. Иска да живеят по стария начин, но това е невъзможно, защото всички са притеснени от състоянието и, искат да и помагат, а това я измъчва.
Кемал проведе разговор с Хикмет, като той му обясни, че ще се свърже с някакви лекари и ще направи всичко, което е по силите му. Също му каза да вярва и да се моли, и че господ е велик.
Това е в общи линии епизода. Беше доста по-динамичен. Стори ми се, че имаме нов режисьор, но може и да се лъжа. Хареса ми играта на всички без изключение!
Фрагманът също показва екшън... https://www.facebook.com/yeminkanal7/videos/3518146358249378

Ахаха, значи затова рускините пишат, че лъвът е тръгнал на лов /след Фериде/, сега видях разяснението на Дани, че мъжът, който проучва Фериде се е обърнал така към Емир. Голяма забава са те!
Едни виждат голяма любов между Емир и Фериде, други се смеят на това, трети искат двамата да са само приятели, а някои имат сценарий, Фериде да се окаже изгубената сестра на Рейхан.
По-важно е какво мисли по въпроса Назмие ханъм. Sweat Smile  

По повод думите на  Емир за лъжата, казана за добро...Много силно кореспондира с думите на Джавидан в този епизод. Фериде и каза, че се измъчва да гледа в очите хората в конака и да ги лъже коя е. Джавидан я успокои, че господ знае какъв човек е и го прави за доброто на внука и. Да видим накрая. Емир бей какво ще прости и кое ще забрави. Така или иначе - всичко с Фериде тръгва, основано на лъжа. Има замесени и едни пари.

# 281
Привет, банда!
Днес ми хареса много новата серия. Всичко и аз разбрах така, както го разказа Mydream. Дани, благодаря и за твоите разяснения. Не съм гледала още почти никоя серия на руски - независимо дали със субтитри или озвучка и за съжаление и този уикенд не можах да наваксам, та благодаря на всички за споделеното.
За новия фрагман - става интересно с кандидат-жениха на Фериде, дадоха го да се бие с Емир, че даже и нож беше изваден. Ще има драма тук.
Mydream, относно лъва имаше една закачка на една от споделените истории в Инстаграм, мисля, че от Гьок, на която са двамата с Йозге в колата му и беше сложил емотикончета пред всеки един от тях. Йозге беше слънчице, а той лъвче, та нищо чудно за това така да го наричат и във филма. Шегичка на екипа с него.
Относно сценариите с образа на Фериде, аз имах 2 такива. Ще ви ги споделя, като уточнявам, че първият според мен е невъзможен, а вторият би могъл и да се случи.
1. Фериде е с трансплантация на жизненоважен орган. Научава кой е нейният донор - Рейхан, издирва семейството й и така влиза в имението и точно заради това постепенно Емир ще се влюби в нея, просто има частичка от Рейхан в нея. Ясно е, че няма как да се случи, но не беше лош сценарият ми, Назмийе ряпа да яде.
2. Фериде е истинската Гюлсум, сестрата на Рейхан - както разбирам от твоя пост има и други, които са мислили за такъв сценарий.
Както и да е, ще видим сценарния екип и Назмийе какво точно са решили, макар че не блестят с оригиналност с постоянното повтаряне на случки. Относно ползването на дрехата на Рейхан от Фериде, видях героинята на Съла Тюркоолу в новия сериал "Emanet" да носи колие, което Рейхан е носила в "Обещание" - явно това е честа практика в турските сериали.
Това е засега от мен. Хубава вечер и до утре!

# 282
Привет на всички.
Благодаря за всичко написано.
Elle Ganovska, харесаха ми и двата сценария, но Назмие ханъм не е толкова добронамерена - сигурно ще ни изненада с нещо неприятно.
Между другото, вчера като гледах серията, си помислих, че Емир може и да приеме да се бие. Но си мислех, че ще е заради Фериде, а то се оказа, че Хикмет бей го е ядосал - не позволява на никой да повишава тон на Фериде. Довечера ни очаква екшън. И моето продължение /сценарий/ - Емир е пострадал при боя и Фериде се грижи за него.
По 257-ма серия ще допълня:
Нарин си спомня, че докато е разговаряла по телефона, е стъпила на нещо като мънисто и се е подхлъзнала по стълбите. Кумру изпада в паника. Стана ми жал за майката на Нарин - стои до дъщеря си и гък не смее да каже. Даже я овикаха, когато искаше да помогне след банята. Много хубава сцена с Нарин и Масал, когато детето й слагаше лепенката.
Като знам Джавидан как въобще не искаше дете от Рейхан, чак не мога да повярвам сега, че й е мъчно за внучето. Как умело манипулира Фериде. Отново в нея проговори егоизмът - мисли само за себе си, как да й е добре, без да се замисля какво причинява на останалите. Поставя Фериде в неудобно положение с лъжата за самоличността й и този видеоразговор. Сега я натовари и с бремето да върне всичко загубено за Емир - любовта към живота и доверието в хората. Не заслужава обичта на Фериде и приятните изненади с дрешките на внучето. Добре, че осъзнава, че и тези страдания са й малко. Ох, дали не станах по-злонамерена и от Назмие ханъм? Но Джавидан предизвиква такива чувства в мен.
Мисля, че извинението на Емир в колата беше част от неговия план. Сега няма да изпуска Фериде от погледа си.

Да, хубава серия и прекрасна игра на всички.
Пожелавам ви хубав ден.

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 04:49 от Ваня_С

# 283
Здравейте!
Сещам се за споделеното в ИГ и тези емотикончета, а и в песента, която звучеше се чуваше думата  лъв. Joy
Между другото срещнах коментар, че е възможно  Фериде да сънува Емир с този бой. Става интересно,  въпреки повторенията.Освен това сериите са по един час, не ангажират вечерта ти, кратки са, но пък всяка вечер. Така не чакаш цяла седмица до другия епизод, както  при ост. сериали. Непрекъснато излизат и снимки през целия ден от сета и не само.
Джавидан е с егоизъм в най-лошата му форма. Не я обичам и не и вярвам, може и да се разкайва, но каква полза.

Хубав ден на всички с прекрасната любов на Емир и Рейхан! Heart
https://vk.com/club113303349?z=video-113303349_456242571%2F36dcf … l_wall_-113303349

Както и да се мъчи Емир да я забрави, каквато и нейна вещ да зарови, детето винаги ще бъде част от нея - най-важната, най-ценната, най-осмислящата живота му!
Как се казва бебенцето?

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 13:33 от Mydream

# 284
Здравейте момичета,
Мисля, че момчетата окончателно ни зарязаха. То аз доста се чудих и как изобщо са тук, ама нейсе, добре беше да си сверяваме гледните точки.
По бТВ ми е трудно да гледам, като насмогна може да понапиша.
За 257 епизод всичко сте написали, но аз ще споделя, все пак, мислите си.
Нарин много започна да се изолира. Хубаво самостоятелна, ама няма как в това и състояние. Отблъсква Шехрие, за Кемал не мога да и простя, майка си не допуска до себе си, а за сближаването с шизофреничката сама не знае какво си постила. След задкадровите снимки с Гьокберк в имението, си мисля, че сега е ред на Емир да приютява Нарин.
Емир ще стане основно действащо лице в триъгълника натрапник-снаха-Фериде. Добре е, че детегледачката ще има един сигурен защитник, поне що се отнася до отношенията и с онези двамата. Не вярвам, че този тулуп натрапника ще влезе в клетката, по-скоро Феридето нещо си халюцинира.
Джавидан ми харесва. Това са естествените реакции, предишното не беше нормално. Искам да се е освестила, нали доброто побеждава..
Нов режисьор си има третия сезон - Ясемин Еркул, втори режисьор си остана Еркан Мут. Интересното е, че боевете ги режисира Айхан Озен, който официално е режисьор на Emanet след оттеглянето от Yemin.
А се учудих, че уредникът на боевете нарече Емир лъв, защото това тръгна от спомените с баща му, Хикмет го нарече лъвчето ми в тях. После се появи като емотикон в коментарите на феновете, а след това и в собствените им с Йозге постове. Няма лошо де, явно това е бойният му псевдоним, напук на баща му.
Приятно гледане! ❤️

Последна редакция: ср, 23 сеп 2020, 22:51 от dani_pop

Общи условия

Активация на акаунт