Обещание - сериал (bTV/Kanal 7) - тема 2

• 72 184
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • Русе
Привет на всички.
Благодаря за хубавата новина. Радвам се за Гьокберк и Йозге. Да са здрави, много щастливи и да си изживеят една хубава любов, която да продължи до края на дните им.
Дано Господ ги дари с дечица и да изживеят и такива моменти.

https://www.youtube.com/watch?v=Klnogjv6f2w&ab_channel=ThePromiseOfficial

За тези, които гледат 3-ти сезон с руски превод, продължават сериите с руски субтитри.
Пожелавам ви хубава неделя.
Къде са сериите с руски субтитри? Може ли линк, че на стария линк се измъчих да гледам картинки и "система Нагоденко".

# 301
Здравейте момичета,
164 епизод, бТВ:
Рейхан и Емир са си вкъщи, но сами не могат да останат, кръстовището на Сточна гара в Пловдив ряпа да яде пред тяхната спалня. 😜 Колко хубаво и се получава на Йозгето, признава си любовта на глас стеснявайки се. Е, това чакахме сезон и половина. 😀 След снощните новини за годежа им, си мисля, че притеснението е било най-големия проблем в актьорската и игра. 🤔
Нарин твърдо решена да защити близките си без значение как ще се отрази на собствения и живот. За глупостта на Оя нямам думи. Масал разбра що за човек е Ерхан, а тя в еуфория с широко затворени очи. 😡
Чудесна Гюлсум. Ето така се действа с манипулаторите, пращаш ги по дяволите, защото те имат много повече да губят. ❤️
Галенето по косата на спящия Емир, ех, севгили, ех, калбим. 🥰
3 сезон, 260 епизод:
Скокът на Кемал разбуни духовете, а Ваня спомена за различната ръка с часовника. Но обърнете внимание за цвета на ризата на акробата при скока и на излизане от басейна. Явно водата боядисва бялата риза в синьо. 😜 Искаше ми се реанимация уста в уста, но чок артък, адвокатът не се престраши. 😂 Иначе много тренирани момчетата Тархун, разнасят си момичетата като стой та гледай. Това 50 и кусур килограми за нищо ги нямат. 👍
Този сериал си ползва една и съща пейка край морето и всички герои ходят там да дишат свеж въздух. 🌞 Хубави и нежни думи между Нарин и Кемал, показващи здравата връзка между тях. На мен, обаче, не ми излизат от акъла, думите на Нарин докато майка и и реши косата. Тук е ясно, че Кумру и казва, че според доктора никога няма да прогледне. Ясно е, че Кемал е виновен, че не и е казал той. А думите и, че се страхува от момента, в който любовта на Кемал ще изчезне и ще остане само съжалението, според мен, не са случайни.
И пак Оя, тя отново се взе насериозно, сега пък с Гюлсум се захвана. Бях впечатлена от играта на Джансу при явното обвинение, че героинята и има аспирации към леглото на Емир. Тези ужасени широко отворени очи нямаха нужда от словесна подкрепа. Хубава реакция на Емир - обрана, сдържана, по мъжки достойна.
Ужасна Кумру. 😡 Защо майката не реагира? Какво чака? Успешния опит за убийство? 😢 Кемал на път да разкрие Кумру. И от тези думи: "не казвай на никого", вече ми се повдига...
Опитите на Фериде да предпази Емир от срещата с Рашид, търпи пълно фиаско. След признанието на глигана за "моята Фериде", да видим реакцията на Емир утре вечер каква ще е. Май тайната на Джавидан няма да трае дълго...
А моят човек, мятащ юмруци наляво и надясно, е отделна тема. Много му отиват гневните сцени. А говорещите му очи са невероятни. На Йозге били късмет. ❤️
Хубава неделя! И до нови срещи! ❤️😀👍

# 302
Къде са сериите с руски субтитри? Може ли линк, че на стария линк се измъчих да гледам картинки и "система Нагоденко".
Заповядай
https://turkru.tv/search/?query=%D0%BA%D0%BB%D1%8F%D1%82%D0%B2%D0%B0 като си избереш серията си избираш и субтитри
и
https://uteta.tv/movies/serialy/71210-kljatva-256-serija-russkie-subtitry.html на "Поиск" въвеждаш "Клятва" и си избираш серията от падащото меню.
За сега със субтитри са преведени от 252 до 256, но продължават.
https:-spam302-/s/yemindizi2020 това е адресът на групата, която ги превежда със субтитри.
Приятно гледане.
Това, което пропуснах от последната серия по btv е появата отново на Джемре. За това момиче няма затворени врати - винаги бяга по един и същи начин. Как пък никой не се усеща да я потърси. Ама и тази актриса трябва хляб да яде.

# 303
  • Русе
Благодаря, Ваня_С!

# 304
Ето ме и мен с коментарите:
Първо и най-актуално в момента - пръстенът на ръката на Йозге. Убедена бях, че предложението ще се случи на рождения й ден. Гьокберк даде обещание и го спази. Остава сега сватбата да е на неговия рожден ден, 20.10. Тъкмо имат около месец да се подготвят. Когато и да е, пожелавам им любовта, която в момента ги владее, да е безкрайна, да са много щастливи, а скоро да станат и родители.
Серията по БТВ - Рейхан се завърна вкъщи и стаята им стана гара разпределителна. Който не се сети, той не мина оттам. А който нямаше как да мине, се обади по телефона. Горкият Емир, остаря, побеля и му изпадаха зъбите, докато чакаше да си легнат и да я гушне. Толкова време го бленуваше тоя момент, че го разбирам. Рейхан се осмели да го погали по косата, нооо само докато спеше. Все пак после отново си призна, че й е липсвал, което за нея е адски много и смело.
Наистина не очаквах Нарин да си признае всичко, но поне показа, че повече няма да се остави оня нагляр да я изнудва. Сега Кемал не ще да я погледне и няма лесно да й прости. Като си спомня колко време й се сърди за това, че не беше разказала за мафиота, сега също няма лесно да го направи, но ще стане.
С появата на малкия Хасан в имението, се замислих, че всъщност това е времето да се нагледаме какви родители ще са Рейхан и Емир, защото с тяхното дете няма да има начин да стане. Смятам, че са прекрасни и също такива родители ще са и Йозге и Гьокберк, да не им е уроки.
Гюлсум ми се издигна още повече в очите с отношението към Джавидан. С такива хора така трябва да се действа. А пък и какъв портрет й обрисува - Рейхан не успя да сдържи смеха си, беше право в десятката.
Джемре се появи, но, противно на очакванията, не отиде при Емир, а при Талаз - тука на ашк ми намирисва, пък да видим.
Сезон 3 - последният епизод беше на Нарин. Ямур Шахбазова е великолепна. Доплака ми се на сцената на пейката, когато изучаваше с ръце лицето на Кемал, сякаш за да го запечата в сърцето и душата си.
Оя пак изора дъното, добре, че Емир се намеси достойно и по мъжки. А в епизода в понеделник ще го видим да троши наред, интересно дали е от ревност към Фериде или заради нещо друго.
Чакам следващите бойни сцени, на които Емир ще е със сцепена вежда и уста - от споделените снимки и клипове зад кадър, това ще е моментът, в който Емир ще се обърне към сина си и май повече няма да го пусне.
Хубава неделна вечер на всички!

# 305
Здравейте!
Благодаря ви за страхотните коментари! Heart

Много се радвам за Гьок и Йозге! Здрави и все така влюбени да бъдат!

Две говорещи  очи, специално за Дани! Heart

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 14:14 от Mydream

# 306
Здравейте съзаклятнички,
Ако трябва да обобщя днешната серия бих казала, нищо ново под слънцето.
В имението ситуацията е рибата в морето, те вече задълженията разпределиха. Г-н Хасан предизвика доста смели решения, които най-общо се свеждат до това колко добър татко ще е познатият ни добре батко и съмненията в ревност на красивата майчица. Сладури отвсякъде, жалко, че екранната съдба на героите им е много далеч от тази идилична картина. Всъщност, ми звучи много познато. Само дето след раждането на дъщеря ни, всички предварителни разпределения отидоха по дяволите. Това е единственото място, в което разбирам Джавидан. Преди много години свекърва ми, лека и пръст, казваше: "толкова много си обичам внучката, че все едно не е твоя, а моя дъщеря". 😂 Разбира се, нарочната лошотия не може да бъде извинена по никакъв начин. Но пък човек не може да харесва всички...
В дома на Кемал всичко е с краката нагоре. Ама и Оя си намери извинение, забрави много бързо колко "искрена" беше с Нарин, когато за едната бройка не и лепна гаджето-хрантутник, заради което едва не си продаде акциите. Кемал отново е в режим тиквеник, а Масал е пвърдо решена да го "излекува" с  парамедицината на Нарин. Мисля, че по-скоро предстоящият екшън ще свърши тази работа.
Mydream, благодаря за очите! ❤️ Аз наистина харесвам играта на Демирджи, но имам слабост към екранния му герой, защото си имам негово реално подобие у дома и то не визуално. 😜
Хубава вечер и приятно гледане на серията от третия сезон! 👍

Последна редакция: пн, 28 сеп 2020, 19:53 от dani_pop

# 307
Привет на всички.
Последната серия по btv.
Поне ни показаха какви родители биха били Рейхан и Емир. Тя - с натрупан опит, със силно развит майчински инстинкт, любяща и всеотдайна. Той - паниращ се от най-малкото, но винаги готов да се включи с помощ и любящ. Нооо ревнуващ я от всичко. Много красиви сцени.
Шахрие винаги намира начин да угоди на всички - много хитро изпрати Масал при Нарин.
Ойя ужасна егоистка, винаги мисли първо за себе си.
Кемал все още си е пън, но Масал ще го излекува с методите на Нарин. Няма да изхвърли спомените с тази кутия, ама нейсе.
Стана ми жал за Нарин пред вратата на къщата, наблюдавайки Масал на пианото. Тя е силно момиче, ще се оправи, но примката около нея се затяга.
За Джавидан нямам думи - не стига, че не мисли за щастието на любимия си син, но не приема и дете от Рейхан. Въобще ли не се замисля, че това дете ще е не само Рейханово, но и Емирово?
Все още не мога логически да си обясня участието на Талаз и Джемре - не виждам никакъв смисъл в сцените им. Ама филм да става, трябва да се запълва екранно време.
Съпругът на Мерием ми идва малко вповече с този пистолет, който демонстрира навсякъде. Наистина, жалко за Мерием, че е попаднала на такъв изверг. Не пропуснаха да засегнат и темата за семейното насилие над жени.

По 3-ти сезон 260-та и 261-ва серии.
Да, Емир като достоен джентълмен защити Фериде и постави Ойя на мястото й. Но добре, че Фериде предварително му каза истината за това какво търси в стаята му. Обаче, колкото и да се мъчи да проучи Фериде, ще му бъде много трудно. Събраха се много лъжи - фамилията, скалъпена от Джавидан, трансплантацията, която снахата въобще не е имала намерение да прави, но Фериде знае, че е правена, но е отхвърлен органа. Остава само глигана, но Емир твърди, че тези отношения не го касаят. Беше несправедлив към Мелике, но това е Джавидан - първо съм аз, независимо какви са последствията за останалите. Хубаво е, че Мелике разказа на Фериде част от истината за Джавидан и защо Емир й е толкова гневен. Във втори сезон преследвахме едно синьо пликче, което така и не стигна до Емир. Сега ще е зелено - да видим дали ще стигне до крайния получател.
В къщата на Кемал - голяма драма и много злоба. Кемал и Нарин се стягат за сватба, а Кумру - за брадва. Но турската медицина е вълшебна и Нарин ще прогледне, така си мисля.
От трейлъра - Кумру нагази лука и Кемал ще я постави на мястото й. Ойя се вкара във филм, ще й гледаме сеира. За Емир Фериде е все още само работник в имението. С две думи - нищо ново и изненадващо.
На мен ли ми се струва, не знам, но на фона на емоциите, които излъчва Емир, Фериде ми е много бледа - никакви емоции не усещам.
Пожелавам ви хубав ден.

# 308
Здравейте!
Не си сама. Емоциите не знам, просто има по-темпераментни хора, които така ги показват, но на мен като цяло актрисата ми е постна като външност, цвят , не е моето. На фона на този огън от Демирджи. Йозге с тези големи очи, пълни с блясък. Не сравнавнявам, те са различни, но не ме впечатлява Джансу. Не толкова като игра, мисля, че в това отношение се справя за ролята, която са и отредили. Има нещо във външността и, което не ме привлича. Давам и шанс всяка серия, но не може да ми хареса и това е. Особено в определени моменти.
Радвам се за това, което виждам в трейлъра - Кемал насоли Кумру, но това няма да я спре.
Колкото се спряха Джавидан и Джемре в първи и втори сезон. Просто злодеите са на почит тук, както и във всеки сериал.
Ойя! А колко добра може да бъде! Поне успяхме да видим една различна Ойя покрай събитията около Емир и Рейхан.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 14:49 от Mydream

# 309
Привет, банда!
Джансу Туман и моята бира не е, но играе добре. Просто Демирджи е вулкан и тя малко се губи около него. Според фрагмана за утре може би емоциите ще ги покаже, когато стане пленница на Решит. Иначе и Йозге беше по-обрана в началото и се губеше около Гьок, докато с развитието на историята, се разви образа й, както и играта й.
Относно серията по БТВ - отново екшън с оръжие в имението и отново, изненада, е замесена Джавидан. Само че за неин ужас ножът беше опрян в нейното гърло. Много ми се искаше тоя откачалник да й беше порязал малко кожичката, пък следващият път да мисли като прави интриги. Емир беше толкова прав с онова животно, страхотни думи от него. Рейханчето започна да й прилошава, утре ще видим неподправената реакция на Емир, като разбере, че ще става татко (според мен това би била и реакцията на Гьокберк при такава новина, толкова се е вживял в ролята, че вече не мога да отделя образа му в сериала от него самия).
Кемал беше отново ужасен, особено с това "Мъртвите не могат да се извиняват". Шехрийе днес отново показа колко е мъдра и му каза хубави думи, дано му уври малко мозъкът. Колкото и да беше ядосан, обаче, самият Кемал успя също да каже някои истини на Оя. А пък, като разбра, че Нарин може би е в опасност, веднага се втурна да я спасява. Дано успее.
Днешната серия по Канал 7 - Кемал е моят човек днес. Отново убеди Нарин в любовта си и че винаги ще е до нея. Освен това показа на Кумру къде зимуват раците и че няма да й е лесно с него. Относно Оя и това дали е добра или лоша - Mydream, вярно е, че Оя се държеше добре с Рейхан и беше на тяхна страна с Емир около сватбата, но според мен само по една причина - толкова мрази Джавидан, че й доставяше мега голямо удоволствие да й ходи по нервите. Точно по тази причина тогава се мотаеше в имението, за да бърка в мозъка на снаха си. Иначе официално за мен Оя стана новата Джавидан в имението, само че не знае, че такива като нея там не са на почит и мисля, че ще го разбере по най-горчивия начин в един момент.
И сега малко смях за настроение - на фона на новото стори в Инстаграм на Демирджи  - искам да съм котка в скута на Гьокберк.

Хубава вечер на всички!

# 310
Привет на всички.
Относно серията по btv бих добавила линията Джемре - Талаз. В сцената с целувката си мисля, че Джемре много бързо пресметна как да остане при Талаз. Всеки от двамата си гони целите, но май ще използва другия. Чудя се на полицаите - не ги ли издирват тези двамата? Как, аджеба, Джемре откри Талаз в дупката, в която се е скрил, като тя беше в психиатрия? Тук сценарият ми издиша - много нескопосана работа.
Кемал си е пън отвсякъде, но веднага хукна да търси Нарин, след като разбра, че е в опасност. Била мъртва за него - бла, бла.
А в имението без екшън не може и то предизвикан от Джавидан. Както е написала Elle Ganovska, да я беше клъцнал "куриерът", та да й дойде акълът, ако го има.
Хайде да ги видим сега бременната Рейхан и бъдещия татко. Добре, че е Мелике, та да й светне лампичката за неразположенията на Рейхан.

По 3-ти сезон 262-ра серия.
Да, Ойя се взе много насериозно, но ще падне от високо и бая бая ще я заболи.
Назмие ханъм ни е подготвила много "Джавиданки" - то Ойя, то Кумру, то снахата, то кандидат жениха. Очаквам и появата на Джемре и Талаз и разкриването на Джавидан. Ще ни кали нервите с лошотията, която е в изобилие, а с драмата ще ни се свършат кърпичките.
Много силни сцени между Нарин и Кемал, Нарин и Масал. На Джан Верел му отива повече ролята на тиквеник, отколкото на влюбен, но нейсе. Кемал ще намери изход от ситуацията, сигурна съм в това, но първо Масал ще помогне на Нарин  да се справи с проблемите. И с това "да си остане между нас" вече ми идват байгън. Майката на Нарин ще има доста да си пореве, докато Нарин отвори сърцето си за нея, но ще стане - яваш, яваш.
За мен е загадка репликата на Фериде в началото на серията "Пусни го, ще умре". Кого искаше да предпази - Емир или Рашид? Но пък успя да забележи, че малкият е взел очите на баща си. Като че ли започва да разгадава Емир, да усеща добрината му и да вярва, че един ден бащата ще пази сина си. Загадка ми е и поведението на Емир спрямо Фериде. "Не ме интересува любовния ти живот" и я защитава, защото работи в имението. Отказа мехлема, който Фериде му приготви сама. Налага й някакви свои си правила. На кого се гневи?
От трейлъра е видно, че довечера ще има екшън. Естествено, че серията ще завърши със изстрела и ще има да си блъскаме главите до утре вечер. Но при всички случаи Емир ще пострада. Или ще бъде ранен, или пък Рашид ще го обвини, че го е ранил. Ще видим.
Пожелавам ви хубав ден.

# 311
Здравейте, явно само аз съм фен на Джансу Туман 😜, ама нейсе, ще погледаме, ще видим..
бТВ
Преди време при появата на Гюлсум бях казала, че за мен е началото на края. Вече сме в средата на този край. Последните положителни емоции ни очакват в следващата серия. Точно в следващите серии, аз не смесвам образа на Емир с актьора Демирджи. Те са много различни от това, което гледам и чета. Разбира се, аз няма как да знам как Гьокберк реагира, когато са насаме с Йозге, но пред хората той е сдържан и обран. Според мен, това с емоционалните изблици на Емир пред "целия свят" със сигурност няма да го видим в реалната любовна история. На мен лично тази сдържаност ми харесва.
Кемал до болка прав да се сърди за липсата на откритост и до болка притеснен от отвличането. Харесвам го все повече и не, не е тиквеник. 😜
Джавидан си е в нейния филм, а Джемре и Талаз се изживяват като Бони и Клайд по ориенталски.
Сезон 3:
Голямо разочарование ми е Емир в третия сезон. Трудно ми е да приема, че след толкова много преживявания, след такава огромна всепоглъщаша любов и жестока загуба, е възможно да върнат образа отново на изходна позиция. И това с честта и гордостта на човек за когото нищо не знаеш, е отвратително.
На този фон перфектна Джансу Туман. Дори масовите фенски обвинения за сивота и безличност, са всъщност признание за добрата и работа. Коя е Фериде - едно бедно безкрайно нещастно и самотно момиче с огромно добро сърце. Кой гледа на нея като на човек - Джавидан, която има личен интерес и Мелике, която пък няма време да я чуе. Всички останали само нареждат, изискват и принуждават.  Е, как да изглежда? Шикарната дама от снимките в Инстаграм или бойната мацка от боксовото и хоби? Спомнете си появите на Рейхан и Нарин, те също не блестяха с шик и великолепие. Аз мисля, че това е идеята на сценария - всички дами от отбора на лошите изглеждат добре и се обличат супер, но нямат добрите сърца и красивата душа на дамите от добрите, които пък нямат красиви дрехи и куртоазни обноски. Тържеството на моралните ценности и добротата прави вторите победителки, те привличат и задържат, те мотивират околните да са по-човечни и състрадателни, именно те стават и любими. Така ги виждам аз нещата и в този смисъл си мисля, че и Джансу ще стане по забележима и цветна.
262 серия е на Кемал. Прекрасен във всеотдайната си влюбеност. Евалла на Айхан Озен, накара и Джан Верел да заиграе с очи. Бездействието на майката и плачът на Нарин ми са в повече, но да приемем, че е временно. Кумру няма да коментирам, толкова злоба и жестокост без никакво нормално обяснение не сме виждали. Но и тя самата не е нормална, така че ще видим как ще се развият нещата. 🤔
Моят човек в познатото си амплоа да крещи и раздава юмруци. За малко да удуши и Рашит, добре че викът Фериде го освести, че много щяха да ни станат и мама, и син в затвора. 😜 Иначе Гьокберк си поства котки, докато Йозгето още е на вълна РД и "ритъмът на нейното ❤️".

# 312
Здравейте, явно само аз съм фен на Джансу Туман 😜, ама нейсе, ще погледаме, ще видим..
Скрит текст:
бТВ
Преди време при появата на Гюлсум бях казала, че за мен е началото на края. Вече сме в средата на този край. Последните положителни емоции ни очакват в следващата серия. Точно в следващите серии, аз не смесвам образа на Емир с актьора Демирджи. Те са много различни от това, което гледам и чета. Разбира се, аз няма как да знам как Гьокберк реагира, когато са насаме с Йозге, но пред хората той е сдържан и обран. Според мен, това с емоционалните изблици на Емир пред "целия свят" със сигурност няма да го видим в реалната любовна история. На мен лично тази сдържаност ми харесва.
Кемал до болка прав да се сърди за липсата на откритост и до болка притеснен от отвличането. Харесвам го все повече и не, не е тиквеник. 😜
Джавидан си е в нейния филм, а Джемре и Талаз се изживяват като Бони и Клайд по ориенталски.
Сезон 3:
Скрит текст:
Голямо разочарование ми е Емир в третия сезон. Трудно ми е да приема, че след толкова много преживявания, след такава огромна всепоглъщаша любов и жестока загуба, е възможно да върнат образа отново на изходна позиция. И това с честта и гордостта на човек за когото нищо не знаеш, е отвратително.
На този фон перфектна Джансу Туман. Дори масовите фенски обвинения за сивота и безличност, са всъщност признание за добрата и работа. Коя е Фериде - едно бедно безкрайно нещастно и самотно момиче с огромно добро сърце. Кой гледа на нея като на човек - Джавидан, която има личен интерес и Мелике, която пък няма време да я чуе. Всички останали само нареждат, изискват и принуждават.  Е, как да изглежда? Шикарната дама от снимките в Инстаграм или бойната мацка от боксовото и хоби? Спомнете си появите на Рейхан и Нарин, те също не блестяха с шик и великолепие. Аз мисля, че това е идеята на сценария - всички дами от отбора на лошите изглеждат добре и се обличат супер, но нямат добрите сърца и красивата душа на дамите от добрите, които пък нямат красиви дрехи и куртоазни обноски. Тържеството на моралните ценности и добротата прави вторите победителки, те привличат и задържат, те мотивират околните да са по-човечни и състрадателни, именно те стават и любими. Така ги виждам аз нещата и в този смисъл си мисля, че и Джансу ще стане по забележима и цветна.
Скрит текст:
262 серия е на Кемал. Прекрасен във всеотдайната си влюбеност. Евалла на Айхан Озен, накара и Джан Верел да заиграе с очи. Бездействието на майката и плачът на Нарин ми са в повече, но да приемем, че е временно. Кумру няма да коментирам, толкова злоба и жестокост без никакво нормално обяснение не сме виждали. Но и тя самата не е нормална, така че ще видим как ще се развият нещата. 🤔
Моят човек в познатото си амплоа да крещи и раздава юмруци. За малко да удуши и Рашит, добре че викът Фериде го освести, че много щяха да ни станат и мама, и син в затвора. 😜 Иначе Гьокберк си поства котки, докато Йозгето още е на вълна РД и "ритъмът на нейното ❤️".

dani_pop, когато казвам Фериде, имам предвид героинята. Актрисата не я познавам и не мога да я коментирам. По принцип не обичам да обсъждам нещата извън филма - това е личното им пространство и не искам да го нарушавам. Емир Тархун е един герой в дизи и въобще не отъждествявам Гьокберк Демирджи с него и не очаквам същото поведение в реалния живот. Същото се отнася и за Фериде / Джансу Туман. Просто споделих, че самата героиня на фона на емоционалния и врящ Емир, малко ми се губи откъм емоции - може да е нарочно, да е режисьорска приумица. Но наистина се надявам да я раздвижат малко.

# 313
Здравейте!
По въпроса за емоциите на влюбения Емир в сцените с Рейхан и за освободеността на Гьокберк. Тук само ще добавя, че Гьокберг наистина в реалността е по-обран, но в същото време за мен е романтичен и емоционален, като не се страхува и не се притеснява да споделя открито чувствата си.
Няма по какъв начин да определя снимката в края на сезона - Емир, който целува Рейхан почелото - чувствените думи, както и всички снимки сега, покрай РД на Йозге, реакциите му при думите на нейната майка. От 10 години следя определени актьори, подобни сърчица и нежни думи не съм срещала при нито един от тях.
Йозге е също много открита и искрена. За мен и двамата са много чувствителни, отворени към света и много романтични, хора, които ценят своите чувства и смеят да ги заявят. Да ги споделят. Разбира се, че възрастовата разлика си казва думата и единият, който е още дете лети във въздуха от щастие... любовта се усеща във въздуха при тях, но това е така и пред камерата. Причината за това е удоволствието от ролята, от играта, от партньора при Гьокберк. В тези сцени лично за мен, той е много по-развълнуван, по-неустояващия, отколкото Йозге. Чела съм доста интервюта на турски актьори, но тези, които после са станали двойка и в живота не са много. Та точно за тях ми е думата. Те споделят, че подобни сцени - романтични, любовни и така нат. се играят много по-лесно и освободено с човек, с когото имаш друг вид близост. Така, че от една страна е ролята, играта, но от друга едва ли е все едно да докосваш любимия човек от истинския живот и то в първите месеци от една връзка, когато пеперудите се гонят лудо в стомаха ти, друго е да докосваш само заради ролята. Разбира се, че всичко зависи и от това да си партнираш с човек, с когото ти е приятно.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2020, 16:54 от Mydream

# 314
Честно да ви кажа не следя редовно новите серии от сезон 3, обаче от това, което съм виждала, новата бъдеща г-жа Тархун ми е доста постна и обрана, няма я тази емоция с очите, която я имаше при Йозге, вярно че Рейхан пък плачеше в почти всяка серия в началото, особено. Не знам някак си образът на Фериде ми прилича малко на този на Нарин в началото на втори сезон. На мен лично ми е скована и постна, липсва ми химията, която я имаше между Гьокберг и Йозге, и съм леко пристрастна в това отношение. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт