Магията на изтока - тема 62

• 22 202
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
  • MJF
С Рос го гледаме този сериал. То Рос ни показва снимки на уагаши, аз сега за първи път, щото е в любим цвят Smile. Аз май претръпнах и вече мога да ги ям Smiley, щото гледам как забиват тез ми ти пръчки техни в тез уагаши Grinning . За разлика от тях не им правя дисекция а си ги хапвам с пръсче Wink и на всичко  отгоре не с чай а към кафенцето. Въобще.....Mr. Green , отидоха традициите ....

# 286
  • Разпиляна във въображението
Попаднах на една сладурска песен, която се оказа от сериала Mad Dog. Дори и да успея да го сваля, субтитрите от бг-тракера не се откриват. Изписва, че страницата не е намерена. Помощ Simple Smile

# 287
  • България
Попаднах на една сладурска песен, която се оказа от сериала Mad Dog. Дори и да успея да го сваля, субтитрите от бг-тракера не се откриват. Изписва, че страницата не е намерена. Помощ Simple Smile
От линковете в тази тема: http://www.easternspirit.org/forum/index.php?/topic/14104-mad-dog-2017/
дали няма да стане? В краен случай има линк и за онлайн гледане.

# 288
  • Разпиляна във въображението
От линковете в тази тема: http://www.easternspirit.org/forum/index.php?/topic/14104-mad-dog-2017/
дали няма да стане? В краен случай има линк и за онлайн гледане.

Точно идвах да кажа, че ги намерих. Благодаря Simple Smile

# 289
  • България
Пак заповядай Simple Smile

Петъчно:

Започнах Ancient Detective (2020).
Харесва ми да има и някакви разследвания, този сериал е такъв.

# 290
Midsummer is Full of Love - епизод 1

Китайското Full House е имало премиера вчера.
На този сериал не знам кой поред му е този римейк. Само японците не направиха, но всички останали азиатци се изредиха през годините след 2004 г.
Загледах го, но си дадох сметка, че почти нищо не помня от корейския оригинал, който съм гледала преди 1500 години. Помня Пи, а от госпожата имам само бледи спомени със сцени от къщата.
Ще го преглеждам. Китаецът в главната роля става. Гледа се.

# 291
  • MJF
Гледам Kotaki Brothers and Shikuhakku. Преди паузата съм изгледала пърите 3 и сега съм с първите 5 серии. Голям майтап в епизод 5, голям майтап Smiley . Двамата братя  в комбинация са големи скици, хич не си приличат но ... са братя.

Full House дажи аз съм го гледала. Даже май имаше и сезон 2 Thinking. Корейския де. Като теб съм го гледала, някъде миналия век Mr. Green, а бяхме зелени на фронта.

# 292
  • BG
Гледам японския римейк на In time with you -I don't love you yet. Оригинала така и не го гледах, но японския много ми харесва, главните много си ходят, пасват си идеално, особено ми хвана окото  Той - Shirasu Jin, после ще го гледам и в едно кратко BL заглавие.
дане, радвам се, че си добре. Исках да ти кажа, че попаднах на готиното полицайче от Разбойникът, сега пак е във второстепенна роля, ако те интересува лакорна, ще ти пиша кой е.

# 293
Шо, мислех да те питам дали не си изгледала вече Нагиса-сан 8, но видях, че още не са го качили и за теб. Мъчителна е твоята онлайн-съдба.
Като видиш и разбереш каква е разликата между куки-то и бискето-то, ще се усмихнеш широко, хаха. Гарантирам ти. На пръв поглед едно и също, ноооооо... японска прецизност, хаха.

Исках да ти предложа и един японски сериал, но се спрях, защото е за 16-годишни тийнове, от които ти настръхваш. Темата обаче за мен е интересна, особено за тази възраст и проблемите на непослушните и наивни (глупави) пубери. Е, разбира се, аз се радвам и на Мизуки Итагаки, който малко по-малко пробива и се налага в новото японско кино. Страхотен талант, поредният от агенция Stardust Promotion, от която са Кенто Ямазаки, Тайши Накагава, Такуми Китамура и още, и още... Голямо бъдеще има това 19-ет годишно момче. Навремето, когато Кенто Ямазаки беше само на 16 години и го видях в Control Tower предчувствах, че ще се превърне в голяма звезда. Така и стана вече десет години по-късно.
Същото е сега и с Мизуки Итагаки. От три-четири години го следя. Всичко си има това момче и дано получи ролите, които да го изстрелят нагоре, както стана с Ямазаки-сан.

# 294
  • MJF
E вие двете сте се наговорили! И при нощен гост и при rossonera горе не виждам съответните заглавия/линк. Така не играя Naughty Smile . Аз може да не гледам но постери оглеждам Wink
Мне, туй с тийновете за мен е хорър, там и стол не помага. Mr. Green но дай да го огледам.

Нагиса-сан 8 по поръчка го качиха.
Скрит текст:
Охх, този с бисквитите, ами и морските лъвове Mr. Green , но си беше голяма помощ за пациентката с грешната диагноза.
Добре се подредиха тeзи тримцата -Мей, Нагиса и Тадокоро Mr. Green . Направо се hahaha като видях що за цвете е и Тадокоро , спрях картината че прихнах да се смея, а Мей с дежаву Mr. Green . Култов момент направо.
Олекна му на Нагиса-сан след като Мей му помогна така в епизод 7 . Направо нов човек така да се каже. И за капак пак се почна с това "стар мъж/човек" под път и над път. Ей ядосах се. Е направо прекаляват. Ако още някой каже на Нагиса това ще иде в ..... черния ми списък Stop
Както и да го завършат това заглавие ще съм доволна. Дали ще съберат Мей и Нагиса независимо под каква форма, или отворен финал. Но двама такива в една къща - Мей и Тадокоро, определено ще им трябват двама икономи. Иначе въобще не ги виждам. А и Мей си го каза - тя на мъжете във връзка до тук е гледала като на съревнование. А с Нагиса само не е така. Така че...... Типа жена Мей иделно ще си пасне с нашия Нагиса - сан. Перфектно.

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 19:25 от Шошулчо

# 295
  • BG
Ааа, шоши, не може да се наговорим, защото не си говорим Sunglasses
Заглавието съм го споменала след това на оригинала (след тирето), ето ти линк https://mydramalist.com/31692-boku-wa-mada-kimi-o-aisanai-koto-ga-dekiru 

# 296
  • MJF
Абе стори ми се дълго, че и с тире но не загрях че туй е заглавието. Аз съм гледала японската версия нощен гост. Малко в повече им дойдоха бройката на епизодите и към края малко зациклиха и взеха да наливат от пусто в празно двамата главни но все пак по едно време разгеле се сетиха да се спрат и обяснят. Smiley

За  гардероба  на Нагиса-сан 8 да допълня.
Скрит текст:
Оранжевата тениска/блуза и полата си пасваха да, но и на мен обувките като разцветка към тях ми бяха в повече. Обаче обиците на Мей са епични. Как се крият в чорапите в прането е пъъъълна мистерия. Блузата в края на епизода- розовеещата с буфан-ръкави/или нещо такова май се казват ѝ стоеше странно според мен.

Рано или късно при гледката на Мей и Тадокоро щеше да ми изплува пред очите гледката на моято любима Ан/мемия. Все пак тези двамцата не могат да я достигнат. Тя е ненадмината. Уникат е нашата Хотару . И тя като Мей намери своя Нагиса/ шеф Grinning

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 19:53 от Шошулчо

# 297
Значи запомни, нали?
Когато е с повече от 40 % мазнина и захар е куки, а когато е с по-малко от 40 % е бискето, хаха.

Бих се радвала много, ако на финал тя се събере с Нагиса-сан. Тадокоро не е за нея. Не, че нещо му има, но двамата не си пасват като характери, за да бъдат мъж и жена. Биха били идеални, но само като приятели.
Мей има нужда от мъж като Нагиса-сан. Привличат се ментално и имат много общи неща, освен че гледат на света с едни и същи очи.
С осми епизод си отговорих на въпроса - защо актьор от класата на Нао Омори (с неговата дългогодишна и огромна филмография) е приел точно тази роля. Да, била е точно за него.

Ето го тийн-сериалът - Sixteen Shoukougun с Мизуки Итагаки. По манга е.

Описан е и като ЛГБТ, но това е заради намеците в началото на историята. Нищо стряскащо няма, по-скоро две объркани тийнейджърки, т.е едната, която се чуди дали харесва момичета или момчета. Е, от това, което се видя за тези 20-ет минути в първи епизод (епизодите са кратки и са само осем) госпожицата ще се светне, че всъщност обича и си пада по момчета. Неслучайно и Мизуки Итагаки е избран за ролята, мляс, бонбон.
Хвана ми освен окото, но и ума, защото е психологическа драма (за каквито неведнъж сме говорили). Обърнато е внимание на обърканото поведение на пуберите в тази възраст, показва техните проблеми, тревоги.
Как да кажа, сериалчето е... related to the mental and emotional state of a person. Сещаш се за какъв тип японски сериали говоря.

# 298
  • MJF
Ясно. Като се излъчи може пък да се жертвам и да му хвърля едно око на  Sixteen Shoukougun. Сега ми стига "манговото" с матроната , дето ми се пречка на бисквитите Mr. Green Wink
Подхванали сме захарта и мазнините. То не е захарна тръстика, то не са уaгаши , то ........мани, мани.

Нагиса - сан
Скрит текст:
С две ръце съм Мей и Нагиса да се вземат. Но нещо им нямам вяра на творческия екип. С това повтаряне и завтаряне на онова дето ме дразни по адрес на наш Нагиса-сан....... да видим. Ако завърши както искаме ще се черпим. Ще наредим и под и над 40% за да няма дилеми Mr. Green
Да видим.

# 299
Във вторник, 1 септември, е финала на Нагиса-сан и не забравяй, че и то е "мангово", а както казах, там мангата все още е онгоинг, така че ще завършат както се се договорили с мангаката, на която е историята.
И Нагито беше "мангово" и 99 % вече от всичко японско е "мангово". А навремето не беше така. Снимаха по манги, да, но не беше масово както го правят в наши дни.
Правят го, защото им носи огромни пари. Мангите се издават, четат от милиони (и Мей и Тадокоро имаха много манги), а феновете искат и live action-версии.

Общи условия

Активация на акаунт