СЕДМИ клас 2019/2020 - Трето класиране - (27.07. - 02.08)

• 53 124
  • 990
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Добре, де...с тия високи балове как ще влязат децата? Тези, които все пак не успеят да се класират де отиват? Да чакат и да се молят на директора на 4-то класиране ли?

# 376
  • София
Максималният бал за СМГ е бил напълно достижим и на второ класиране.

# 377
http://ruo-sofia-grad.com/справка-за-минималния-и-максималния-б-3/

Интересно какъв е случаят на 19 СУ "Елин Пелин"?
АЕ с датски - 475.5.

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 17:19 от Анонимен

# 378
  • София
Да, на трето очаквано по-високи балове в сравнение с второ. Дъщеря ми не само няма никакъв шанс за по-желана паралелка (133 или 35), но и там където е сега нямаше да може да се класира (22).

# 379
  • гр.София
Ох,това РУО,не мога да го отворя от телефона си!
Какви са баловете в 1-ва АЕГ?

# 380
  • София
Честитооо! с какъв бал сте?

link=topic=1239619.msg41139791#msg41139791 date=1596006868]
Досега само четях, но вече мога да споделя и аз моя опит от 3-то класиране. Ние рискувахме, не го записахме на второ класиране в 35-то, където беше приет и на първо и на второ класиране. Желанието му беше да учи немски и английски, по възможност първи език английски, защото е учил 7 години в 20-то у-ще само немски. За първи път писахме 73-то на трето класиране ( преценихме, че първоначално балът му няма да му стигне за първите класирания),  и то като трето желание ( след 1 АЕГ ( НЕ и ФЕ), защото все пак въпреки малкия шанс, си беше място.  И ето го класиран: 73-то НЕ/АЕ ( имаше само 1 място). Така, че наистина риск - печели, риск - губи е трето класиране. В нашия случай спечелихме! Честито на всички дечица, които са успели на трето! Пожелавам успех на всички, които ще се борят и на трето класиране
[/quote]

сега виждам поста: момче: 415, 500. Като чета какво се е случило, явно той голям късметлия Simple Smile

# 381
  • София
Доста са се качили, там където ни приеха и се записахме, нямаше да го приемат на трето... За другите училища, които следя - също... тази година е изключително интересна.
За стратегия при малкия ми син друго имах предвид. Ясно е, че ще трябва да се ходи на уроци отново. На подготовка само от училище не мога да разчитам, а и моите деца са такива, че авторитетът на учителя е от значение за усилията, които полагат. По-скоро за подреждането имах предвид. Сега ги писах така, че да има шанс да го приемат на ранен етап. То не че е лошо това, предвид разигралата се ситуация, но по този начин му затворих шансовете да мръдне напред от самото начало. Всъщност както се видя, може и това да е била вярната стратегия... Не знам вече.

# 382
  • Отвъд алеята зад шкафа
За нашата паралелка имаше 1 свободно място за момиче за 3-то класиране, прието е едно с бал с 24 точки по-висок от минималния на 2-ро класиране.

Мария, не знам какво да те посъветвам, а и не мисля че има нужда, но да знаеш, че ти съчувствам.

# 383
Ох,това РУО,не мога да го отворя от телефона си!
Какви са баловете в 1-ва АЕГ?
Момичета - АЕ/РЕ -  444
АЕ/НЕ - 447.5
АЕ/ИЕ - 448

Момчета - 419 минимален за АЕ/ФЕ
АЕ/НЕ - 420

# 384
  • гр.София
Благодаря,Врабчо!

# 385
Не го мери, че еутирокс няма по аптеките. Вече час обикалям.

https://www.google.com/amp/s/www.24chasa.bg/amp/8569415

Мария, не обикаляй, вземи телефоните на големи аптечни вериги и звъни да ги питаш къде имат наличен препарата (Ремедиум, Софармаси т.н.) Ако много се окаже тегаво положението, звъниш директно в Мерк България.
Сега ходих да гледам на кое лекарство съм - на L- Тироксин съм, имам и още два блистера, олекна ми.
Есента ми го смени ендокриноложката, защото каза, че Мерк сменяли състава на Еутирокса и искала да види какви ще са отзивите и може пак да ме върне.
Имаше период, в който бях и на 50 от едното и 25 мг от другото лЮкарство.Явно за преход, знам ли..

Приятелското ни дете отива на 4-то класиране.. Хич не е доволно къде са го приели..

# 386
  • София
Много сериозно увеличение на баловете в 127-мо на писаните паралелки от нас.
Природни науки от минимален на второ 325.5 сега е 380 - увеличение 54.5 т
Матиматическата паралелка от 330.5 на 374 - увеличение 43.5 т
Езиковата АЕ с НЕ от 347.5 на 357 - увеличение 10 т
Предприемачество от 311 на 356 - увеличение 45 т

# 387
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Не го мери, че еутирокс няма по аптеките. Вече час обикалям.

https://www.google.com/amp/s/www.24chasa.bg/amp/8569415

Мария, не обикаляй, вземи телефоните на големи аптечни вериги и звъни да ги питаш къде имат наличен препарата (Ремедиум, Софармаси т.н.) Ако много се окаже тегаво положението, звъниш директно в Мерк България.
Сега ходих да гледам на кое лекарство съм - на L- Тироксин съм, имам и още два блистера, олекна ми.
Есента ми го смени ендокриноложката, защото каза, че Мерк сменяли състава на Еутирокса и искала да види какви ще са отзивите и може пак да ме върне.
Имаше период, в който бях и на 50 от едното и 25 мг от другото лЮкарство.Явно за преход, знам ли..

Приятелското ни дете отива на 4-то класиране.. Хич не е доволно къде са го приели..

Смяната на производителя на еутирокс, на мен ми подейства супер зле - получих ужасно сърцебиене, което не можех да овладея. Регулирах с аюведа и смених с елтироксин.
Доколкото съм чела не съм единичен случай със странични реакции.

# 388
  • у дома...
Искрено се радвам, че успяхме добре да си преценим възможностите и успяхме да постигнем целта си още на първо класиране. Нищо, че е втори ешЕлон. Гледайки баловете на трето класиране, направо съм потресена!

За сърцебиенето от щитовидната - пулса често ми стига до 120. До миналото лято ми беше добре с такъв пулс. От една година вече съм на Абана на Хималая. Правя малки почивки и се чувствам много добре. В момента съм на 125 л-тироксин. Преди година съм била на 175/150 мг.

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 14:18 от Просто_майка

# 389
  • София
Страхотни парадокси на това класиране. Първа английска с по-ниски балове от 18-то и 22-ро!

Общи условия

Активация на акаунт