Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 51

• 54 403
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Може да изтриеш по погрешка, ама на едно място. На две - вече не е случайно. Защото  е изтрит и качван отново и в канала на Фокс, където имаше над 2 млн гледания, а сега са 280 хил. Освен това в канала на Фокс сега е качен без субтитри.

# 121
Ох, тези фенове... Дай Боже всекиму такъв сладкиш да изяде Grinning

Тази снимка на Джан е стара и сигурно е публикувана в стари теми, но аз сефте я виждам и е много сладка

Разбивка на тоалета с прословутите чорапи.. Обаче може ли да няма цена на чорапите, те най-много ме интересуваха. Ех, значи!

И фенски фотошоп - как са я сколасили само Деметка Grinning

# 122
Ох, тези фенове... Дай Боже всекиму такъв сладкиш да изяде Grinning

Тази снимка на Джан е стара и сигурно е публикувана в стари теми, но аз сефте я виждам и е много сладка

Разбивка на тоалета с прословутите чорапи.. Обаче може ли да няма цена на чорапите, те най-много ме интересуваха. Ех, значи!

И фенски фотошоп - как са я сколасили само Деметка Grinning

Ами нали Джан си мечтаеше Санем да е в индийски одежди за сватбата.Simple Smile

А с децата е голям сладур. Личи си, че обича децата.

# 123
Аз пък помислих, че е във връзка с това, че Джан си има фенове и в Индия. Нали Джан и Демет все вървят ръка за ръка във фенските очи, та може да ги гласят за някой Боливуд филм Grinning Бях го забравила това с индийската сватба от РП Simple Smile

# 124
Фенска страница на Джан във Фейсбук на италиански език набързо подмина 560 хил.последователи /населението май е около 60 мил./. Ей тази снимка са я харесали 64 хил.

# 125
От групата във Facebook Много е забавно клипчето, но не знам дали ще може да го гледа, който не е в групата.

-Какво става?
-Все още няма трейлър.
-Наистина ли плачеш заради трейлъра? Кажи истината.
-Казах ти, липсва ми Мистър Грешен. Мина една седмица и все още няма трейлър. Защо причиняват това на феновете? Една минута трейлър и ще сме на седмото небе. Мислиш ли, че го заслужаваме?
- Не.
-Имат ли право да постъпват така с нас?
-Не.
-Наистина ли мислиш така?
-Ъхъм.
-Тогава защо още не са пуснали трейлъра?
-Нееееее. Не плачи, ще го пуснат много скоро. Обещавам.
😂😂😂😂
щом феновете сътвориха това няма шанс да не го пуснат наистина скоро
https://www.facebook.com/katy.zhaygarova/videos/10157052948336442

# 126
Кой иска автограф?

# 127
Добро утрооо! HugFlowers Hibiscus

Днес трябва да ни пуснат 2-ри фрагман!Направо ни забравиха! Simple Smile
Като няма нов епизод,няма и материал за колажи.Вече всичко е пуснато.

клипове,мисля че са нови от 31.07.

Въпреки,че нямаше нов епизод е имало повторения и са били доста объждани в социалните мрежи...

Приятен ден на всички! Flowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 128
Може да изтриеш по погрешка, ама на едно място. На две - вече не е случайно. Защото  е изтрит и качван отново и в канала на Фокс, където имаше над 2 млн гледания, а сега са 280 хил. Освен това в канала на Фокс сега е качен без субтитри.
Да, много странно и неприятно. Confused

За добро утро ви пускам едни гифчета с нашите любимци. Heart Eyes

# 129
# 130
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Демет се е отбелязала от много хубаво място  - The Stay Alaçatı Warehouse. Покрай сериалите им се загледах по курортите.

Фло, то това е една от целите на сериалите им - популяризиране на природата и курортите им. Държавна политика.

# 131
Здравейте следобедно! HugHeart

Фрагман още няма.Сигурно ще го пуснат довечера,но аз да помрънкам! WinkSimple Smile

А ето и автографите от Джан дадени на испанските фенки...

https://twitter.com/ssillvi/status/1290584310676893696

Скрит текст:

==================

и за днес....нова снимка с Демет от ИГ....

https://www.instagram.com/p/CDduuDwDLrU/

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 14:32 от Zlatina3

# 132
Ооп сладурки, влизам за малко, чета ви постоянно.. и ви се радвам много! Heart

Ели Kissing Heart Hug ще ме скъсаш от смях Joy Не издържах на този пост.. предизвика ме .. Joy
Много ми липсва компанията ви...

Май няма някакви по интересни новини около МГ.. за това, ще наблегна, на това което ме човърка/безпокои, от няколко дни (откакто Тудорс се появи) Joy

Шестото ми чувство ми подсказва, че дори да го навлекат с няколко ката дрехи (ризи, сака), Джано пак ще успее, да наблегне на сексапила си, най- силното му оръжие е погледа.. коронния му номер(приближаването на милиметър, без да докосва), ще има разкопчани копчета.. абе няма да ни остави да се отегчаваме ..споко Joy Ще извади заека от торбата.. без да е писано в сценария, импровизирани намеци, негови специални номера, не е вчерашен, знае какво искаме и очакваме, пожар и пламъци Nature Fire Грам не се съмнявам в неговия остър ум Joy

Медени питчици, не си мислете, че ще ви оставя в трета глуха.. чакайте изненади! Innocent Imp

Утре ще съм на линия цял ден.. ММ ще е извън града и ще обсъдим в детайли новия фрагман (този който очакваме днес).. и ще се посмеем задължително! Heart

Благодаря на всички за всичко, което публикувате! Heart
Злате Hug Flowers Rose

Правя му едно следобедно къпане, на нашето БЕБЧЕ.. и чертосвам.. Оставям ви го изкъпан и свеж, като току що откъснат плод.. не го цапайте с вашите помисли, лютфен!

Да го пазите, докато ме няма, ей!!!

Последна редакция: вт, 04 авг 2020, 14:37 от grozdence.

# 133
# 134
Здравейте, мили момичета!
Много ми е приятно да ви чета, така ми харесва непринуденият дух на тази тема.
И тъй като нямаме нищо ново около МГ, аз започнаха да го гледам отново от 1-ви епизод. Добре, че го правя от телефона със слушалки, късно вечер, че мъжа ми започна да ме гледа сърдито, когато се зазяпам по Джани. Дъщеря ми също го харесва, особено в новия му вид - и нея запалих по Джан Яман, въпреки че е само на 9 Wink.
Очаквам нещо ново днес, което да коментираме.
Хубав следобед да имате!
ПП: Ето го костюмиран...само него харесвам с такъв тип дрехи Flushed

И още нещо, което ми хареса:

Общи условия

Активация на акаунт