Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Не мога да разбера къде греша, когато правя нещо със сода за хляб. Как се прави правилно?
Може ли готовият сос Болонезе да се стерилизира и колко време отнема?
Какво е нормалното състояние на консерва кокосово мляко?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Не мога да разбера къде греша, когато правя нещо със сода за хляб. Как се прави правилно?
-
Може ли готовият сос Болонезе да се стерилизира и колко време отнема?
-
Какво е нормалното състояние на консерва кокосово мляко?
-
Имате ли рецепта за тези бонбони?
-
Как се приготвят най-вкусните свински котлети? Каква марината и на скара или във фурна?

Имам някакви спомени от ранните ми години в детксата градина, точно така изглеждаше и там. Тутманик му казваха. Сега срещам на много места тутманика е с мая. Та кой как го нарича не ми е важно. Просто това печиво със сода искам да го докарам и аз жълто, а не сиво като от моята снимка. Ще пробвам с оцет или бакпулвер следващия път.
