Юнчетата ни са вече с тен, празник с тях е всеки ден!

• 9 106
  • 264
  •   1
Отговори
# 210
Нансен - хубаво че при вас е било малкия дявол. Радвам се че няма сериозни проблеми при Лусилка.
Илиянче - какви премеждия само - милата сладка Зара. Като се сетя Марина как беше като се върнахме от морето и че ние бяхме по същия начин - направо ми настръхва косата. Ами не ти ли предложиха да даваш глюкоза през 10-15 мин. за да не я слагат на системи? На нас ни дадоха възможност да избираме в нас или в болницата. Но явно при всеки случай си е индивидуално. Много съжалявам че се е измъчила малката салдурка толкова много. Дано бързо оздравее и пак да позира за прекрасни снимки. Много целувки от нас с Марина.
Ерия - страхотни снимки Simple Smile Супер сте си изкарали май май Simple Smile
Съкровище - това с ученето наистина е гадна работа - ама няма кой вместо теб. Стегни се малко и после ще празнуваме заедно Simple Smile
Вили не съм сигурна до кога сме тук - ама тати категорично ни разписа билета за НЕ ПОВЕЧЕ от 2 месеца. Така че ще трябва да уважим срока Simple Smile
Сега отивам да обядвам и после пак ще дойда да надникна какво е станало.

# 211
  • София
Здравейте от ранобудните!

Като чета как за ясли си пишете,само си мисля как аз трябва да подам молба за догодина и нищо не правя.Но ще ми бъде много мъчно да я пусна Мели,тя е залепена за мен и май и аз за нея!
Илианче съжалявам за това,което сте преживели,дано Зара по-бързо се възстанови!
Съкровище почети за изпита пък се яви.Не съм чувала някой да са късали на държавен изпит!Пък после да почерпиш!
Ериа много е готин Ники,но аз имам предимството да го виждам и на живо!
Момичета при нас такъв дъжд се излива,че сигурно ще ни удави!
Посел може пак да се включа!

# 212
  • София
Добро утро  Hug
В такива дъждовни дни си мисля, че съм взела правилно решение дас дам Емма на ясла... Thinking

Правихме прощъпулник в неделя. Емма хвана първо топката  Mr. Green Спортистка ще става, на мама детето  Heart Eyes Следващите предмети, които хвана, бяха за пътешественик и певица. 

Съкровищееее, трепач ти е прическата  Peace Много искам да те видя и наживо. Ако идваме др. седмица до Пловдив, ще ти се обадя. За ходенето по интервюта ще си говорим след две седмици, и аз ще почвам да си търся нова работа  ooooh! В момента яслата ми е приоритет. Някак взех да свиквам с мисълта...

Нансе, честито християнче   bouquet

Иле, нагушкай мнооого сладката Зара  Hug Да се оправя бързо малкото човече  Praynig Много ми е мъчно  Sad

Рали, привет  Hug Много са ти сладки морските мъже  Wink Кога ще се видим?

Изабела, как сте днес?

# 213
  • София
Хот ша взема да счупя нещо,ти си станала толкова рано!?!

# 214
Добро утро и от нас Simple Smile

Както каза Али&Мели:) при нас дъждът е сериозен и се чудя как се ходи да се вземе хапването от кухнята в такава ситуация Thinking
Момичета мерси за комплиментите за Ники Simple Smile Предадох му ги Simple Smile Като го писах се сетих, че вече много се впечатлява като гледа снимки и им говори Simple Smile
Съкровищнице, ако знаеш как те разбирам за  ученето ... и аз писах дипломна работа близо две години  Laughing (реално ми отне 1 месец  Embarassed ). Та да ти кажа и аз марш да учиш  Mr. Green .
Хотче, да нацелуваш малката бъдеща спортистка, певица и пътешественичка Heart Eyes  . А някоя снимка, дали няма да видим?
Рали, привет  Hug Много са ти сладки морските мъже  Wink Кога ще се видим?
Мерси Simple Smile. Ами айде де Simple Smile уж всеки месец щяхме да се срещаме, пък май пропускаме Simple Smile
Айде, че малкия иска компа  Crazy

# 215
Днес беше по-зле от вчера,ама то се и очакваше.От вкъщи си усети ,че пак там отиваме.
В яслата още  като се качихме при гардеробчетата и започна да мрънка ,а докато говорихме с учителката и го обувахме  се разрева.Лошото е,че от понеделник групите от 4 ще станат 3,сиреч пак ще трябва да се адаптира наново с нови хора  Rolling Eyes.

Последна редакция: ср, 20 сеп 2006, 10:43 от izabela

# 216
  • някъде ... тук ...
Здрасти Hug

Хот, вярно рано си станала Mr. Green

Рали, много сладък Ники Heart Eyes И Гого обича да гледа снимки - аз съм ги сложила на скрийнсейвър и хем мести мишката, хем се сърди, че снимките ги няма Sunglasses

У нас е Пълна къща - само Ради е на градина. Гого тази седмица ще си е в къщи, Злати е в болничен със същото като Гого, а и брат ми е на гости до утре. Малко и доста по-рядко чета тук.

чао за сега

# 217
Добро утро и от нас!
В Пловдив също вали като из ведро - кофти работа! Днес Кали не е на ясла - през нощта доста кашляше, но иначе няма други индикации за разболяване и аз реших днес да си стоим вкъщи и да давам сироп и чай да укрепим малко положението, пък от утре - здраве и живот - пак там Crazy
Та сега изниква въпросът с какво да я нахраня на обед - записани сме не кухня и този месец, но в този дъжд Thinking
Сега се бори с едни възглавници на пода - лази напред-назад и се упражнява в обуване и събуване ан пантофите си Laughing Напоследък доста успешно се справя!
Та така....ще се опитам поне един въпрос да прочета днес, пък да видим Thinking newsm78

Целувки на всички!

Предложение  за заглавие - Все повече юнски смели мъници тръгват на ясла  като ученици!

# 218
  • София
Хот ша взема да счупя нещо,ти си станала толкова рано!?!
Хот, вярно рано си станала Mr. Green
Моля, моля  Crossing Arms Вече ставам рано  newsm57

Ей ви на малко снимки. Самият прощъпулник е записан на филмче и затова снимките са преди и след него. Но пък съм си снимала питата, фук-фук  bowuu, да се изфукам, защото за пръв път през живота си правя пита, а гостите си облизаха пръстите  Blush И на Емма новите патъци съм снимала. Малко ги беше понацапала вече, но това е положението.

http://community.webshots.com/user/eliemma

# 219
  • София, център
Хот, нищо не виждам за прощъпулника от снимките, има само Кръщене. Или сте ги правили заедно?

Апропо, на 22-ри една Рибарица?

# 220
  • София
Хот, нищо не виждам за прощъпулника от снимките, има само Кръщене. Или сте ги правили заедно?

Апропо, на 22-ри една Рибарица?
От прощъпулника са. Кръщенето е в друг албум. При качването нещо се оплете, затова.
На 22-ри заминаваме за Свищов, сори.

# 221
  • някъде ... тук ...
...Апропо, на 22-ри една Рибарица?
Ние на 22-ри отиваме в Гложене и сме там до неделя Sunglasses
Ако ми нямаш тел-а - ще ти пиша ЛС Wink

# 222
  • София, център
Ели, на мене много ми се ходи до Рибарица, но още не знам твърдо дали ще тръгнем, че нео не мога да се чуя със съседката, за да ми каже какво е положението там. Ще се радвам обаче, ако успеем да се видим!

# 223
Голяма сладолина е Еммата, чаровница  Hug
Хот с теб май ще шием трика за гимнастички /аз с иглата съм скарана, ама знае ли се/
Което ме подсеща да ви споделя, Ванина на Тея е станала прекрасна млада дама, занимава се с художествена гимнастика, гледах клипчета, много красива, грациозна и нежна.
Ние с Лорка сме добре, направихме си сутрешната разходка, после заваля, но ние си имаме дъждобран за количката и от дъждеца ах, нас не ни е страх.Барабаненето на дъждовните капки обаче я приспа преди да се приберем, пренесох я в леглото и сега още спи...гладна  Rolling Eyes !
Много ви целувам, на мен ми е едно такова есенно-романтично и красиво всичко:

Последна редакция: ср, 20 сеп 2006, 15:17 от setony

# 224
Еййййй Сети, каква романтика наистина много есенно  bouquet
Качих малко нови снимки, ако има желаещи да заповядат Winkот Копривщица и др.

Общи условия

Активация на акаунт