Парфюмни размисли и страсти - 247

• 47 679
  • 711
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Това не го мога, като знам 1 месец едва успях 1 година няма начин. Dez желая ти успех в това предизвикателство.
Лилави флакони Велвет Орхидея и Смокиновия чай на Арден. Другите не са баш лилави.
SOTD

Последна редакция: чт, 06 авг 2020, 11:18 от chanel19

# 376
Искам и аз да се включа към "една година без парфюм" 😁бях си го казала вече, но все се намира нещо...тук едно мини, друг, защото е спрян и вече много трудно се намира и става като диетата "от понеделник". Но искам да опитам. Мечтаех си за Шалимар едп и една Аква ди Джоя, но то така или иначе винаги си мечтая нещо парфюмно. А и често си казвам, че с парите за парфюми бих могла да направя нещо по-смислено. Така че, Dez аз се включвам😀

# 377
  • Sofia
Това ще ми е като зърнената диета - хем ще съм на диета, хем ще хапна каквото зърна. Grinning
Няма шанс да я издържа, това е по-ограничаващо и от карантината, в комбинация с военно положение и абсолютни рестрикции. Grinning

SOTD - Mancera Musky Garden. Blue Heart

# 378
  • Бургас
NotesBirthdayChampagneМомичета и момчета, хрумна ми един луд експеримент, който започвам днес. Много обичам предизвикателства, и понеже не се сещам за други, ще направя 1 година без нова парфюмна покупка. Party TimeNotesBirthdayChampagne

Иска ли някой с мен? Не е парфюмна диета, а внимание към новите любимци и старите съкровища.

Искам, но не си вярвам, че ще успея. А размените броят ли се? Всъщност аз вероятно ще мина на диета, т.е. на 3 месеца - 1 аромат. Тотал за годината - 4 нови.
Така струва ми се ще мога да преживея.Чакам един Карлейдоскоп, той не влеза в бройката, че е поръчан преди диетата.

Днес съм Принцеса Wear Crown Wear Crown Wear Crown Много ми е слаба, жегата ли я изяжда ... Иначе е приятна.

# 379
NotesBirthdayChampagneМомичета и момчета, хрумна ми един луд експеримент, който започвам днес. Много обичам предизвикателства, и понеже не се сещам за други, ще направя 1 година без нова парфюмна покупка. Party TimeNotesBirthdayChampagne
Разбира се, ще пробвам на воля, но искам да износя гардероба, защото не съм колекционер, а не искам да разпродавам.

Иска ли някой с мен? Не е парфюмна диета, а внимание към новите любимци и старите съкровища.

Ден 1/365

звучи чудесно, ще пробвам с теб
до сега целта ми беше да видя няколко дъна на летни аромати до октомври, не се справям достатъчно добре въпреки, че се старая Grinning
две уговорки за мен с предизвикателството - имам набелязани от известно време два парфюма, тях съм ги купила в душата си, т. е. изключвам ги от предизвикателството Grinning , а също и ако приключа любимец, вероятно ще го подновя, т. е. ще си представям, че съм имала две бутилки и съм видяла дъното на едната Grinning

SOTD: Jenny Glow Myrrh & Tonka
до довечера ще го разкрася с още нещо, защото в жегите никога не нося само един на ден

# 380
Разбира се, ще пробвам на воля, но искам да износя гардероба, защото не съм колекционер, а не искам да разпродавам.

Скрит текст:
Ден 1/365
SOTD- Salvador Dali Purplelips Sensual или с други думи "Силата на Съдбата"- 
Купих го през съдбовното за мен лято на  2018, и този аромат беляза новото начало.  Пламна любов и се запасих за всеки случай. Нося го за втори пореден ден. Лилав аромат, балсамичен и плътен,  почти гурме, с кадифена текстура като листата на орхидея. Много канела и полъх на ветивер който го няма в състава, но нещо ме кара да мисля за уханен афтършейв (в най-добрия смисъл на думата).  Издръжливостта е целодневна.
Много ме радва. Вкусен ми е. Two Hearts Най-красив е през лятото, от есента нататък ще е прибран.
Dez, не си го причинявай.  Ако мога да използвам един популярен слоуган: " Не си ти , когато си гладен". Най-много да си причиниш някоя характеропатия, то си ни е в ДНК-то просто.

Последна редакция: чт, 06 авг 2020, 11:16 от bubanka

# 381
Интересна идея за предизвикателство!

Аз, обаче, категорично няма да се включа. Харесва ми да чета за парфюми, за нови такива или коментари за мои любимци/антилюбимци. Много обичам да разучавам нови парфюми...
Обожавам да си купувам парфюми - парфюми на сляпо, дълго чакани парфюми, парфюми, които съм тествала и е било моментална любов, парфюми, които обичам от години и все отлагам да придобия, парфюми, които ми навявят спомени за места и хора и купувам от сантимент, парфюми за подарък...
Не си пестя и кътам парфюмите-пръскам колкото, когато и както искам. Не ме плаши да видя дъно, което се случва често (винаги пръскам по много..).

Пожелавам ти успех, Dez!

# 382
  • Бургас
Jollie, и аз така... Пълен хедонист съм, но бройката е малко под 100, а шкафовете са вече 2 и не ги побират /при положение, че 12 бр са с мен на работа... Не че искам нещо да си отказвам, но вече положението не изглежда съвсем здравословно.
Така, че съм на диета, но ще си позволявам размени.

# 383
Някой познава ли Black Prestigium Mancera ? Изкушавам се да си имам и трите от серията,но този ме плаши малко. Колкото са красиви другите два ,толкова срашно ми изглежда този Scream

Гледай това ревю на Black Prestigium, супер подробно и доста възторжено, направо и на мен ми потекоха лигите https://youtu.be/VbcbWo7esLU
Този прави страхотни ревюта и има голяма колекция Мансери (и всякакъв друг ниш). След много чудене и след негово ревю взех Bapteme du Feu Serge Lutens и наистина беше много акуратно ревюто му с аромата.

Последна редакция: чт, 06 авг 2020, 11:32 от tuali

# 384
  • Балчик
Една година? Няма шанс за мен.

# 385
  • виртуално
Бих пробвала да се включа в такова предизвикателство.
Вчера станаха 70бр и честно казано бройката ме травмира, не успявам да се нарадвам на любимците си.
Крепи ме мисълта, че около 10бр са почти на дъното, но пък се стискам да ги използвам, защото повечето вече са спрени.
При добра цена бих отгърмяла единствено един нощен скандал...

# 386
За едногодишното предизвикателство съм "искам, ама нямам желание"... Бих пробвала с по-кратък срок, примерно 3 месеца. Ще се опитам за начало до месец да свърша някой намалял парфюм 😊

# 387
  • Стара Загора
Dez, и аз ще пробвам с теб. Обаче ако някой ми пита какъв подарък искам и кажа парфюм, това нали не се брои Simple SmileSimple SmileSimple Smile хахаха

# 388
  • España
За едногодишното предизвикателство съм "искам, ама нямам желание"... Бих пробвала с по-кратък срок, примерно 3 месеца. Ще се опитам за начало до месец да свърша някой намалял парфюм 😊
И аз тъй 🤪

# 389
  • София

Dez, ще се включа в предизвикателството. Преполагам, че ще ми е трудно, но размерите на парфюмните ми покупки преминават всякакви прилични граници напоследък. След двата парфюма, които получих днес и се оказа, че едва намерих място къде да ги прибера в шкафа, е крайно време да се поспра. Simple Smile
Ето ги и тях. Wink
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 06 авг 2020, 15:50 от magicjo

Общи условия

Активация на акаунт