Благодаря за информацията, че канал 7 не е държавен. Нямам идея откъде съм го решила това. Да, наясно съм, че има сериали, които вървят вече години наред и са с по над 500 епизода, но аз имах съвсем друго предвид, когато написах мнение, че Клетвата ще отпадне. Тя отдавна вече не е дневен сериал, това първо - дават сериала само събота и неделя. Говоря за ситуация, при която влиза в конкуренция например с доктора чудо, сериала на Бурак Й. и други седмични, както беше сериала на Йозге - и в двата дни с продукции, които имат огромен рейтинг. Понеже оттам тръгна думата, че "лявата и страна" си заминала.
Всъщност всеки, който има работа в тяхната сфера е късметлия, защото като цяло да попаднеш на проект, който ще се задържи на екрана е огромен шанс. Точно за седмичните говоря, не за тези, които в момента са на 360 епизод. Но, както писах и в предния си пост - има много фактори, за да се случи това и не е в ръцете само на един човек от екипа. Големи имена в сферата, няма да изброявам, участваха в проекти, които отидоха на "лявата си страна" въпреки големите надежди. Животът продължава. А младостта е най-хубавото нещо. Особено шанса да си забелязан веднъж. Това не всекиму се дава. Ето защо - отново пожелавам успех на Йозге! И не само на нея! Между другото за огромната част от феновете, а и сегашната публика на Клетвата - Емир и Рейхан ще си останат любимата двойка. Това никога повече няма да се повтори. Колкото и сезона да направят. Не е трудно да се види в ютюб стотици клипове с тях и милионите гледания. Може би има и клипчета с Емир и Фериде. Не съм следила, но за сметка на това пък с героите на Йозге и партньора и - само за 12 епизода - направиха десетки.
Току що видях една сцена от Карамел във ФБ , може да е за следващ епизод на Клетвата - Емир и Фериде стоят на верандата, а после тя влезе с някакъв букет...
Явно ледът се топи по малко. Всъщност още съм на мнение, че Емир можеше да обикне друга героиня, защо му причиниха това - момиче, независимо при какви обстоятелства е попаднало в затвора, точно Джавидан да му го изпрати и така нат. Но сценарий.
На това му се казва, който не желае да гледа, има хиляда други възможности да следи сериали.
Хубава неделя на всички!

Да се поправя за пропукването на леда. Това било фрагман за следващия епизод. Емир казва накрая, че вече са двама чужди в тази къща. Ами...какво друго да направи Назмие, освен и тук да повтори нещата с Рейхан и Емир. Двама чужди...много скоро ще станат двама близки. Това сме го минали няколко пъти.

Крайно време беше...