СЕДМИ клас 2019/2020 - Трето класиране - (27.07. - 02.08)

• 52 946
  • 990
  •   1
Отговори
# 915
Не съм чула за нито едно дете, което да иска ДО.

А, моят малкият иска. Чудесно щяло да му бъде. Като не знаел нещо или не му се отговаряло, щял да мютне микрофона и да пише, че има технически проблеми. Абсолютно го е измислил.
С набора май не сме обсъждали тази тема. Нищо чудно да е на различно мнение всеки ден в зависимост от това кой дявол го е ухапал.

# 916
Санака, сигурно е старо инфо, защото от СОУ на СУИЧЕ стана още 2016 година. Ще се разбере.

# 917
  • София
Не знам как ще е тази година, но миналата в 22ро испанските паралелки 8 клас до започването на ДО са имали един час седмично с "натурален" испаноговорящ, (не съм сигурна за националност). По време на ДО този час отпаднал.

# 918
  • София
Чилиец е бил учителя в 22.Чудесни отзиви споделят за него.Мисля че философия е водил

# 919
  • София
Ето едно мнение за 32. от 2018 какво се изучава на английски:
https://bg-mam.ma/p/722044/37037306

13 юли 2018, 08:08 ч.

9 кл. - история, география, биология, химия.
10 кл. -история, география, биология, химия.
11 кл. - биология, химия, философия
12 клас - свят и личност
това са предметите изучавани на АЕ

# 920
  • Русе, София
Чилиец е бил учителя в 22.Чудесни отзиви споделят за него.Мисля че философия е водил
На осмокласниците преподава млад испанец тази година, имаха един час седмично - 19 - ти час испански. Май тази му беше първата година. За съжаление по врме на ДО нямаха часове с него.
Чилиецът преподава в 9-ти клас философия.

# 921
  • софия
Поздрави от морето-мечтано място

# 922
  • София
Привет от морския бряг да кажа и аз! С кеф прочетох тези 62стр, които се бяха натрупали, докато ние имахме преживявания с коте, скрило се до двигателя на колата, наборът, сдобил се с морска болест от много скачане на батути и т.н. Отпускаме активно вече, чак сега осъзнавам колко съм била уморена. Заспивам с децата, дори не стигам да си пусна сериалите, които съм си приготвила, следобед пак подремвам в хамака.
Понеже не мога да редя рими, и аз ще черпя снимка:

Скрит текст:

Сиропът от теменужки ми се струва пренебрегнат във форумната поезия. Stuck Out Tongue Winking Eye

Освен на Айла и Ваня, на кого имаме да стискаме палци?

# 923
  • София
milasara, къде е този огромен, празен плаж?

# 924
  • София
Градина е това. Снимката е от онзи ден, днес е малко по- пълно. Една панорама отпреди малко:

Скрит текст:

# 925
И от мен снимка за релакс:) Тишината и спокойствието на родопските язовири Simple Smile
Време беше да проветря главата на младежа Simple Smile (незнам как да направя "скрит текст" Simple Smile )

яз. Широка поляна

яз. Доспат

# 926
И , забравих , специално за шкафа Simple Smile

# 927
  • София
Градина е това. Снимката е от онзи ден, днес е малко по- пълно. Една панорама отпреди малко:

Скрит текст:

Прекрасно! Мислех, че е доста по-застроено, а явно има още празно място.
citron, няма какво да ги криеш снимките. Чудно е и в Родопите! Големи сме щастливци с такива приказни места, само дето не ги оценяваме достатъчно, а и имаме управници/ мафия, които не им дреме и позволяват да се съсипват.

# 928
  • Отвъд алеята зад шкафа
Градина не е застроена. А след Градина има още доста къмпинг зона до Златна рибка чак.

# 929
  • София
Чудесни поетеси сте се събрали! Браво!
Благодаря и за снимките, пълнят очи и души! ❤
Ние ходихме на кратка почивка точно преди подаването на документите. Искаше ми се като приключи всичко, но плановете се промениха в движение. Много шантава година.
На мен пък никак няма да ми липсват притесненията покрай 7ми клас. Може след години да го приема различно, но много стрес ми се събра като цяло. И с 👑, и с всичко...

Общи условия

Активация на акаунт