Първо да коментирам днешната серия.
Кемал този път подпали сериозно, след като разбра за мафиотите, които са принудили Нарин да избяга от Азербайджан. Разбирам го, защото тук става въпрос за Масал и той затова се пали така. Освен това го е яд, че тя му няма доверие. Според мен, ако му беше обяснила нещата за миналото си още, когато я разпитваше, докато бяха в къщичката, след като Талаз се опита да ги убие, нещата щяха да са съвсем различни. Но Кемал е мил и всеопрощаващ - мисля, че ще намери някакъв начин да прости на Нарин, още повече, ако тя му разкаже всичко. Мисля, че може да го направи и без да споменава името на Ерхан, просто да каже, че неин близък я е предал и я е оставил да умре, това със сигурност ще размекне Кемал.
Хитрата сврака Джавидан така хубаво си плете кошницата, направо все повече ми се изяснява картинката. Не случайно подпука идеята за ДНК тест - сигурно ще направи нещо там. Следващото ми предположение го слагам в скрит текст, да не обидя някого, който не иска да знае какво ще стане, преди да го е видял на екран. Не съм и сигурна на 100% дали съм права, защото не съм гледала всички серии напред, но така го мисля. Ако някой е по-наясно от мен, може да ми отговори, където намери за добре - тук или на лични.
Предложението за ДНК теста също е много внимателно планирано, да е жива и здрава Нигяр, че й го поднесе на тепсия на Кобрата. Като се знае Рейхан колко е горда, не се учудвам, че се съгласи за тест, за да запуши устата на Джавидан и тя да приеме Гюлсум. Сигурно ще се подправят резултатите някак си. Убедена съм, че Гюлсум не е сестра на Рейхан, гледала съм серии напред, в които това се изяснява. Не знам точно в следващите серии какво става, затова така мисля, че са станали нещата с Джавидан, но като видя сериите, ще се убедя и аз дали съм права.
Това е засега от мен. Хубава вечер на всички и до скоро!
или са решили бързо да разкрият интригата. И все пак лично аз не намирам особен смисъл в нея, освен една - да причини болка на Рейхан. Там Джавидан е ненадмината!!! Но явно тя не си дава сметка, че това острие ще се обърне към нея, когато истината излезе наяве. АКО излезе напълно наяве...