Обещание - сериал (bTV/Kanal 7) - тема 2

• 70 779
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, БТВ публикува на официалния си сайт програмата за идния понеделник:
"Обещание" е от 14.30 и така ще си го дават от 5 април нататък

# 661
  • Русе
Здравейте, БТВ публикува на официалния си сайт програмата за идния понеделник:
"Обещание" е от 14.30 и така ще си го дават от 5 април нататък

И неделя? Да няма грешка?

# 662
Изглежда все пак ще има друг сезон. В сайта на eccho rights има 4 сезон с 255 епизода.

# 663

Каква неделя? Ясно се вижда от снимката, че е маркирана датата 5 април, понеделник.
Eто линк към програмата: https://www.btv.bg/programata/?day=2021-04-05

# 664
  • Русе

Каква неделя? Ясно се вижда от снимката, че е маркирана датата 5 април, понеделник.
Eто линк към програмата: https://www.btv.bg/programata/?day=2021-04-05
Dizi, погледни си предния пост - без събота е отчетено "Обещание" в неделя 15:00, в понеделник 15:15 часа.

# 665
И аз съм на мнението на diziler , маркирано(светло-синьо) си е за 5.04(понеделник)

# 666
@winona, ще ме съсипеш, честно. Гледай по-внимателно в картинката. Това са часовете САМО за маркираната дата! Като кликнеш на неделя, се появяват други неща в тези часове.
За да ти е по-лесно, кликни на този линк и виж програмата на БТВ за деня и ще разбереш как е съставена тази таблица https://www.btv.bg/programata/?day=2021-04-05

# 667

Привет на всички.
Първо искам да благодаря на Ramona за превода на фрагманите и на всички вас за публикуваните мнения.
Започвам с последните серии на btv.
Ако знаят Кемал и Фериде какви автоголове си вкараха, нямаше да се захващат. Но все пак, гледаме драма - важното е сериалът да върви.
И пак ще кажа - невероятен Демирджи в началото на сезона. Показва ни един съсипан Емир, борещ се със себе си. Сцените с детето - сам в имението и ревящото бебе, после в болницата, когато Ойя го сдъвка, и накрая, недишащото бебе, бяха много силни и тъжни. Хикмет имаше много хубав план, но, естествено, не сработи.
Джавидан - не мога да й повярвам. Тя заби в съзнанието на Фериде мисълта да бъде майка на внука й. Започна да разказва за майката, но нищо не каза за бащата. От такива полуистини стигнахме до под кривата круша.

По текущите серии. Ще коментирам само 323-та.
Фериде ми е от типа хора "Хем му се иска, хем не му стиска". Все очаква Емир да й каже неща, които на нея й се искат, но не осъзнава, че той не е готов за това. Не мисля, че има причини да му се сърди за това, че той пое инициативата по грижите за детето. Първо - той е баща на това дете. Второ - той е съвсем прав, че тя, като се омъжи, няма да е неотлъчно до детето.
Ех, Емир Тархун, не можеш да предпазиш целия свят от грешки. Опитвайки се да предпазиш другите, трупаш на гърба си своите грешки. Дано да го осъзнаеш по-скоро. Пускай Фериде да си живее живота, да пада и става, учейки се от грешките си. Според мен, най-голямата й грешка е, че се довери на Джавидан, но филм да става.
Умит и въпросната сестра са ми голяма загадка. Сигурно пак ще стигнем до Суат аби, за да ги проучим.
Разбрахме от къде Кумру е научила истината за Масал и задейства машината. Дано само не се окаже, че тя е убила жената в болницата.
С нетърпение очаквам озвучката на 324-ти епизод, защото и там имаше интересни моменти.
За 325-ти да не говорим - сега Милювер да отиде и да каже на Кумру, че Нарин е бременна. Ей, това момиче няма да миряса, докато не ги съсипе. Но и Сонгюл няма спирка - вече се е наместила в холдинга.

Пожелавам ви хубав ден и бъдете здрави.

# 668
Здравейте всички,да са  ви е спокойни  и успешни оставащите работни дни😉
Сега по филма:по БТВ-страхотен превод и прекрасен дублаж, удоволствието е пълно-припомням си  епизодите и наваксвам пропуските.
По 323епизод:чудя се какво стана с Фериде,откъде дойде това примиренческо поведение и апатия,все й е тая какво се случва,никаква реакция към случващото се.Къде изчезна борбеното и непримиримо момиче?В противовес на нея Емирко се събуди,задейства ,пълен с енергия,но все още много неуверен .Моментът в който й обясни защо Игит ще спи при него мисля че ще е ключов за развитие на действието по-нататък.Дано Фериде се сети че има обещание към Игит,а Емир се сети за тайния договор между тях и го вкара и него в действие ако се налага.Нарин и Кемал пак зациклиха,вместо да развие случващото се при тях след сватбата,Назмие пак ги вкара в тежки драми.Кукуто и то изпълзя,няма скоро отърване явно.Как успява да ръководи и манипулира всичко заключена в психиатрия за мен е пълна мистерия.Джавидан май наистина е изгубила памет,а не е поредната й игра.Сонгюл тъпо и упорито се опитва да форсира сватбата на Фериде,но ще удари гредата този път.Очаквам и аз превода на 324епизод,явно петък ще е.Фрагмана към 325беше супер,Емир заключва Фериде да не отива при Умит,но ще видим.
Хубав ден на всички ,до скоро 🥀

# 669
Здравейте съзаклятници,
Аз сега няма да коментирам сериите по бТВ, защото нямам време да гледам, но съм решила, че другата седмица ще си наваксам и тогава ще споделя наведнъж. Сега ще се огранича само с 323 серия.
Докато гледах, се сетих как преди много години, когато майка ми гледаше първите излъчвани у нас турски сериали, се ядосваше и коментираше: Какви са ревниви, инатливи и жестоки тези турци! Ами какво да кажа, факт. Фериде влезе в оборотите на Емир от сериите около сватбата-шоу. Не се чувства добре, но е готова да реагира като малтретирано кутре, показвайки зъбите си на всеки опит за контакт. Даже и репертоар си измислила, който не и влезе в употреба, защото Емир е едно рамо напред, чувството за вина го накара да се замисли и да реагира адекватно. Мисля, че Джавидан не случайно примигваше спейки на откровенията на Фериде. От този храст ще излезе заек по моему. Чудесен коментар на Емир - защо смята, че нищо няма да се промени, как е убедена, че този на практика непознат за нея мъж ще е съгласен да се размотава в дома на съперника му, това всички го забелязват. Май до сега Фериде не беше се замисляла, че се омъжва и от нея ще се изискват определени задължения. 🤔
В този епизод сценаристите отново забравиха, че Кемал е адвокат, ама нейсе. Важното е, че нещата се подреждат. Прекрасна Масал, реакциите и са в пъти по-зрели от тези на възрастните. То и с Ийт е същото, само дето още не може да изкаже това, което се чете в очичките и усмивките му.🌞
Има нещо странно в Умит и сестра му. Може и да не са лоши хора, но много бързат и в това има нещо съмнително. Иначе самите актьори явно са симпатяги и бързо са се внедрили и в ролите си и в екипа. Това ясно личи зад кадър. А и щом рускините вече ревнуват Демирджи от червенокосата, работата е сериозна. 😂
Сонгюл не искам да коментирам, по-противна ми е от Джавидан в предишните сезони. Толкова подло и злобно човече е и ужасно противно. Името и обаче май го мярнах между актьорите за 4 сезон, публикувани от агенцията, продаваща сериала. 😥
Що се отнася до четвъртия сезон, като има възможност защо пък не. Все пак, добре е човек да работи и то това, което му харесва, а не да чака великата роля.
Мили момичета и момчета, надявам се, че имате предвид, че след 4 странички ще ни трябва нова тема. ❤️
Желая ви да сте здрави и да коментирате епизодите, защото така е по-интересно! ❤️

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 20:36 от dani_pop

# 670
Ето програма за идната седмица:

Опасни улици в 01.00, Обещание в 14.30, Малки убийства в 16.00

# 671
Натъкнах се на статия за Йозге, може ли някой да преведе поне от части за какво се отнася?

# 672
Отговаряла на въпроси, които са и задавали в инстаграм(може и някои да са от журналисти, не съм сигурна). Утре мога да пусна превод, че стана малко късно.

# 673

Привет на всички.
По 324-ти епизод.
Краят е най-съществен за мен. Емир: "Хората след годеж не отделят поглед от този пръстен, а ти го загуби и разбра за това на следващия ден." Останалото ми е пълнеж. Все още не мога да разбера защо Емир иска толкова много да предпази Фериде да не допусне грешка - дали заради доброто си сърце или от неосъзнати чувства. Ще видим. Не мога да я разбера Фериде - защо се чуди, че всички я питат "Щастлива ли си?" В такъв ден какво си представя, че трябва да й кажат? Имам чувството, че в момента действа водена от гняв и инат. Дано да се осъзнае по някое време. Ако се откаже от сватбата в последния момент, няма ли да постъпи с Умит така, както постъпи Емир с нея?
Не вярвам планът на Сонгюл за сближаване на Емир с червенокосата да успее.
Добре е, че при Кемал нещата се развиват в положителна посока, но душманите станаха вече двама - Кумру и Иляз. Малко ми е странно след това количество хапчета Нарин как устиска до сутринта, ама нейсе.
Пожелавам ви хубав ден и бъдете здрави.

# 674
Добро утро и от мен и хубав петъчен ден на всички.Току що изгледах 324епизод и съвсем се обърках .Фериде на инат се хвърля в нещо,от което измъкване няма.То е точно нещо-нито и брак по любов или сметка,а нещо което е неясно и мъгливо.Умит все повече не ми харесва,ще има проблеми с него Фериде скоро.Емирко-ох,Емирко го раздава защитник ,да предпазва от грешки иска,засега без да разбира се да осъзнава , че чувствата го водят.Това размятате и сравняване на халката и пръстена очаквах да доведе до друго развитие,но ... Мелике която всичко вижда и разбира,как пък не говори с Фериде да я спре,и не каза на Емир че Фериде още го обича.Единствена Джавидан знае ,но пък на кого да каже и кой ли ще я слуша.Сонгюл вече едвам я издържам,непрекъснато се меша и разваля на Хико настроението.Изключително много се дразня на Мюневер-тази жена освен на плаче и криви устни в ужасни мимики друго не прави,да я пращат някъде вече.Червенокосата кобила явно е за малко във филма,както и лелята,не ги видях в имената на актьорите,но Умит ще го гледаме още .Нарин и Кемал-уж се подреждат нещата,но Куку пак трови всички буквално.Това кафе кой го изпи-ако е Нарин-ще стане нещо с бебчо сигурно недай Боже,ако у Куку-ура,скоро ще се отървем от нея.Очаквам в 325ти епизод спасителят Емирко да влезе в действие и да спре тази сватба,но да видим.Четох че щели да снимат и 4ти сезон-ако Фериде се омъжи за Умит,какво ще гледаме-нова любов за Емир,или действието ще се развива след години,когато и двамата ще са с пораснали деца?😂Все пак ще са доста епизоди .Ако някой е видял инфо ,моля да сподели за 4ти сезон
Хубав уикенд и до нови епизоди

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 07:58 от Maria Yancheva 644435

Общи условия

Активация на акаунт