Обещание - сериал (bTV/Kanal 7) - тема 2

• 71 254
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Хайде да ни е честито - сдобихме се с Джемре в мъжки вариант.
Ееее, голяма гадина се оказа и Ерхан. Но Кемал вече е много внимателен. Очаквах, че ще тръгне след Нарин. Ама пък и Айнур гадинка - как само излъга Нарин за пари. На тази СЦ как й идват такива идеи?
А принцът и принцесата са във вихъра си. Взимат си изпитите, спасяват Гюлсум, успешно вдигат кръвното на Джавидан - действат на всички фронтове.
Относно 3-ти сезон.
Скрит текст:
Да, Хикмет е навън на стол. Емир му се ядосва, но не знам защо - дали защото е разказал вече за деянията на Джавидан или заради изгубената Рейхан. А при боксирането Емир май чува гласа на Рейхан. Джавидан в този си вид май е в немилост. Май майката на Нарин е починала. Новата девойка може да е гледачка /дойка/ на детето. Това са моите предположения, не ми вЕрвайте, аз така си мисля.

Ще видим какво са ни подготвили за 14-ти септември.
Пожелавам ви хубава вечер и до утре.
Ванче, +1 за мнението, че новата девойка е бавачка на бебето. Но как и откъде се появява - ето това чакам аз да разбера, за да кажа моето най-голямо подозрение, което си е направо сценарна бомба, Назмийе може да ми диша прахта само, освен ако и на нея не й е хрумнало същото.

# 136
Имам въпрос - както писах - в момента съм в навечерието на сватбата. Емир си краде целувки - къде малки, къде големи - все по бузките. Ще има ли поне една взаимна целувка по-нататък или така ще я карат - по бузките, по челото и останалото като се оженят - на въображението на зрителите?
То е ясно с тяхната цензура, ама все пак да е малко по-реалистично, щото не е лесна работа, да издържиш толкова време, дори и на сериал. Sweat Smile Sweat Smile Sweat Smile

# 137
Имам въпрос - както писах - в момента съм в навечерието на сватбата. Емир си краде целувки - къде малки, къде големи - все по бузките. Ще има ли поне една взаимна целувка по-нататък или така ще я карат - по бузките, по челото и останалото като се оженят - на въображението на зрителите?
То е ясно с тяхната цензура, ама все пак да е малко по-реалистично, щото не е лесна работа, да издържиш толкова време, дори и на сериал. Sweat Smile Sweat Smile Sweat Smile
Еротичните целувки в този сериал са оставени на фантазията ни. Добре, че в повечето случаи Демирджито е доста красноречив. 👄 Ама и Вие, те си лягат с чорапите, а пижамите до брадичката и с дълги гащи даже няма да ги коментирам. Вече написах някъде, че ако тези двамата не изгаряха екраните под  напора на собствените си чувства, веещите се завески от съветското кино през вече не толкова близкото минало криеха доста по-сериозен сексуален подтекст. 😀

# 138
Еротичните целувки в този сериал са оставени на фантазията ни. Добре, че в повечето случаи Демирджито е доста красноречив. 👄 Ама и Вие, те си лягат с чорапите, а пижамите до брадичката и с дълги гащи даже няма да ги коментирам. Вече написах някъде, че ако тези двамата не изгаряха екраните под  напора на собствените си чувства, веещите се завески от съветското кино през вече не толкова близкото минало криеха доста по-сериозен сексуален подтекст. 😀

Не мога да повярвам! При тази любов! Една мъничка, но истинска целувка...240 епизода!
Демирджи обича с ръцете си! Какво да прави човекът, целувки - ясак! Sweat Smile

# 139
  • София
Чета ви аз редовно, но пиша само когато любопитството ми надделее. 😁
Може ли някой да ми драсне на лично какво става с Рейхан, защо изчезва?

# 140
Чета ви аз редовно, но пиша само когато любопитството ми надделее. 😁
Може ли някой да ми драсне на лично какво става с Рейхан, защо изчезва?
То даже няма нужда на лични - Йозге Яъз напуска сериала след края на втория сезон. Няма еднозначен отговор какво се случва с героинята и във финала на сезона. Цяло лято феновете гадаха ще се върне ли обратно, нова актриса ли ще я замени в ролята  или  Рейхан ще е починала. Анонсът към 3 сезон даде отговор на този въпрос.

# 141
Не можах да се сдържа до новата серия.
Mydream, какви целувки, какви 5 лева. Та те им наденаха върху пижамите жилетки и суичъри.

В сецената, когато в гостната Демир разказваше за наетия от баща му детектив, събраните документи и доказателства, а Джавидан обясняваше, че въпросната сестра е мошеничка, ми направи впечатление реакцията на Хикмет. Има нещо гнило в Дания.

Скрит текст:
Elle Ganovska, предполагам, че ще има скок във времето и действието ще се развива една година по-късно /детенцето е доста големичко/. Хич не ми се иска Емир да се влюби отново. След такава голяма любов не мога да си представя, че може да обича друга, освен Рейхан. Знам, че още е прясна раната му и не може да заобича детето, отнело живота на любимата му, но се надявам, че с времето ще осъзнае, че това е единственото нещо, което е плод на любовта му с Рейхан и останала частица от нея и ще го заобича. Изгледах промото с руска озвучка и доста неща ми се поизясниха. https://turkru.tv/klyatva-246-seriya.html Да, Рейхан ще го наблюдава. Не пропуснаха да ни покажат и боксовите умения на Демирджи. Не, че досега не видяхме, но вече и на ринга. Но всичко е в главата на г-жа Назмийе, а ние само можем да гадаем.
Пожелавам ви хубав ден.

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 09:22 от Ваня_С

# 142
В сецената, когато в гостната Демир разказваше за наетия от баща му детектив, събраните документи и доказателства, а Джавидан обясняваше, че въпросната сестра е мошеничка, ми направи впечатление реакцията на Хикмет. Има нещо гнило в Дания.
Пожелавам ви хубав ден.
Аз си мисля, че тук пак виждаме ръката на Джавидан. Ако Хикмет наистина беше наел лично детектива, определено реакцията му щеше да бъде друга - щеше да бъде развълнуван, щастлив, а тук виждаме ядосания, пуфтящ Хикмет. Той така пуфти само, когато е бесен на жена си. Най-вероятно детективът е някой от хората на Талаз, сигурно и Гюлсум е от тази клика, като гледам на какви хора дължеше пари. Нищо не мож ме учуди вече тук.
Хубав ден на всички!

# 143
Пожелавам ви хубав ден.
Аз си мисля, че тук пак виждаме ръката на Джавидан. Ако Хикмет наистина беше наел лично детектива, определено реакцията му щеше да бъде друга - щеше да бъде развълнуван, щастлив, а тук виждаме ядосания, пуфтящ Хикмет. Той така пуфти само, когато е бесен на жена си. Най-вероятно детективът е някой от хората на Талаз, сигурно и Гюлсум е от тази клика, като гледам на какви хора дължеше пари. Нищо не мож ме учуди вече тук.
Хубав ден на всички!
Elle, опасен човек си, много си прозорлива! Laughing

# 144
Elle, опасен човек си, много си прозорлива! Laughing
Змейче, засрамих се, недей така. FlushedFlushed
Все пак съм гледала някои серии напред, вярно, не всички, но достатъчно, за да мога да си съставя мнение и да имам някакви предположения.
Но, както викат руснаците - поживьом, увидим. Nerd

# 145
Ако на някого му е интересно, това е връзка към анонса на 3 сезон, който ще стартира на 14 септември.
https://youtu.be/F06BD-FwPME
Честно казано, аз съм впечатлена от замисъла, по който историята е продължена след оттеглянето на Йозгето като е запазена идеята на заглавието и е вмъкната допълнителна интрига

Здравейте!

Умишлено не гледах това, което показват за трети сезон. Исках да изгледам всичко до втори, но не се сдържах.
Това ли е новата актриса, чиято героиня ще влезе в живота на Емир, вероятно на мястото на Рейхан или е въведена като образ в сериите след сватбата, които още не съм гледала?

Да споделя някои размисли за сериала. Много ми харесва това, че в живота на Емир има един чичо, на когото може да се довери. От една страна - близък човек, роднина, по-малък брат на баща му, от друга - партньор в бизнеса, от трета - добър приятел.
Понякога много ме напушва на смях, когато Кемал ококори тези черни очи или гледа по неговия си начин, изглежда строг, а мисли за любов.
Актрисата, която играе Нарин много ми допада като игра. Има нещо много топло в нея. Очите и са прекрасни.
Изобщо в сериала двете жени - на Емир и Кемал разкрасяват много сцените с излъчване и визия.
За Демирджи нямам какво да кажа, само това, че изпълва екрана и ми е достатъчно и сам да го гледам. Много повече ми харесва, когато е ядосан. От очите му хвърчат мълнии. Мисля, че не е идеализиран образ. Не е захаросан, поне в сериите до момента, които съм гледала. Много му отива да пребива лошите, разбрах от анонса за 3 сезон и коментари тук, че има причина.
Образът на Ойя също много ми харесва. В началото ми се стори, че ще бъде досадна и ще си вре нослето , където не и е работата, но е чудесно, че има още някой в семейството, който подкрепя и Емир и Рейхан, и брат си с Нарин. Загрижена за Хикмет също. Дано не се промени докрай!
Въпреки всички грешки, които допуска Суна до този момент, също ми е симпатична. Има добро сърце, но обстоятелствата в конака, отношенията между родителите и нейната прикованост към инвалидната количка оказват влияние върху постъпките и. Дано и за нея са измислили нещо хубаво. Заслужава да намери радостта и любовта в живота.
Имам усещането, че съм гледала тази история някъде, някога.
Хикмет е много хубав образ.  Мелике го обича безрезервно. Достатъчно е да я види човек как го храни.

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 17:10 от Mydream

# 146
Ако на някого му е интересно, това е връзка към анонса на 3 сезон, който ще стартира на 14 септември.
Честно казано, аз съм впечатлена от замисъла, по който историята е продължена след оттеглянето на Йозгето като е запазена идеята на заглавието и е вмъкната допълнителна интрига

Здравейте!

Умишлено не гледах това, което показват за трети сезон. Исках да изгледам всичко до втори, но не се сдържах.
Това ли е новата актриса, чиято героиня ще влезе в живота на Емир, вероятно на мястото на Рейхан или е въведена като образ в сериите след сватбата, които още не съм гледала?

Да споделя някои размисли за сериала. Много ми харесва това, че в живота на Емир има един чичо, на когото може да се довери. От една страна - близък човек, роднина, по-малък брат на баща му, от друга - партньор в бизнеса, от трета - добър приятел.
Понякога много ме напушва на смях, когато Кемал ококори тези черни очи или гледа по неговия си начин, изглежда строг, а мисли за любов.
Актрисата, която играе Нарин много ми допада като игра. Има нещо много топло в нея. Очите и са прекрасни.
Изобщо в сериала двете жени - на Емир и Кемал разкрасяват много сцените с излъчване и визия.
За Демирджи нямам какво да кажа, само това, че изпълва екрана и ми е достатъчно и сам да го гледам. Много повече ми харесва, когато е ядосан. От очите му хвърчят мълнии. Мисля, че не е идеализиран образ. Не е захаросан, поне в сериите до момента, който съм гледала. Много му отива да пребива лошите, разбрах от анонса за 3 сезон и коментари тук, че има причина.
Образът на Ойя също много ми харесва. В началото ми се стори, че ще бъде досадна и ще си вре нослето , където не и е работата, но е чудесно, че има още някой в семейството, който подкрепя и Емир и Рейхан, и брат си с Нарин. Загрижена за Хикмет също. Дано не се промени докрай!
Въпреки всички грешки, които допуска Суна до този момент, също ми е симпатична. Има добро сърце, но обстоятелствата в конака, отношенията между родителите и нейната прикованост към инвалидната количка оказват влияние върху постъпките и. Дано и за нея са измислили нещо хубаво. Заслужава да намери радостта и любовта в живота.
Имам усещането, че съм гледала тази история някъде, някога.
Хикмет е много хубав образ.  Мелике го обича безрезервно. Достатъчно е да я види човек как го храни.
Здравейте, Джансу Туран е новата героиня в Yemin, която ще влезе в живота на имението и Емир, но не е Рейхан, това е ясно от анонса.
С всичко казано от Вас за актьорите съм абсолютно съгласна, то това е и нещото, което ни държи тук и пред екрана.
Сула Тюрколу, актрисата, която играе сестрата на Емир, още през януари стана ясно, че поема главна роля в друг сериал на Карамел и Канал7 - Emanet. Така че образът и е със затихващи функции. А с Оя не бързайте, това набутване във всичко не е на добре. Наблюдавайте реакциите и, когато не е център на внимание.
Надявам се, да не съм излязла от рамките на дискретността и добрия тон. Хубав ден!

# 147

Здравейте!

Привет, това е новата актриса, която тепърва влиза в сериала. Непозната е за всички все още - каква е, що е. Да видим какво са измислили по сценарий.
За Мелике съм абсолютно съгласна - според мен тя трябва да е съпруга на Хикмет, а не вещицата Джавидан. Не случайно в нета само правят колажи на двамата като двойка - къде с намигане, къде не. Wink

# 148
Благодаря за отговорите и мненията!
Да, няма да е Рейхан, със сигурност. Имах предвид на нейното място в живота на Емир. Да позапълни празнината.
Детето ще ги свърже, дано има късмет да случи на добра "майка".
А той ще се привърже, няма начин, трябва да го докарат дотам. Разбира се, любовта му няма да е същата. Тъй като гледам без превод, не разбирам всички детайли, но поне разговорът им за любовта, когато Емир обясняваше на Рейхан за истинската любов, която е завинаги, ме кара да си мисля, че никоя жена няма да измести Рейхан от сърцето му. Невъзможно е. А и детето винаги ще му напомня за нея.
Жалко, че актрисата напуска сериала, но от една страна има хляб в това, което са замислили. Много нежна, много чувствителна, с невероятна усмивка...Камерата я обича.
Има ли някаква новина за нов проект или почивка след толкова много свършена работа?
Простете за въпросите, но ми е интересно какво се случва с актьорите, толкова млади, а невероятно талантливи.
Значи за сестрата на Кемал и Хикмет - първото ми впечатление не ме е подвело все пак...Дано не са пресолили яденето откъм лошотия.
Двете двойки имат достатъчно врагове.

# 149
Благодаря за отговорите и мненията!
Да, няма да е Рейхан, със сигурност. Имах предвид на нейното място в живота на Емир. Да позапълни празнината.
Детето ще ги свърже, дано има късмет да случи на добра "майка".
А той ще се привърже, няма начин, трябва да го докарат дотам. Разбира се, любовта му няма да е същата. Тъй като гледам без превод, не разбирам всички детайли, но поне разговорът им за любовта, когато Емир обясняваше на Рейхан за истинската любов, която е завинаги, ме кара да си мисля, че никоя жена няма да измести Рейхан от сърцето му. Невъзможно е. А и детето винаги ще му напомня за нея.
Жалко, че актрисата напуска сериала, но от една страна има хляб в това, което са замислили. Много нежна, много чувствителна, с невероятна усмивка...Камерата я обича.
Има ли някаква новина за нов проект или почивка след толкова много свършена работа?
Простете за въпросите, но ми е интересно какво се случва с актьорите, толкова млади, а невероятно талантливи.
Значи за сестрата на Кемал и Хикмет - първото ми впечатление не ме е подвело все пак...Дано не са пресолили яденето откъм лошотия.
Двете двойки имат достатъчно врагове.
Йозге Яъз ще участва в главна роля в седмичния сериал Sol Yanim/ Моята лява страна. Снимките трябваше да започнат в средата на август, но се бавят.

Общи условия

Активация на акаунт