Предателство без установени отношения

• 5 908
  • 103
  •   1
Отговори
# 60
Аз не виждам ни предателство, ни изневяра, или друго подобно нещо, защото реално нямате никакви отношения, дори не сте се виждали. На мен не би ми трепнало окото дори, просто щях да си приключа писаниците с него. Ама на мен в подобна ситуация и " отношения " не би ми хрумнало и да го разпитвам, да го притискам къде е бил и с кого.

# 61
Аз не виждам ни предателство, ни изневяра, или друго подобно нещо, защото реално нямате никакви отношения, дори не сте се виждали. На мен не би ми трепнало окото дори, просто щях да си приключа писаниците с него. Ама на мен в подобна ситуация и " отношения " не би ми хрумнало и да го разпитвам, да го притискам къде е бил и с кого.
Ти очевидно си другата крайност на авторката, доколкото съм те чел - гледаш на мъжете като носни кърпички, които си готова студенокръвно да ги изхвърлиш при най-малкото несъответствие Grinning

# 62
  • София
Авторке, реагираш остро и се засягаш от коментари, които не са ласкателни.
Истината е такава - грозна.
Взимам си думите назад, малкия е играч. Ти не си.

# 63
Ти очевидно си другата крайност на авторката, доколкото съм те чел - гледаш на мъжете като носни кърпички, които си готова студенокръвно да ги изхвърлиш при най-малкото несъответствие Grinning
Чети с разбиране, ако обичаш. Има несъответствия и несъответствия. Едните могат да се преглътнат, други - не. А и в крайна сметка на кого съм длъжна, че да правя компромиси със себе си като виждам, че има нещо, което не бих приела никога и ще ме дразни? В случая дори не говорим за някакви любовни отношения между тях, а за някакви си чатове. Извинявай, ама това не е нито връзка, нито нищо, че някой от тях да дължи обяснения на другия, или да му търси сметка. За мен са двама души, които си губят времето да чукат лаф онлайн и просто изпитват някакво привличане един към друг. Поне да бяха се виждали, а то виртуални тръпки и предателства, все едно някакви 15 годишни.

# 64
Скрит текст:
От обяд насам не бях чел по-абсурден израз. Може ли да обясните как става това ангажиране на чужди намерения Simple Smile Simple Smile
Казваш ѝ, че си влюбен в нея, че искаш да сте заедно, даваш ѝ да разбере, че си ѝ отдаден, при което тя евентуалнно влага същите емоции и намерения в теб. Даваш ѝ надежди, очаквания, събуждаш чувства и да, намерения. Във вид на желана и вероятно планирана развръзка на надеждите.

Скрит текст:
После плюеш на това, че даже ѝ се хвалиш как си се изплюл.

Няма предателство, найс а....
Ангажираш друг човек със себе си .
Има ли значение дали е ръка за ръка на лунна светлина или в канал на мирка? По-малко хора ли сме като общуваме онлайн?

Уточнявам - аз не знам дали те са си обещавали нещо, дали са си говорили така, дали са планирали кой знае какво.
Но принципното мнение в коментарите дотук е, че щом не са се виждали,не било предателство.
На което аз принципно отговарям - съдържанието на общуването е важно, не формата. Все тая е къде е казано/написано, брои се ефекта. Кажи му на преатела ти да специализира нещо,  от което все пак разбира.

E те тия две думи, подчертаните, разколебават и моя преател Simple Smile
vяsko, не се ли усещаш колко си неубедителен? Или важното е да сме упорити, логиката  не ни интересува.

# 65
E те тия две думи, подчертаните, разколебават и моя преател Simple Smile
vяsko, не се ли усещаш колко си неубедителен? Или важното е да сме упорити, логиката  не ни интересува.

Тия удебелените думи не са там случайно. С тях подчертавам, че vяsko не е регистрацията на нечия нощна лампа.
Не съм им светил, та да съм категоричен за конкретния случай. Но ти питаш как се ангажират чужди намерения и аз ти отговарям как. За да има предателство е достатъчно да е имало доверие, което да бъде брутално счупено, условието да сте пили 3 ракии очи в очи описва просто частен случай на предателство.  
Свободен си да не бъдеш убеден.

# 66
То няма лошо и ненормално да се чувстваш предаден от онлайн врътка, но ако няко ти е дал действителна заявка и си го преценил, подчертавам преценил, че не е просто лаладжия за чат свалки.
НАчи, тя, авторката, хем не може да преценява, хем се цупоти.
Ами, маце, ок, като не умееш на тая възраст да преценяш, че някой се гаври с теб онлайн, може би имаш да учиш уроци.

ИзвинетИ, той ѝ казал, че не можел да се разбира с връстничките си и тя е намбар уан. Оххх, чак ме засърбя петичката.

# 67
Абе, той се разбира с връстничките си, но ТЯ го разбира НАЙ-добре.
И един мармот...

# 68
Базила, настрани конкретната "двойка", ама и аз да подчертая нещо.
Всичко започва с лаладжийстване, чат свалка, без значение как.
След което, като им е готино и приятно на двама души, било по-"ентелегентно", сдържано, или директно, се "награбват" с бъзици и "лигаване" (до хора си е и моменти), не седят в чата седмици, и месеци, а се виждат на 3-я, 5-я, 10-я ден, примерно.
След което общуват, опознават се, излизат още няколко пъти, и то си показва.
Още няма "заявка" за нищо.
Има потенциална заявка. Sunglasses

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 22:07 от FragranceFanatic

# 69
  • София
Не, бе, той идеално си се разбира с връстничките Mr. Green

# 70
Ми значи няма нищо лошо и тя да му каже, че случайно се е запознала с един малко по-млад и готин.

# 71
Абсолютно няма, Вяско, ако ѝ се занимава с игрички. Всичко е въпрос на избор и преценка.

# 72
  • София
От детската градина т’ва.

Да му каже - предаде ме, така го чувствам прощавам ти/ не ти прощавам и да решава.

# 73
Абсолютно няма, Вяско, ако ѝ се занимава с игрички. Всичко е въпрос на избор и преценка.
аз не сеедя като ТЕБ по цял ден в Бг мама да чета и обсъждам лични драми..много комплексарщина лъха от вас.Как пък определихте отношенията ми с човека и вече анализи тръгнахте да правите..
Казала съм толкова,колкото съм преценила и каквото съм преценила,че е редно да споделя.Аз не си показвам долното бельо навсякъде и не си губя времето да хейтя.Ако мога да кажа нещо градивно-да,но да слагам оценки -не си позволявам.Ниска топка си,да знаеш!
Дотук две нескопосани оценки и едно твърдение, че не слагаш оценки.
Имаш проблем със себе си, със способността си да усвояваш и анализираш  информацията, която ти подават. Работи в тая насока.

# 74
От тая страна може да изглежда като за детската градина, но за обсебен от нея ревнивец е убийствено комбо.
А за нея - feel good момент. Евентуално.

Ерика, Босилка не е ниска топка, а напротив, просто в теб бушува много гняв и горчилка. Отдай се на Тъмната страна. Иди го изяж него както си му е реда.

Общи условия

Активация на акаунт