Обещание - сериал (bTV/Kanal 7) - тема 2

• 71 287
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Ramona, благодаря за видеата! Heart

А сега е време да видим как Фериде ще отиде в конака и дали Емир ще успокои духовете яваш, яваш.
Ще гушне ли малкото Емирче тази вечер...

https://www.canlitv.vin/kanal-7-canli-hd-izle-1

# 226
Здравейте групата,
Аз вече не влизам във фенски групи из социалните мрежи, защото ме ядосват. Имат претенции към всичко и всички в сериала и екипа. За мен това е пълна липса на възпитание и толерантност. В същото онова онлайн включване на Демирджи, което е цитирано и по-горе, той пита феновете наистина ли мислят, че студиото доброволно са се разделили с Йозге Яъз, при положение, че на всички е ясно, че тандемът се е оказал успешен. Доколкото си спомням дословният превод беше:"Кой доброволно убива златната си кокошка?" Ето, че така наречените фенове продължават с недоволствата...
В днешния епизод много ми хареса как Емир показа грешката на Рейхан индиректно. Той наистина се стреми всячески да и създаде комфорт и спокойствие. Затворът за един пръстен, па макар и диамантен, е чок артък, ама нейсе, сериал да става. Яд ме е На Рейхан, когато пренебрегне мъжа си заради чувство за дълг и след това, разбира се, се налага пренебрегнатият да я спасява. Ако и тази саможертва на Рейхан не освести Гюлсум, наистина не виждам какво може да го направи.
Пациаентът Тархун с чудесен замисъл, но докторката се направи на "ни чула, ни видяла" и адвокатът се обзаведе с цялостен профилактичен преглед. Обяснението му, че разбира състоянието на този, който ги отвлече, впечатли Нарин. Мисля, че този екшън няма друг шанс освен да приключи с нов професионален героизъм на лекарката. Страхотно развитие на Кемал и много красива Нарин.
Отговор на Mydream:
Скрит текст:
За Рейхан, каквато ч знаем, вярваща, добра и всеотдайна, няма друг вариант освен да роди детето. Още повече, че то е от голямата и и единствена любов. Да, Емир как ли не я умолява да направи аборт, защото без нея за него няма живот, но това пък за нея не е вариант. Много драматично е това решение на сценаристите, но трагедията и тъжните финали са много характерни за класическата турска литература.
Успях да изгледам с превод 246 и 247 епизоди. Изключително силно начало, според мен, страхотна игра на всички артисти, а Демирджи е невероятен. този човек наистина владее езика на тялото си, а погледът му е магнетичен. Толкова празен и пълен с болка поглед си мислех, че няма как да му се получи, след като е толкова щастлив в момента в личния си живот. Същото важи и за Гюл Арджан, мнооого добра в новото си превъплъщение. За разлика от Ваня, аз и вярвам. Случило се е нещо, което я е разтърсило ди мозъка на костите и. Не мисля, че си избира Фериде, за да я превърне в свое оръдие, тя наистина съжалява за болката, която е причинила на сина си. Избира я, според мен, защото е добра и състрадателна, приличаща на Рейхан. Фериде може само да помогне, не може да навреди. Това с липсата на спомени много гневи рускините. Аз, обаче си имам теория. Според мен, тогавашният мениджър на Йозгето, е успял в договора да прекара клауза, според която всяко ползване на кадри с подопечната му, ще му носят приходи. Мисля си така, защото Кемал много често във втори сезон си спомняше за Лейля, която загина в края на първия, а актрисата напусна сериала. Въобще тук спомените са обичан похват, а сега вместо спомен се появяват непознати хора, които правят сходни неща на любимите места на Емир и Рейхан. Оттам и малко тягостното състояние на Емир да не си спомня нищо свързано с любимата му. Болката в очите на Демирджи ме разплаква. Аз до момента не бях изпадала в такава ситуация. Сестрата на Нарин, според мен, е шизофреничка и тя ще е големият злодей с сезона. Явно, ще се опитва да се докопа до Кемал. За майката ми се струва, че ще има някаква врътка и нещата няма да са точно както ги знае Нарин. С няколко думи, интересно ми е как ще навържат събитията.
Желая на всички хубава вечер с нашия сериал! Heart Exl

# 227
Това е началото на трети сезон...
Последната сцена на серията тази вечер. За мен.
Фериде е вече в конака.
 Ох! Признавам си, че не искам Емир да забрави Рейхан.
Знам, че това е невъзможно, още повече, че детенцето завинаги си остава най-хубавият спомен и част от нея, но животът продължава и със сигурност сценаристите ще направят така, че да се случи "никога не казвай никога".
Историята се завърта обратно.
В първия сезон Хикмет накара Рейхан да даде клетва и да се омъжи за Емир, като по този начин тя влезе в конака и в живота на сина му. Сега Джавидан прави струва, поиска тази клетва от Фериде, като в крайна сметка тя попадна в конака и ще влезе в живота на Емир.
Бакалъм! Става интересно!
Ох, доста ме напряга тази Кумру! Сериал да става.
Много приятна гледка бяха Фериде и успокоеното бебче. Ще има малко мир в конака, че Емир баба съвсем се подлуди! Heart

# 228
Привет на всички.
Изгледах последната серия с превод и установих, че с Шахрие сме на едно мнение. Действително, майката на Нарин не е лош човек, но Кумру /сестра й/ ще ни скъса нервите - веднага хвърли око на Кемал и дома му. Възможно е тези, които убиха бащата на Нарин, да са принудили майка й да избяга с бащата на Кумру. Но на Нарин й е много тежко сега. Добре, че Кемал е до нея.
В имението нещата хич не са наред. Жал ми е за Хикмет като гледа сина си как се измъчва. Много хубави разговори между баща и син /винаги са били хубави/. "Аз треперя, а ти казваш, че снегът е страхотен" - много силни и искрени думи на Емир. Но и Ойя добре го "тропка" по главата. Хайде да видим реакцията на Емир с укротеното бебе в ръцете на Фериде.
Джавидан кога успя да подготви всичко за Фериде?
Пожелавам ви приятни почивни дни.

# 229
Привет бандичка,
Не можах да коментирам вчера, затова бързам да го направя днес.
Първо - за серията по БТВ - ясно беше, че въпреки гафа на бижутера със сгрешената чанта, Рейхан ще поеме вината на Гюлсум и ще влезе в затвора вместо нея. Едно, че се страхува как ще издържи с епилепсията, второ - сигурна е, че Емир ще прави, ще струва, но ще намери начин да я измъкне, каквото и да му коства това, докато няма да си даде толкова зор, ако става въпрос за Гюлсум. Не, че няма да помогне, напротив, но Рейхан за него е винаги на първо място.
Поредната драма за Нарин и Кемал - сега пък някакъв перко ги отвлече и ще трябва да прави операция в склад. Но, естествено, доктор Нарин лечителката ще се справи блестящо и при тези полеви условия, като на филм.
Ерхан за пореден път плете някакви интриги, ама и Оя доста смотана, щом му се върза. А пък и какво толкова му хареса на мазната физиономия, не разбирам, личи си, че е гад мръсна от първи поглед.
Mydream, относно решението на Рейхан
Скрит текст:
За нея няма друга опция, като знаем каква е. Тя замалко да умре, като се опита да спаси най-големия си враг Джемре, когато бяха задържани в онази постройка от Талаз, та ще се реши на аборт. Парадоксът тук е, че Емир много се гневи, но, ако нещата са в обратния вариант - той да рискува живота си, за да живее Рейхан, мисля, че ще го направи без да се колебае. Тогава защо толкова се гневи, не ми е ясно. В някакъв момент гневът ще затихне и може и да се опита да разбере и приеме решението й
За сезон 3 - Mydream, не съм сигурна, че ще настъпи мир в конака с идването на Фериде, даже напротив. Емир няма да понесе това, че друга жена е успокоила сина му, а не Рейхан. Ще приеме новата като натрапница и образно казано ще й срути имението на главата, щом я докарва чак до желанието да го зашлеви. Пък и тя много смела - да се опитваш да удариш шамар на шефа, не е на добре. Даже си мисля, че от яд към нея може най-накрая да вземе да доближи сина си, а защо не и да го гушне. Признавам си, че това чакам с най-голямо нетърпение и тогава много ще се реве.
Кумру толкова е набрала на Нарин, че ще опита всякакви варианти, за да й навреди - да й отнеме Кемал и семейството, да се навре в имението - все неща, които тя е нямала. Някак на мен тя ми се връзва повече да я сватосат с Таджи, според мен биха си паснали, но да видим.
За Джавидан - и аз съм по-скоро на мнението на Дани, че в момента не лъже и е искрена. Тя горчиво се разкайва за всичко станало - за смъртта на Рейхан, за нещастието на Емир и внучето й. Не случайно в първата серия от новия сезон гледайки себе си изкрещя "Убийца" и счупи огледалото пред нея. За нея това е най-голямото наказание - да вижда отломките от семейство Тархун и да знае, че тя има най-голяма вина за това положение.
Това са засега моите размисли и страсти. Хубав уикенд и до понеделник!

# 230
Добро утро мили момичета, че то май момчетата вече ги няма...🤔
Аз най-после успях да изгледам 248, 249 и 250 епизод. Впечатлена съм от няколко неща:
1. Как успяват турците в един непретенциозен проект да вложат толкова много идеи и проблеми, които вълнуват и се случват на всеки.
2. Как успяват в турската дизи индустрия неизвестни на практика екипи да постигнат такова високо качество на свършената работа - перфектна актьорска игра, постигната чрез режисьорска работа, много добра операторска техника. Тук ще кажа, че ако Демирджи не бъде забелязан и поканен от водещи турски кинематографисти, ще съм максимално разочарована от продуцентите и кастинг директорите им.
3. Въпреки цялата фенска помия, която се изсипва върху сценарния екип, те успяват да ни изненадат и да поддържат зрителския интерес.
Гледайки новите серии, си мисля, че в третия сезон проблемите ще са наобратно - лошотиите и мизериите ще са в дома на Кемал, а нагаждането на отношенията ще е в дома на Хикмет. В този смисъл, сестрата на Нарин очаквам да е много по-драстична от Джемре и Джавидан, макар че на пръв поглед това изглежда невъзможно. Фериде, макар че е добра, всеотдайна и сърдечна, няма да е толкова търпелива като Рейхан и оттам ще дойде контрастът в случките преди и сега. Това момиченце в затвора, което иска Фериде да му е майка, не ми излиза от главата. Мисля си, че то рано или късно ще се появи в имението.
И разбира се, Гьокберк Демирджи! Великолепен! За първи път ми се случва целенасочено да следя актьорска игра под лупа. И съм искрено впечатлена. Този човек живее в ролята си, не я играе.
На всички желая слънчева и усмихната неделя! 🌞

# 231
Здравейте!
Огромно благодаря за всички коментари и споделени размисли!
Много обичам да ви чета и се радвам, че публикувате това, което ви вълнува покрай сериала.
В първата серия от 3 сезон аз  не вярвах на Джавидан. Бяхме свидетели на нейното " примирение" в предишните сезони, но злодеянията и продължиха още по-кървави. Затова някак си, не можех да забравя стореното. И сега не мога и нищо няма да бъде забравено! Каквото и да направи, тя отрови живота на децата си!
А на Рейхан - тази чиста душа, вместо да се радва, че синът и има такова цвете в сърцето си, тя се се мъчеше да го изтръгне с толкова мъст, злоба, коварство...
Няма постъпка, която би заличила стореното...
В последните серии разбирам, че се разкайва и съвестта и проговаря, но винаги ще си имам едно наум за нея.
Като се сетя само какво удоволствие изпитваше да измъчва Хикмет!

И аз като dani_pop се възхищавам на Демирджи и определено може да се каже, че следя сериите заради него. Никога не ми стига времето в епизодите, което са му отделили. Актьор с толкова лица.
Гледала съм доста сериали от 10-11 години насам и в повечето пъти е било заради актриси, които са ме впечатлявали. И актьори е имало, но минава и заминава. За първи път ми се случва да гледам с интерес и любопитство тр актьор, точно така "под лупа". Много се надявам на това, че сериалът се излъчва по държавен канал и да има още серии, да ги бъде, защото рейтингът е слаб, но това последното въобще не ме вълнува.
Съгласна съм, че актьорската игра е прекрасна, режисурата също, а музиката е едно от най-запленяващите неща в проекта.
Жалко за Нарин. Много я харесвам. С тази сестра, откъде се появиха точно, когато облаците се раздиплиха над тях. Едно след друго лошите неща идват и си отиват в двете къщи. Само Рейхан повече няма да я видим.
Животът на Емир е като пустиня. Дано се хване по-бързо за сина си. И двамата имат нужда един от друг.
Разговорите между баща и син са изключителни. Харесвам актьора в ролята на Хикмет!
Мелике също ми е любимка. Ойя след всичко, което стори на Нарин няма вече да ми е същата, но в случая добре, че я има в живота на конака. Да видим...

Какво ще кажете за излъчването на новата актриса и героиня?

И две чаровни трапчинки за хубава неделя от мен! Heart

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 13:55 от Mydream

# 232
Привет в неделния ден.
Скрит текст:
Здравейте!
Огромно благодаря за всички коментари и споделени размисли!
Много обичам да ви чета и се радвам, че публикувате това, което ви вълнува покрай сериала.
В първата серия от 3 сезон аз  не вярвах на Джавидан. Бяхме свидетели на нейното " примирение" в предишните сезони, но злодеянията и продължиха още по-кървави. Затова някак си, не можех да забравя стореното. И сега не мога и нищо няма да бъде забравено! Каквото и да направи, тя отрови живота на децата си!
А на Рейхан - тази чиста душа, вместо да се радва, че синът и има такова цвете в сърцето си, тя се се мъчеше да го изтръгне с толкова мъст, злоба, коварство...
Няма постъпка, която би заличила стореното...
В последните серии разбирам, че се разкайва и съвестта и проговаря, но винаги ще си имам едно наум за нея.
Като се сетя само какво удоволствие изпитваше да измъчва Хикмет!

И аз като dani_pop се възхищавам на Демирджи и определено може да се каже, че следя сериите заради него. Никога не ми стига времето в епизодите, което са му отделили. Актьор с толкова лица.
Гледала съм доста сериали от 10-11 години насам и в повечето пъти е било заради актриси, които са ме впечатлявали. И актьори е имало, но минава и заминава. За първи път ми се случва да гледам с интерес и любопитство тр актьор, точно така "под лупа". Много се надявам на това, че сериалът се излъчва по държавен канал и да има още серии, да ги бъде, защото рейтингът е слаб, но това последното въобще не ме вълнува.
Съгласна съм, че актьорската игра е прекрасна, режисурата също, а музиката е едно от най-запленяващите неща в проекта.
Жалко за Нарин. Много я харесвам. С тази сестра, откъде се появиха точно, когато облаците се раздиплиха над тях. Едно след друго лошите неща идват и си отиват в двете къщи. Само Рейхан повече няма да я видим.
Животът на Емир е като пустиня. Дано се хване по-бързо за сина си. И двамата имат нужда един от друг.
Разговорите между баща и син са изключителни. Харесвам актьора в ролята на Хикмет!
Мелике също ми е любимка. Ойя след всичко, което стори на Нарин няма вече да ми е същата, но в случая добре, че я има в живота на конака. Да видим...
Какво ще кажете за излъчването на новата актриса и героиня?

И две чаровни трапчинки за хубава неделя от мен!

Благодаря за трапчинките.
Все още не мога да кажа нищо за новата актриса.
Малко ми е безлична като излъчване. Много малко ни я показват, а и само в затвора няма как да се изяви.
Като образа на Фериде очаквам да се разгърне. Дано си остане такава добра, каквато ни я показват, но все ми се струва, че ще имаме проблеми със снахата, брат й и кандидат жениха. А и това обещание към Джавидан малко ме тормози. Очаквам неприятни изненади - все още ни показват Талаз и Джемре в списъка с актьори. Дано не се опитат да правят аналог с Рейхан. Не го искам, защото тя си е единствена - нашата Рейхан.
Ще гледам, пък ще видим какво са ни приготвили по СЦ.
Приятен почивен ден.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2020, 15:46 от Ваня_С

# 233
Mydream, аз харесвам Джансу Туран. Тя ми прилича на Озге по това, че в нея няма нищо изкуствено и допълнително пипнато чрез козметична медицина. В момента е изключително невзрачна, но мисля, че е подсилено с грим. Играе добре, естествена е, на мен за момента това ми е абсолютно достатъчно. Чета сравнения с Озге, които я изравняват със земята, но аз не съм съгласна. Мен много ме дразнеше в първия сезон как Рейхан непрекъснато си мърда устните докато плаче и определено не я харесвах. Това момиче е естествено и има мила усмивка. Като се има предвид, че за нея влизането в сериала в главна роля е почти в движение, мисля, че се справя добре. Даже нощес ми хрумна, че Илайда щеше да е много характерна и ярка за тази роля. Аз определено съм за Джансу Туран.

# 234
Джансу Туран засега и на мен ми е тамам, както казват съседите.
Фериде е добра, милостива, но в това не  ми напомня на Рейхан. Въпреки старанието на сценаристите да е точно като нея. Да заеме достойно мястото и.
 Не търся прилики с другата героиня.
Приличат си по това, че са сирачета, черти от характера, лоялни са /предполагам, че и Фериде ще държи на обещанието/ към този, на когото са дали дума.
Двете дадоха клетва, жертвайки себе си, за да извършат някакво добро.

Абсолютно съм съгласна, че от няколко сцени в затвора, не можем да видим в пълна светлина героинята, която са въвели  в сюжета. С удоволствие ще я наблюдавам в отношенията и извън затвора. В конака и не само.
По същия начин очаквам проблеми от страна на старото и обкръжение и мъжът, заради когото влиза в затвора..
Дори лелята ми се струва, че в един момент ще се възползва от влизането на Фериде в конака.
Колкото до това, ако се опитам да си я представя до Емир, тук вече мисля, че имам проблем. Не заради това, че Емир не трябва да има друга жена в живота си. Напротив! За съм да изпита щастието, да има спокойствието, което нямаше с Рейхан, макар, че с такива хора в живота на Фериде, това е невъможно. Това са два различни свята, каквото и да си говорим. Просто визуално нещо не ми достига за Фериде. Засега.
Всеки човек е една вселена. Така, че се надявам сценаристите да ме изненадат приятно в тази посока.

Колкото до Йозге. Харесвам я. Да, аз също забелязах това треперене на устата, когато плачеше, но не ме дразни.
Изобщо в началото това, което забелязвах в Йозге при играта, при Демирджи при снимането му под определен ъгъл, при Джан с тези зъбки и при актрисата в ролята на Нарин в походката, толкова много свикнах с тях, все едно са си героите, такива натурални, с всичките им външни и вътрешни черти.

А специално в Йозге има нещо много слънчево, което забелязвам и в излъчването на близките и.
Това съм го наблюдавала абсолютно винаги при хората отгледани с любов. Този блясък в очите.
Радвам се за Демирджи. Мисля, че това момиче внася различна светлина в живота му.

Нямам търпение да видя и Емир как ще се "понася" с жената, която влиза в конака и ще се занимава със сина му.
Заради него ще дам шанс на всяка актриса, независимо от избора на екипа. Sweat Smile

# 235
Здравейте групата,
Днешната серия за мен е началото на края на любовната история на Емир и Рейхан и края на началото на осъзнатия живот като добър човек на Гюлсум.
Демонът на империята - Рейхан Тархун, с белезници като че ли е ограбила банка. Все си мисля, че трябва да има разлика при отношението към провинения за убийство примерно и за един пръстен, па макар и диамантен. В затвора нови Джавидан и Джемре. Все ми се струва, че дългата ръка или по-скоро парите на вещицата стигнаха и до тук. Ясно е, че идеята е доброто да се справи с всичко, но много лошотия, много нещо. Сещам се, че преди години една приятелка - фенка на турски сериали, казваше, че техните студиа са в договорни отношения със затворите. Мъчно ми е за Рейхан и Емир, вместо да се радват на любовта си, те се занимават с разни отрепки. В същото време справянето с тази ситуация, ще ги направи още по-свързани и открити един към друг. То не че Емир има накъде повече де...🥰
След чудодейната сила на липовия чай и антибиотичното действие на пилешката супа, е ред да видим и сложна белодробна манипулация с подръчни материали в мизерен промишлен склад. Разбира се, че така изпъква професионализмът на доктор Нарин Лечителката и всеотдайността на нейния верен Кемал, но това можеше да видим и в болницата. В смисъл отвличането можеше да е там, на мен поне щеше да ми е доста по-правдоподобно, ама нейсе. Важното е, че докторката си намери място за плачене и така се чувстват добре и тя, и силното мъжко присъствие във вид на рамо. Груба грешка, че не разказа за Ерхан, ама ако ти е писано да си щастлив и сестра шизофреничка не може да го промени.
Оя както винаги в нейнното си измерение. Изключително безхарактерен човек. Който и свирне и тя първа кипра.
Хубава вечер на всички!

# 236
Привет съзаклятници,
Дани, взе ми думите от ума и клавиатурата - всичко, което си мислех за ареста на Рейхан, отношението към нея, все едно е сериен убиец, както и присъствието на онези две дропли, които е ясно, че ще й вгорчат затворническия живот, все едно аз съм ги коментирала. С едната разлика, че за мен  началото на края на любовната история на Рейхан и Емир настъпва малко по-късно. Престоят в затвора даже ще усили още повече любовта и чувството за липсата на Емир у Рейхан, просто при него наистина няма повече накъде. Иначе това, че Гюлсум оттук започва да се променя, е факт и има още да надгражда.
Горкият Емир - сега е принуден пак да прави чудеса, за да измъкне любимата си от затвора. Не, че няма да го направи, но и тя да му даде малко да диша, все се жертва за някой друг и не мисли за него малко повече. Той милият, пак плаче за нея - сълзи не му останаха вече. А като знаем развоя в сезон 3, му предстои още мнооого сълзи да пролее.
Каква беше тая чудодейна операция за секунди в мизерен склад, Нарин направо се оказа някакъв вълшебник. После добре си поплака на рамото Кемалово, ама според мен точно затова беше решено сценарно отвличането да е в колата, а не в болницата, че там можеше съпругът да го няма и рамото му да не влезе в употреба. Пак не успя да разкаже за Ерхан, но разбере ли се, че Оя е хлътнала по него, вече няма да има как да мълчи, особено като го знае що за мазник е.
Иначе очаквам довечера новия епизод от сезон 3, за да видя вече Джансу Туман в сцени с Гьокберк, за мен това е тест и за двамата - за него как ще си взаимодейства с човек, който би трябвало да замести Йозге като главен герой, като знаем какви са отношенията им в живота и в сериала (за мен това е тандем, който има невероятна химия и дишат и живеят с героите си), за нея за това как ще се справи в сцени с него (според мен може би от нейна страна точно няма да е много истинско в началото), но ще видим.
Има го също и това, че в момента изглежда невзрачна, но да видим дали е направено с цел или просто си е такава. Според мен има още от нея, което не ни показва, дано не бъркам.
Това е от мен, хубава вечер на всички!

# 237
Здравейте, днешната серия беше много тъжна. Емир как се молеше на Рейхан да не признава кражбата, но тя не отстъпва дори след като вижда колко много страда той.
Отдавна не бяхме виждали Емир да плаче(май от епизодите с развода). А в съда се видя кой истински цени Рейхан, дори Суна беше там. А Гюлсюм, която уж трябва достоверно да играе ролята на сестра и заради, която се жертва толкова много досега, сега я измъкна и от ареста, не си направи труда поне да присъства на делото. Надявам се да се осъзнае скоро и да спре до някаква степен злодеянията на  Джавидан (макар че, както виждаме досега, никой не може да я спре, когато е намислила някаква лошотия). А си мисля, че тя ще е помогне да Емир по някакъв начин да изкара Рейхан от затвора, защото никой друг не знае за плана на Джавидан, естествено без да се издава, че и тя в схемата. А изблиците на радост на Джавидан, когато разбра как се движи планът бяха толкова отвратително, не ми се иска да си вярвам, че може да има реално такива хора.
 Трети сезон не ми се иска да коментирам, защото все още не съм го гледала с превод, но от погледа на Емир, когато видя Фериде в имението се четеше, че няма да позволи на друга след като Рейхан я няма, да се доближи до бебето им. Предполагам това ще го накара да го приеме и ще започне да се грижи за него. Точно както в първи сезон Емир започна да оценява Рейхан, едва когато мислеше че има нещо между нея и Вурал.

# 238
Здравейте!

Фериде Гюл - горда и мълчалива като Рейхан. Чиста като нея.
До каквото и до когото се докосне - ще разцъфва.
Бебето замлъкна веднага. Като в приказките.
Емир - огън и жупел. Мисля, че много бързо ще го влюбят.
Колкото повече крещи, толкова повече ще затъва.
Думите му после ще падат върху главата му като тежки камъни.
Щастливка е Фериде!
Емир ще се влюби в нея, рано или късно, но мъченията, които преживя Рейхан заради Джавидан ще и бъдат спестени!
Със сигурност ще има много други трудности, но Емир ще бъде зад гърба и.
Съжалявам, но Йозге ми е в пъти по-красива от новата актриса.
Когато погледнеше Емир, колкото и да беше обидена, както и да разкъсваха душата и, в очите и имаше топлина и любов. Никога не усетих студ и ненавист в погледа и.
Тези зелени очи като задържаха погледа и върху Емир ми бяха много празни. Въпреки това ефектът се получи.
А и тепърва ни очакват общи сцени. Ще се напасват като екранни партньори.

Хубава вечер на всички!

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 22:14 от Mydream

# 239
Здравейте!
Фериде Гюл - горда и мълчалива като Рейхан. Чиста като нея.
До каквото и до когото се докосне - ще разцъфва.
Бебето замлъкна веднага. Като в приказките.
Емир - огън и жупел. Мисля, че много бързо ще го влюбят.
Колкото повече крещи, толкова повече ще затъва.
Думите му после ще падат върху главата му като тежки камъни.
Щастливка е Фериде!
Емир ще се влюби в нея, рано или късно, но мъченията, които преживя Рейхан заради Джавидан ще и бъдат спестени!
Със сигурност ще има много други трудности, но Емир ще бъде зад гърба и.
Съжалявам, но Йозге ми е в пъти по-красива от новата актриса.
Когато погледнеше Емир, колкото и да беше обидена, както и да разкъсваха душата и, в очите и имаше топлина и любов. Никога не усетих студ и ненавист в погледа и.
Тези зелени очи като задържаха погледа и върху Емир ми бяха много празни. Въпреки това ефектът се получи.
Хубава вечер на всички!
Mydream, гавра с паметта на Рейхан ще е, ако го влюбят бързо. Все пак Емир обичаше Рейхан безкрайно, дано Гьокберк не се съгласи с такава сценарна недомислица.
Според мен той ще започне да я харесва като човек и първо ще станат приятели. Едва в последствие постепенно ще започне и да се влюбва, но със сигурност не със силата и интензитета, с които обичаше Рейхан. Да не говорим, че със сигурност ще има драма, като разбере, че се е заклела пред майка му. Явно в момента Джавидан е тема табу в конака, клетвите също.
Иначе Фериде е доста горда, след като даже замахна да зашлеви Емир. Все още не съм видяла превода, за да разбера какво й каза, но ми се стори, че дори на Емир му стана неудобно от думите му. И съм съгласна с теб, че малко празен и безчувствен ми беше погледът на Фериде по време на скандала и не ми въздейства, т.е. при мен нямаше ефект. При Йозге винаги имаше живец, примесен с обида, сълзи и някаква топлина, наистина и винаги съм й вярвала. За Гьокберк нямам забележки, уникат е.

Общи условия

Активация на акаунт