ЮНСКИ бебета добрички, смеят се със глас и плачат със сълзички

• 10 704
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря ви момичета за съветите   bouquetЩе пробвам със Нутрилон 1 та дано да го харесаме Wink,понякога изпива по70-80 гр. и след два часа пак глад.Zzz аз заради запека го почнах това Омнео,обаче въобще не ни помогна един месец пихме дуфалак и сега вече като пием сокове се оправиха нещата,надявам се че няма да се запече пак.
geri_di  а как заменяш млеката,започваш постепенно да заместваш хранения ли?

# 61
Здравейте сладурки!

Днес правим 3 месеца и ви черпя кой с каквото пожелае ( виртуално)  Misc Baby Bottle  party023  cook beer3 beer Wine Glass Drunk beer

Иначе сме добре ....  Девойката скушка ... колкото може де  Simple Smile  Ние сме на Аптамил и папка по 130- 140 грама на 5 часа през деня и 7 - 8 часа през нощта. Чакам с интерес да дойде 04.09  за да идем на консултация да видим с колко е пораснала.... за два месеца беше порасла с 13 см.  лекарката се сбърка от нас #Crazy Вече сме на 3ти размер на памперсите ... повече от месец откакто сме на него след като стана 5 кила и го смених. Днес купих ваксината Пентаксим и се моля да я понесе толкова добре колкото предния път .

Това е от нас .... целувки   bouquet

# 62
Ние ползваме доста отдавна 3 на памперс, но вече взе да му се отбелязва на крачетата и скоро май ще минаваме на 4.
За матрачетата, аз купих на Тед и съм много доволна. Достатъчно твърдо е и много удобно. Днес цял ден бяхме на разходки и се прибрахме преди малко. Целувки и приятна вечер.

# 63
  • на брега на Дунав
Здравейте момичета. Отдавна не съм се включвала, но всеки ден ви чета, просто нещо нямам настроение за писане  Cry. Незнам какво ми става сигурно от смяната на времето. Абе не е добре така ама ще мине. Исках да ви кажа само здрасти, да не си помислите, че съм ви забравила. Поздравления за новата темичка, както винаги е страхотна. За сега толкова, поздрави на всички  Hug.

# 64
Мамета, направо ме е срам да ви напиша моята девойка по колко яде. НИе сме на 2месеца и 2 дни и си хапваме по около 150гр на хранене кърма. Разбира се не мога да съм сигурна по колко суче, но всяка вечер се изцеждам (цедя се веднъж на ден, вечер за да правя проверка на кърмата) без да се назорвам имам около 150-175гр всеки път и тя си ги хапва без проблем. Дам ли и по-малко от 120 и се започва едно чумерене.Памперсите ни се планят почти след всяко хранене......пу-пу все така да сме, само дето кат ви слушам се чудя защо моятя е такава гладница newsm78?!

# 65
ЗДравейте и от нас!Уж лошо било времето,уж духало-аама ние не се даваме-хойкаме си навън смело и така определено по-бързо ни минава денят...Обаче следобед Сами докато спеше такова чистене му дръпнах,че сега ми трепери всичка и с последни сили се довлякох до компа...Иначе и ние не се обличаме много,много,ама аз така и със Самито карах-и сега си ми е здрав и все му  е топло/дори в момента си играе тук до мен по потник и къси панталони,а аз съм с анцуг и плетена жилетка #Crazy/За да разберете дали им е добре на бебчовците пипайте нослетата,ръцете и краката е нормално да са им студени..
Ние спим на дюшечето на сгъваемата кошара/ако може да се нарече дюшек изобщо/ и мисля,че му е добре-щом не протестира... Wink
За пампите и ние в момента сме на Саn Bebe от 4-9кг,определено съм доволна /повече от Памперс/,но ако намеря нещо по-евтинко-веднага минавам на него...все пак ги хвърлям в коша,и за разлика от акащите рядко,ние пълним доста пампи дневно... SickЗа миризливата тема-ние днес се отчетохме в/у бабата-на изпроводяк,така я омазахме,че жената трябваше в банята да влиза и добре ,че и резервни дрехи имаше... Party
valkiria ,честита ви 1/4 годинка,да сте много здрави и все така щастливи...И да всявате респект на мъжете... Wink

26,сега ти прочетох постинга-не се коси,и ние сме от гладниците,макар,че не знам колко изяжда,щото не се цедя хич,но пампи пълним поне 5 пъти дневно/това ни е минимума/, а и на ръста ни личи...

# 66
  • София
Elisir, матрачето на "Тед" не се ли деформира? Питам, защото искам да сменим нашето, че както вече писах, там където лежи бебка вече е леко хлътнало Sad и ми се струва, че това не е добре за гръбчето й.

korneliia_h, абе нещо и моето настроение е едно такова смотано, но при мен май е от наближаващия рожден ден и съм в някаква "черна дупка" (така май му казват астролозите)  newsm78 Та, да не си и ти мойта зодия и от това да е?! Дано скоро отмине   bouquet

valkiria, честит мини прзник на сладката ти бебка! Да сте здрави, усмихнати и спокойни!  Hug

kambanska, какви са тези памперси "Саn Bebe", аз не съм ги виждала и ми стана интересно? Добри ли са като качество и на каква цена са?

# 67
elita,нашето матраче от кошарата също е на Тед и аз съм много доволна,не е мръднал имайки предвид че и батито ни спеше на него до 3-4 г.
А по въпроса за памперсите и ние сме още на 2 на памперс и до сега не ми е пропуснал нито един път,но ние сме 5100кг.
Камбанска,колко струват тези памперси Can bebe,че ако са по-евтини и не са лошо качество да ги пробваме,страх ме е само да не се обрине от друга марка newsm78

# 68
  • Варна
Аз реших да взема от тях(от 3-6кг), но изобщо не ми допаднаха.Много ми пропускаха и се наложи пак да ги сменя.Това обаче си е мойто мнение и не го налагам на никой Peace

# 69
  • София
Мамета, направо ме е срам да ви напиша моята девойка по колко яде. НИе сме на 2месеца и 2 дни и си хапваме по около 150гр на хранене кърма. Разбира се не мога да съм сигурна по колко суче, но всяка вечер се изцеждам (цедя се веднъж на ден, вечер за да правя проверка на кърмата) без да се назорвам имам около 150-175гр всеки път и тя си ги хапва без проблем. Дам ли и по-малко от 120 и се започва едно чумерене.Памперсите ни се планят почти след всяко хранене......пу-пу все така да сме, само дето кат ви слушам се чудя защо моятя е такава гладница newsm78?!
Супер, нека си яде детенце пу, пу.
valkiria, честита ви месечинка, нека бъде много здрава и щастлива.

# 70
  • Велико Търново
Ще си позволя да отговоря вместо Кабранска-Can bebe пакет от 4-9кг. 60бр.струват 18лв. това е в Търново.В началото и аз бях скептично настроена,но сега съм супер доволна-нямат пропуск.И аз се бях притеснила да не се изрине Божидара,но не.Това пък е моето мнение!

# 71
Привет на всички!
 newsm59  ura happy bd Gift на Денит!
Честита месечинка на Валкирия! черпя се с
  party023Иние добре си хапваме тежим 6кг 61см по стари данни Naughty отдавна минахме на 3
-ка пампи.Да ви кажа и аз не мога да определя топло ли му е или студено сега пък както беше болен го обличам май повече  newsm78 и нашите ръце и крака са студени сутрин като го взема за ам е като шушулка пък е загънат с поларено одеало Thinking
Лека и спокойна нощ от нас ние отиваме да се чипаме и папаме! smile3541  bath1 Kissing Heart

# 72
  • Пловдив

На Божидара и слагам пелените на Саn Bebe от 4-9кг. и нямам абсолютно никакви оплаквания.

И от мен един глас за Can Bebe. До сега нямаме пропуснал, а доколкото знам са по лиценз на памперс  Simple Smile

# 73
Ние пък редовно си мием очичките като пишкаме. Последния път така се изненада милото, само се кокорчеше.  Rolling EyesПреди успяваше нас да окъпе, но напоследък сам се мие. Joy

Can baby, ползват и брат ми с близнаците и преди за вече порасналата ми племенница. Честно казано търсих в София  и доста трудно ги намерих /за разлика от Търново, където са навсякъде, Сиска знае/. Затова ме е страх, че ако почна на тях, може да не успея да си намеря после пакет. newsm78

# 74
  • София
Здряавейте и от нас  bouquet
Момичета, бебка започна да си хапва по 150г.  5, 6 пъти на денонощие, дали не я прехранвам - иначе плаче много и огладнява на 2 часа Confused
Май коликите ни минават Praynig, от 2 дни са много по - малко, затова искам да попитам, когато намалеят коликите бебчовците повече ли спят, защото тя от два дни спи много Rolling Eyes
Целувки на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт