ТЕМАТА НА ИБО 🤙 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" - №67

• 47 889
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
С това "синко" ме разстрелват. За мен самото обръщение е израз на покровителствено отношение. Мисловната им езикова логика е построена на дофеодални отношения. Зейнеп е имала късмета да се измъкне от този свят. Направи го още веднъж заради достойнството си. Колко тъжна беше репликата и- "за пръв път се почувствах млада". Да, тези махленски отношения ги превръщат в малки възрастни с най-важен въпрос- какво ще кажат хората. Самият Мехди започва преобразяването си от дрехите. Не от някоя книга, а от сватбеното костюмче. Може и да направи пари, може да вземат резиденция с Нух и дори джип, но Зейнеп и Баръш за минали през света на учението и книгите, което Мехди няма как да компенсира. Както каза Нермин- "чел е стиховете, но не ги е разбрал." За хора като него и Сакине пианото е враг. Постъпи добре, че се съгласи на развода. Но това, което изглежда като закрилничество, всъщност е собствена суета, която е сексистка и обидна за съвременната жена. Баръш трябва да прати Мехди в Лондон да се учи. Само тогава би имал шанс със Зейнеп.

# 586
  • Плевен / София
Нермин наистина е светлият лъч в живота на Зейнеп...
П.п. и този път телефона не ми " прекръсти " героинята😛Писането от телефона понякога води до комични ситуации....Нермин е станала Нериман...но вие ме разбрахте имах в предвид по добрата майка на Зейнеп...защото освен, че я е родила Сакине досега с нищо не помогна на Зейнеп....Вмени и вина и тя се омъжи на бързо, а после зад гърба и каза на Мехди за проблемите с наемането на жилищитето....Голям кеф/както казва сега младото поколение/ че Мехди е паднал на колени.....Той го направи, не защо осъзна какво е причинил на Зейнеп, а за да може тя да "направи добро" и да му прости....е свърши с благотворителността на Зейнеп...Време е да направи нещо добро за самата себе си....

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 12:36 от gostenka68

# 587
Да, и на мен посещението при агента на имоти не ми хареса. Дори и да е форма на закрилничество, това показва в каква роля се вижда Мехди. Да, мъжът е по-силен физически, в определени случаи и психически, винаги може да защити една жена, но единствено и само тогава, когато тя има нужда. Да принудиш една силна жена да се нуждае от теб, да се чувства длъжна, само защото си мъж, това е пътят към тиранията. Защото трябва принуда, за да накараш силната жена да стане слаба заради теб. Мехди уважаваше силната жена до мига, когато я спечели. Доказа се. След победата трябваше да я подчини, за да продължи да бъде водещият. Не успя. Сега ще се доказва, но не от любов, а от мъжка гордост. Това виждам аз.

Ако поне веднъж беше изразил съжаление как е наранил Зейнеп, щях да му повярвам. Но той се счита за неразбран, предаден, виновникът се изкара жертва. Върхът на манипулацията.

# 588
Мехди наистина не разбира къде е проблема. Наистина отиде от добро сърце, за да помогне за квартирата. Обаче цялото общество не приема, че жената е способна да се справя и сама. Сакине, Мюжгян, агента по недвижими имоти, първия хазяин, хората от махалата и още и още. Кой е Мехди, че да се отличава от масата.
Шапка му свалям на Ибрахим Челиккол за изпълнението в тази серия. Предполагам, че е в пъти по-интелигентен и със светски маниери, но така докара фасоните на дребния човек ... Чак се замислих дали не излиза някаква дълбоко скрита негова същност. Разби ме с тежкарлъка във фирмата - вносител на гуми!
И понеже съм виждала такива мурафети в живота, от също толкова незначителни особи - шапка му свалям на актьорското майсторство. А пък онази маНдама видя потенциал, моля ви се Simple Smile
Ще се завърти една лИбоФ там ... Ама хак да им е на Мехди уста и на Мюжгян абла - да видят как брулят образованите мадами. Защото добра и несигурна като ранната Зейнеп няма да намерят.
Просто нямам търпение да видя физиономията на Мюжгян когато Мехди докара Миската в маалата - "от трън, че на глог, та на по-висок" Simple Smile
Сакинето, ах Сакинето, то и името й едно такова дребно и смачкано звучи. Тази особа е най-яркия пример за понятието "пилешки мозък". Дребна душица, нещастен характер, мижав акъл. Тя е от този тип, дето дори аз, макар да съм жена, ми иде да подкарам с юмруци и ритници. Нали знаете, има такива хора, които с покорството, страхливостта и безгръбначието си вместо съжаление предизвикват раздразнение и агресия.
 Нещастница смачкана, дето може да се ръби само на Нермин и то заради доброто възпитание на последната, което не й позволява да отговори подобаващо.
Заради Сакине не гледах първи сезон. Загледах първа серия и като видях какви емоции предизвиква в мен, като видях нещастната объркана, отстъпваща Зейнеп направо теглих чертата.
Върнах се към сериала с появата на Баръш бей, която съвпадна с изправянето на гръбнака на Зейнеп.
Чакам с нетърпение фрага, защото нямам идея как сценаристите ще развиват нататък историята.
Мисля, че трябва да ни покажат несъвместимостта на двата свята до край, защото това е реалността. Другото е приказката за Пепеляшка и в приказния свят трябва да си остане.

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 15:22 от dariVale

# 589
Хващам се, че ми е много трудно да коментирам сериала, защото след всеки епизод стигам до едни и същи изводи - адски силна актьорска игра, абсолютно реалистични житейски ситуации и чувството, че тези хора наистина съществуват и преживяват точно тези събития, та и ние сякаш сме съпричастни с тях от първия ред Hands V

Интересно беше хрумването епизодът да започне от съдебната зала. Даже за момент реших, че е някакъв технически гаф.

Демет изигра много убедително вътрешната борба на Зейнеп между чувствата към Мехди и здравия разум, който през цялото време ѝ крещеше, че трябва да се разделят. Не ѝ беше лесно, но много се радвам, че намери сили да отстои позицията си, въпреки постоянните внушения на Сакине. Много ми хареса как е представено приятелството на Зейнеп и Емине. Двете минаха през какво ли не, но все още се държат една за друга Hands Facepunch

Мехди ме издразни много с желанието да се промени, чак когато Зейнеп показа, че е непреклонна. Един вид на инат на нея, а не защото е узрял за идеята. В сърцето си е все същата махленска консерва, но за да се покаже, че и той не е по-назад от Зейнеп, сега ще продава сервиза и ще става бизнесмен... Да видим какво ще излезе от цялата тази авантюра. Зейнеп не можеше да ходи на работа, но бизнес дамата с дълбокото деколте може да му помага за новите начинания Rolling Eyes

Мюжгян и Бурхан са ми дразнители. Някак адски неестествена е връзката им...

Баръш е готин. Нермин май веднага го хареса за Зейнеп. Дано успее да спечели делото срещу Екрем. Следенето на Мехди, докато бяха на вечерята не знам дали трябваше да значи, че вече ревнува Зейнеп от шефа ѝ. Все ми се струва, че беше ясно каква е целта на събирането, но... знаем какъв е турският мачо-манталитет.

Нух и Джемиле не знам дали ще имат "позволение" да са щастливи. И тяхната не е лесна - хора на зрели години да се обясняват като малки деца...

Накратко - чакам си с нетърпение продължението на историята Kissing Smiling Eyes

# 590
Супер Катя, съгласна с теб за приятелството на Зейнеп и Емине. Интересно защо занулиха историята на Емине с богаташа.

Цитирам те: " Да видим какво ще излезе от цялата тази авантюра. Зейнеп не можеше да ходи на работа, но бизнес дамата с дълбокото деколте може да му помага за новите начинания "

Тя и бизнес дамата ако/като бъде спечелена, познай къде ще й отиде сакото без блуза отдолу, и дали няма да седи до Мюжгян абла зад заключената входна врата Simple Smile

# 591
Ако ме питаш, мадамата няма и да припари в махалата, но сценаристите може и да ме опровергаят Wink

Мехди наистина не разбра какви жертви направи Зейнеп заради него. Ако той си беше удържал на дадената дума, тя нямаше никога да повдигне въпроса, но когато посегна на мечтата ѝ да бъде успешен адвокат, ето това вече я провокира да му го каже право в лицето... Сега положението е точно "късно е, либе, за китка" и по логиката на живота, китка ще иде за друга... да видим, да видим Rolling Eyes

# 592
Замечательная фотосессия от талантливого фотографа Fatma Jiyan Kızılboğa! Ибо, как всегда, шикарен, неотразим, харизматичен и бомбически хорош!!! Браво фотографу!

ибича в черен нюанс

# 593
Зад кадър Blush   

# 594
  • Плевен / София
Дали пък шефа няма да дойде на гости на Зейнеп, а Мехди и той да се появи от някъде, защото на масата има само един празен стол?

# 595
Много благодаря на Кмаро и Лилимчето за всички новини и снимки.

Всички коментари са много хубави, личи си, че от сърце ни трогва съдбата на героите. Демет и Ибо са страхотни, чудесен тандем са.

Много ми хареса срещата между Баръш и Мехди във фирмата предния епизод. Искам да ги гледам един до друг в много сцени, искам да видя как мачото Мехди се държи до Баръш. Искам да има такова мерило, с което да мери себе си, а не с мъжете от махалата.

Баръш е много идеален засега, освен лично признатия му грях, че е работохолик. Да видим и неговия образ как ще го развият, харесва ми като контрапункт на мъжкаря. В същото време с удоволствие гледам как мъжкаря става още по-тежък, още по-наперен, когато го изоставиха.

Цитат
Шапка му свалям на Ибрахим Челиккол за изпълнението в тази серия. Предполагам, че е в пъти по-интелигентен и със светски маниери, но така докара фасоните на дребния човек ... Чак се замислих дали не излиза някаква дълбоко скрита негова същност.
Hands Thumbsup
Страхотно му се изкефих как стана пред съдията в съда. Движението на ръцете - "Искате отговор от мен, така ли? Добре, ще ви кажа искам ли развод, или не! Искам, разбира се!"

# 596

Коментар на Демет за тази снимка Heart Eyes

# 597
Мили дружки,
Ами то докато се изкажа, вие всичко сте разкостили. 😀
И как става така, че с всичко съм съгласна. 😀

Но не мога да не кажа и аз моето голямо ДА за играта на Ибо. ❤️

И толкова от мене, за да не повтарям всичко, което сте написали вече.

Ааа, не, не мога да подмина закачките на Нух с потенциала на Мехди. 😀 😄
Смях се заедно с него.

И да идва по- бързо следващата сряда...

# 598
Имаме си фрагмаааан Simple Smile

https://vk.com/sevgilerimletyrk?z=video-132999259_456247146%2F4f … -132999259_786247

И Джемиле  не изтърпя Мюжгян!
А Мехди, ах Мехдиии, мадамата бърза да го сваля , но не вярвам той да се поддаде Heart Eyes

Още един линк

https://vk.com/demet_evim_erkencikus_no309?z=video-132999259_456 … -132999259_786247

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 22:43 от Lilims

# 599
  • Плевен / София
Имаме си фрагмаааан Simple Smile

https://vk.com/sevgilerimletyrk?z=video-132999259_456247146%2F4f … -132999259_786247

И Джемиле  не изтърпя Мюжгян!
А Мехди, ах Мехдиии, мадамата бърза да го сваля , но не вярвам той да се поддаде Heart Eyes
Много интересен фрагман...На Бенал май пак няма да и се отвори парашута ....

Общи условия

Активация на акаунт