Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 66

• 42 006
  • 777
  •   1
Отговори
# 75
В допълнение към Питанка- на мен са ми казвали при прилошаване да вземам първо Зофран, а ако продължавам да повръщам, да редувам Зофран и Деган.  Дано се оправиш, Мом🤗

# 76
Здравейте, дами.
Излезе ми резултата от цитоннамаска.
Ако някой е наясно да хвърли едно око. Имам час чак за  13август Sad
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 12:11 от DZ

# 77
  • Плевен
Не знам какво е колпит, но втора група е ок. За него чета, че е възпаление, от сорта на бялото течение, така, че споко. Яж, пий и си носи новите дрехи! За това възпаление ще те лекуват и така....

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 12:25 от elifanta

# 78
DZ,
доколкото съм запозната PAP 2 е добър резултат, съвсем стандартен за жени, които са водили и водят полов живот. Мисля, че  резултат РАР 1 само девствени жени могат да покажат Simple Smile
elifanta много точно е описала какво е колпит.

И да се похваля, вече съм като войник без пагон. Simple Smile Снощи ММ ме окастри с машината. То си беше мъка, само за един ден -  вчера, събрах една торбичка с коса.
Скрит текст:

Лошото е, че имам цели участъци без нито един косъм. Грозна история.

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 12:54 от Lea_Lea

# 79
  • Русе
Леа, изкара ме девствена при две деца Joy Joy
И имаш хубава перука, така че не се оплаквай много Hug

Пап 2 си е нормален резултат Hands Plus1

# 80
  • София /Абсурдистан
Ели, децата ти са донесени от щъркела Simple Smile

# 81
  • Русе
Често се шегувам, че съм девствена, защото децата със секцио  Joy

Но факт е, че за всичките тия години само един път съм излизала ПАП 2, все 1 съм била.  Когато беше излязла двойката ми каза, че явно е някакво възпаление и ми изписа някакви свещи. Мина и замина.
Тази година не мисля да си правя. Нали съм посредата на химията, а тогава не било добре да се прави :newsm78:

# 82
Като се сетя, че преди 5 години имах резултат РАР 4 към 5......
Ели,
майка ми също се шегува често, че съм "неродена мома" от народния фолклор, тъй като и аз съм раждана със секцио. Simple Smile

# 83
Mom31,
Веднага си купи и почвай Зофран. Hug
Ако нямаш рецепта, помолете в аптеката, аз и така съм купувала. По едно хапче през 12 часа, а половин час преди ядене (3на ден) Деган. И така от деня на вливката, до 5-ия, да си спокойна.
Ако искаш ще потърся какво ни даваха в Токуда, имаше и дексометазон и други, та всички бяхме "пушки".

# 84
Mom31,
Веднага си купи и почвай Зофран. Hug
Ако нямаш рецепта, помолете в аптеката, аз и така съм купувала. По едно хапче през 12 часа, а половин час преди ядене (3на ден) Деган. И така от деня на вливката, до 5-ия, да си спокойна.
Ако искаш ще потърся какво ни даваха в Токуда, имаше и дексометазон и други, та всички бяхме "пушки".

Благодаря !Ще пробвам и с това,защото явно Дегана е слабичък или не ми действа.

# 85
  • Варна
mom31, пробвай с чай с джинджифил, лимон. Виж тук > http://bezrak.com/uncategorized/%D0%B3%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D … 0%BF%D0%B8%D1%8F/

# 86
Благодаря Milmich!
Така е всеки сам решава за себе Simple Smile

# 87
  • Варна
Ехееее, колко варненски гърли се завъртяли в тая центрофуга.
Аз също правих химиите в Аспарухово преди 10 години (бях на 35 г), после 5 години ме следиха в диспансера - лекарите са същите гледам и сега.
Николов - имам много добри впечатления.
Стилиянова - също.
За останалите - ще се въздържа.
Всички са трудни за общуване. Но за рецепти, изследвания - настоявайте си пред дежурните лекари.
Хайде със здраве !

# 88
# 89
И сега какво излиза? Премахнали сме сладкото от менюто. Само пиле и бяла риба. Но и това вече му омръзна. Вече и аз не знам кое е полезно и кое не.

Общи условия

Активация на акаунт