Харесвам друг мъж

• 7 940
  • 99
  •   1
Отговори
# 60

Авторката, важно е да разбереш дали чувствата ви с 25-годишния са взаимни и силни, тогава заедно можете да се чудите какво да правите.
Това няма как да се разбере, без да се пробва, като има начин и да не изневеряваш в процеса.
Възможно е в тоя процес дори да осъзнаеш, че мъжът и е по-добрия партньор за теб. Ако правиш всичко с мисъл, ситуацията ще ти се изясни. Само ти, ти единствена знаеш кой от двамата е твоето бъдеще.

Леко интересно ми стана това удебеленото. Как точно трябва да стане пробата, какъв е начина? Примерно с капут не се брои за изневяра, само главичката (хм малко трудно, все пак рамена няма) или нещо друго?

# 61

Авторката, важно е да разбереш дали чувствата ви с 25-годишния са взаимни и силни, тогава заедно можете да се чудите какво да правите.
Това няма как да се разбере, без да се пробва, като има начин и да не изневеряваш в процеса.
Възможно е в тоя процес дори да осъзнаеш, че мъжът и е по-добрия партньор за теб. Ако правиш всичко с мисъл, ситуацията ще ти се изясни. Само ти, ти единствена знаеш кой от двамата е твоето бъдеще.

Леко интересно ми стана това удебеленото. Как точно трябва да стане пробата, какъв е начина? Примерно с капут не се брои за изневяра, само главичката (хм малко трудно, все пак рамена няма) или нещо друго?
Пробвай с дългогодишната приятелка от детството и ни кажи брои ли се.

Ах, забравих, тя била дълбока и сложна история, не като тези на останалите.

# 62
И аз съм на мнение, че когато става дума за другите хора, те все са парцали, незрели и прочие епитети.
Но когато става въпрос за нещо, за което нас ни боли, това винаги е много дълбоко и сложно.

# 63
При мен става с продължителни контакти и внимателно наблюдение на отношението, не само слушане на сладки приказки.
Всъщност не става, защото действията здраво контрастират със сладките приказки. На чат и в началото всеки е голям пич. После почва лекинко игнориране, липса на време за среща, после липсва време дори за разговор, чат-пат се вижда ясна раздразнителност (оправдана с нещо-различно-от-мен-и-теб-примерно-службата). В случая на авторката ще има избягване на темите за семейството, общото бъдеще (извън сладки срещички на кафенце) и особено вече наличното дете.
Проблемът в такива ситуации е, че жената сдава бързо фронта и си лягат още от началото и после тя си бие канчето след всеки оранжев и червен фар, че и отвъд.

# 64

Пробвай с дългогодишната приятелка от детството и ни кажи брои ли се.

Ах, забравих, тя била дълбока и сложна история, не като тези на останалите.

Ми ти ми кажи, не аз давам подобни акъли, все пак?

И кое точно му е сложното тук? Отегчената съпруга, фантазираща си за неосъществената тръпчица от преди няколко години, това ли му е сложното? В крайна сметка ще си го сложат, от там нататък каквото стане.
След няколко месеца може да има тема "Мъжът ми ме изгони с детето, а любовника ми си вдигна гащите и избяга. Какво да правя?"

п.с. и пак не разбрах какъв е начина?

# 65
  • Paris, France
На безотговорния младок не му допада да е игнориран, а аз на мястото на авторката ще му бия пак игнора. Този път - завинаги. Заслужаваме нещо по-добро от това някой постоянно да си намира оправдания и да казва какво щял или не щял да направи.
Впрочем, Фрагранс, в съобщението пишеше, че вече няма да участваш в темите. Нещо... не го спазваш, даже реклами си правеше в някаква тема за застраховки. И всъщност (П. П.) мислех, че ще млъкнеш, ама пак се обясняваш. Давай, и без това след малко ще мине метлата.

Младокът не е точно безотговорен, поне не спрямо авторката. Като са се запознали р нямал 20г. щом сега е на 25г, а авторката се е оженила и има дете на 4г. Какви връзки  какви отговорности на 20, че и на 25г?

Не, че не му допада да е игнориран, а авторката има жив интерес към него и желае да си пишат, да се виждат, че и доста повече. Чак тема е отворила за него. Неговото поведение е нормално - МИЛФ му обърнал внимание, що да се мине и да не я мине?

Офф- некоректно е да се изплясква информация, дадена от участник на лични, тук, публично, особено леко преиначена, защото е извадена от контекст. Да спре да участва в темите за него може да е да разреди постовете си, да не следи 100% от написаното, да не отваря всяка нова тема, да не влиза всеки ден по 5 пъти, както преди, а само 2 пъти седмично. Също може да означава, че прави пауза и няма да има време или възможност да пише за някакъв период. Да спрем да правим нещо съвсем не означава, че клъцваме завинаги. Ето, аз миналата седмица спрях да пия, но снощи си налях питие 🥂🍷 Оня ден спрях да пуша, но днес, с кафето запалих цигарка и си я изпафках 🚬🚬🚬🚬. Сексът от вчера съм го спряла, но мъжът ми заминава след 2 дни и се чудя дали да не го почна пак 🤩🥵🥳🤑. Още малко и парфюм ще си купя 💐.

Ако сте си писали на лични и ви е вървял мухабета в темите е нормално да ти пише за довиждане. Довиждане, не сбогом, все пак.

Фрагранс се обяснява, защото е разбрал, че ако не е конкретен и не обясни стават много недоразумения. И аз съм такава.

# 66
Познаваш живота, Невена Hug
В този форум няма неготини хора, палят се, плюят се и после пак са приятели Wink

# 67
Невена, факта, че си спряла секса от вчера, ама мъжът ти като е заминал, възнамеряваш пак да го започнеш ми напомни един виц от пандемията:
-Скъпа, да се възползваме от пандемията и да започнем да правим по-често секс.
-Абе как да правим бе. Ти не виждаш ли, че не можем да излизаме.

Аз Фарангас не го харесвам като типаж, но виж Гал ми е симпатична.

# 68
Невена, всъщност нищо лично не съм извадила, още по-малко от контекст. Той и по темите е споменавал, че ще разреди.
Некоректно е да се държи като ощипана мома, само защото е бил игнориран и критикуван. Много е гнусно за мъж. И подозирам, че тръпката на авторката е същия типаж, та жената нека чете Фрагранс и да сравнява поведение и приказки. Ще й е от полза. Аз съм вече стара гърмяна кугърка, ама тя е млада булка, май няма чак толкова опит.

# 69
Феникс, има една порода мъже, които бидейки самотни и не намирайки това което търся, си харесват дадена жена, която макар и да не отговаря на критериите им, започват да я свалят. когато тази жена лапне, те се оттеглят, защото знаят, че тя не е това което искат. Обаче пък има и такива влюбчиви жени, които страдат за тези мъже, търсят вината в себе си и нямат обективна преценка на ситуацията или и дори да имат, считат, че могат да преодолеят различията, само поради чувствата.
Смятам, че тук случаят е такъв. Просто тази жена е събрала себеуважението си блокирала го е и реално е загубила връзка с този мъж. После е срещнала мъжа си, повярвала е, че ще се получат нещата и се е омъжила. В последствие е видяла, че брака не е лесно нещо, трябва да се работи върху него и понеже това е по-лесно да се каже, отколкото да се направи, като е видяла стария познат, всички подтиснати емоции са избухнали.
Сега тя знае, че със бившия няма да стане, но си я боли.

Прочетох много мнения в коментарите , но това е точното нещо ,което ме описва в момента

# 70
Болката, означава, че ти трябва промяна. Промени първо себе си, после реши какво ще правиш.

# 71
В крайна сметка ще си го сложат
Това въобще не е сигурно.

# 72
  • Paris, France
Невена, факта, че си спряла секса от вчера, ама мъжът ти като е заминал, възнамеряваш пак да го започнеш ми напомни един виц от пандемията:
-Скъпа, да се възползваме от пандемията и да започнем да правим по-често секс.
-Абе как да правим бе. Ти не виждаш ли, че не можем да излизаме.

Аз Фарангас не го харесвам като типаж, но виж Гал ми е симпатична.

Хахаха. Браво! Повече вицове да има!

Има и друг. Колежки си говорят:

- По колко пъти правите секс с мъжа ви седмично?
- Правя по два пъти дневно. Веднъж с колегата в обедната и веднъж със съседа вечер. За мъжа ми не зная. Не сме чак толкова близки.

Невена, всъщност нищо лично не съм извадила, още по-малко от контекст. Той и по темите е споменавал, че ще разреди.
Некоректно е да се държи като ощипана мома, само защото е бил игнориран и критикуван. Много е гнусно за мъж.

Ох, имам чувството, че:

1. Фрагранс не обяснява достатъчно разбираемо (за някои читатели и писатели), не повтаря достатъчно пъти и като на малоумни.

2. Падам от Марс и съм чела и писала в друг форум.

Не съм го видяла да се прави на щипана мома. Не съм забелязала и да е  игнориран. Той си знае, че в квачески подфорум няма да се превърне в център на вселената. Мъжете не се въртят в кръгове като повечето от нас и не мислят с години за некасаещи ги абстракности.

Не ме разбра - той може да е споменавал публично,  че се оттегля, но обяснението, че това е писано някому на лични оставя околните с впечатление, че Фрагранс, едва ли не, в дълбока депресия от игнора на глутници дебели лелки от Сусурлиево, Долно нанагорнище, София, Олдфилд, Ню Йорк или Томбукту те е богоизбрал за да ти сподели това, което вече е писал и публично, но и вероятно на други списващи тук, жени, но и мъже.

Излиза, че Фрагранс изобщо не е игнориран щом някой се сеща за писмата му и ги коментира, споменавайки, че са лична кореспонденция.

Сега да обърнем масата - ако Фрагранс влезе и примерно, пише, че съм му писала, питайки за име на парфюм, който вече е написал публично, а все още не съм закупила, въпреки, че съм му обяснила, че ще го купя за сина ми ще излезе клюкар, дребнав, навиращ нос в чужд живот, държащ сметка, злобен, досаден и всички това няма да е далече от истината. 🔔🥳. Много от четящите ще помислят, че опитва да намекне, че , едва ли не го свалям, та затова му пиша.

По етикет, ако се споменава споделяно на лични, посоката на информация в публичното пространство е информиращият да я поднася. Да я поднесе информираният е некоректно. ОК е да пиша, че съм писала на Фрагранс или друг, че  ми е окапала косата, изчезнала колата, но не е ОК те да пишат, че съм им го писала на лични, ако и да съм го писала и в някоя тема. Ако желаят да го споменат би трябвало да ми поискат позволение. За мене това е елементарна вежливост и уважение.

Тръпката на авторката няма нищо общо с Фрагранс и всеки, прочел 5 негови мнения го знае. Фрагранс е писал, че предпочита млади жени без деца, както и че е готов за сериозна връзка. Писал е и за виртуалното общуване у дома и че не би чатил дълго виртуално.

# 73
Фрагранс е супер.
Стига да не се отнася към хората (ако приемем, че жените са хора) като към аксесоари, парфюми, коли. Simple Smile
Има нещо сбъркано към подходът му към женската част, на което съвсем резонно реагират потребителки с различен акъл, статус, разбирания.

# 74
Човек влага там, където са му емоциите. Та, ако има нещо в противовес с тия емоции, пиши го полято с вряла вода, после с лед затиснато... - хората, битуващи в това пространство.

Общи условия

Активация на акаунт