127 СУ

• 36 880
  • 197
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Т.е. ако си приет в математическата паралелка имаш фиксирани профили математика, англ и испански. А за четвърти профил има ли избор и какъв е той?
Профилите би трябвало да са 4 още от самото начало - примерно при малката ми дъщеря (сега ще е 11 клас) са АЕ/ИЕ/Биология/Химия (може и природни науки да го водят, не съм сигурна). При голямата, набор 2005 със същия профил, в 11 клас можеха да сменят без езиците, естетвено. Сега вече не.

Жоржи, моя грешка, забравила съм как стоят нещата, че този мач съм го играла последно преди 3 години.

# 136
При сина ми в 133-то имаха само три профила - в неговия случай РЕ, АЕ (задъжителните за паралелката) и трети по избор - той избра география. Не във всяко училище са четири профила.
Spensa, в постера на 127-о пише за математическата паралелка, че има следните профили: математика, информатика, ИЕ, АЕ. В училището ще Ви отговорят най-точно дали има избор за профил за конретната паралелка, но според мен са установени с приема и не се сменят.
Успех!

Последна редакция: вт, 16 юли 2024, 11:32 от malejna

# 137
Здравейте, брат ми е приет в математическата паралелка по модел 1:1, доста интересно звучи. Има ли някой друг там?

# 138
  • София
Какво ще рече модел 1:1?

# 139
Какво ще рече модел 1:1?

За да не разкажа грешно, ето линк https://prepodavame.bg/modelat-11-badeshteto-na-obrazovanieto-v-nastoyashteto/
В брошурата на училището пише, че тази година за първи път ще го има при тях и само в математическата паралелка.

# 140
Не ми стана ясно с този модул 1:1 , дано да имат добър учител па математика и испански.
По-горе имаше лоши коментари с тези учители .

# 141
Аз съм доволна от учителката по математика. За испанския не мога да кажа все още.
Предполага се, че в профил математика ще влязат деца, които Искат да я учат.
Което значи да не разчитат само на часовете в училище.
Днес това се опитвах да обясня на дъщеря ми, че освен 3то часа, трябва да седне и вкъщи да реши някоя и друга задача  и да прегледа урока😀.
Щото английския лесно, то в ютуб всичко има, ама като не ти е интересно нещо....
До 8ми клас беше зле по английски в сравнение с другите деца, затова го казвам.

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 21:50 от Анонимен

# 142
Обмисляли ли сте уроци по математика за дете в 8 клас? До скоро не смятах, че ще му е нужно - обаче вие тук ме уплашихте, че в горните класове мотивацията, и качествените учители, хич ги нямало? Аз не държа да става професор, ама и излагация не искам. На матурата има 80 точки, това ни е сегашното ниво. Можеше да има над 90, обаче магарето не описва решенията на задачите от втората част, за да не си изхаби химикала.
Какво е мнението ви за уроци, или курс, върху училищния материал по математика за дете 8 клас? Мерси

# 143
Нямат ли допълнителни часове в математическата паралелка. 8-10 клас? С три часа ..

# 144
Здравейте , днес се записахме , предприемачески профил с ИЕ . Може ли мнения за тази паралелка ?

# 145
Здравейте , днес се записахме , предприемачески профил с ИЕ . Може ли мнения за тази паралелка ?

Здравейте,
И дъщеря ми също е записана в тази паралелка.
Бих се радвала да чуя мнение  за този профил😊

# 146
Здравейте,
записвам се при Вас,дъщеря ми на есен ще бъде 8ми клас в 127мо училище.
Предприемачески профил с искански.
Има ли други родители на деца,които ще бъдат съученици на моето момиче Simple Smile
Аз мисля да вляза с математика

Здравейте,моята дъщеря ще бъде в тази паралелка(8Е кл.)

# 147
  • София
Ако са намерили добри учители по испански, всичко ще е ок.

# 148
Обмисляли ли сте уроци по математика за дете в 8 клас? До скоро не смятах, че ще му е нужно - обаче вие тук ме уплашихте, че в горните класове мотивацията, и качествените учители, хич ги нямало? Аз не държа да става професор, ама и излагация не искам. На матурата има 80 точки, това ни е сегашното ниво. Можеше да има над 90, обаче магарето не описва решенията на задачите от втората част, за да не си изхаби химикала.
Какво е мнението ви за уроци, или курс, върху училищния материал по математика за дете 8 клас? Мерси

Аз се замислям за допълнителни уроци по математика, но незнам как ще се чуства дете първата година, все пак сменя училище. Колебая се за уроци по скоро по английски, защото нашия език е испански. Не ми се иска да изоставя с английски все пак един ден може да реши да учи извън страната.
Проверявах за курсове по математика , но те само към 10 клас за подготовка по матурите.
Според вас дали, ще е натоварващо хем да учи нов език испанки и същото време да ходи на курсове по английски.

# 149
Според мен, ако досега е учило английски език, няма да го забрави за една година. Бих оставила детето да се адаптира към новата среда и език .
Що се отнася до математиката, ако имате притеснения, добре е да си помага с допълнителни уроци.

Общи условия

Активация на акаунт