Илиянче - какви премеждия само - милата сладка Зара. Като се сетя Марина как беше като се върнахме от морето и че ние бяхме по същия начин - направо ми настръхва косата. Ами не ти ли предложиха да даваш глюкоза през 10-15 мин. за да не я слагат на системи? На нас ни дадоха възможност да избираме в нас или в болницата. Но явно при всеки случай си е индивидуално. Много съжалявам че се е измъчила малката салдурка толкова много. Дано бързо оздравее и пак да позира за прекрасни снимки. Много целувки от нас с Марина.
Ерия - страхотни снимки
Супер сте си изкарали май май 
Съкровище - това с ученето наистина е гадна работа - ама няма кой вместо теб. Стегни се малко и после ще празнуваме заедно

Вили не съм сигурна до кога сме тук - ама тати категорично ни разписа билета за НЕ ПОВЕЧЕ от 2 месеца. Така че ще трябва да уважим срока

Сега отивам да обядвам и после пак ще дойда да надникна какво е станало.

Следващите предмети, които хвана, бяха за пътешественик и певица.
Много искам да те видя и наживо. Ако идваме др. седмица до Пловдив, ще ти се обадя. За ходенето по интервюта ще си говорим след две седмици, и аз ще почвам да си търся нова работа
В момента яслата ми е приоритет. Някак взех да свиквам с мисълта...
Много ми е мъчно 
Кога ще се видим?

Вече ставам рано 
, да се изфукам, защото за пръв път през живота си правя пита, а гостите си облизаха пръстите
И на Емма новите патъци съм снимала. Малко ги беше понацапала вече, но това е положението.